Nista vi ne brinite za nas, jaci je Mile od tih Rusabili su jednom prvaci i neka zapisu kad ce opet biti![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mile je gigantPapalukas je napisao/la:Nista vi ne brinite za nas, jaci je Mile od tih Rusabili su jednom prvaci i neka zapisu kad ce opet biti![]()
![]()
![]()
),i bas mi je drago sto je banjalukaforum popularan i u Sarajevu....
pozzzz za vas forumado-hz je napisao/la:Mile je gigantPapalukas je napisao/la:Nista vi ne brinite za nas, jaci je Mile od tih Rusabili su jednom prvaci i neka zapisu kad ce opet biti![]()
![]()
![]()
),i bas mi je drago sto je banjalukaforum popularan i u Sarajevu....
![]()
![]()
![]()
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
oplakah, ocmvoltron30 je napisao/la:Komsije, sta uradiste s tim sponzorskim ugovorom ovima u BL.EVo jedna od reakcija s ''onog anam'' foruma.
![]()
''Nema veze sa svetinjom ali ovo se mora prokomentarisati. Pa majku vam **** kad će preduzeće iz teherana biti sponzor Borcu? Nikad! Yebem li vam majku u p........ Do sad sam kod njih punio gorivo ali od sad nikad više. Ja da finansiram one teherandžije. Nikad.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- zeljovac87
- Kontakt:
Sad ce i igraci i navijaci imati goriva pa nece morati stajati u Jablanici. Blago vama. 
-
veteran 1987
- Kontakt:
prosao sam neki dan postavljaju zastitne ograde na obalama Neretvezeljovac87 je napisao/la:Sad ce i igraci i navijaci imati goriva pa nece morati stajati u Jablanici. Blago vama.
"JOŠ OD 1926"
- zeljovac87
- Kontakt:
Ti se poigravas sa ugledom velikog kluba kakav je FK Sarajevo. Ne treba njima nikakva zastitna ograda. Ja sam samo fino napisao kako ce imati goriva a ti provociras. Mislim da je vrijeme da se i o ovim tvojim provokacijama napravi DVD i posalje FIFI i UEFI. Mislim stvarno!veteran 1987 je napisao/la:prosao sam neki dan postavljaju zastitne ograde na obalama Neretvezeljovac87 je napisao/la:Sad ce i igraci i navijaci imati goriva pa nece morati stajati u Jablanici. Blago vama.
Dobro,shvatili smo sta je htjeo reci...ejjj on ima autoooo a bogami ima se i za nasut corbe kad-kad...bordo_Sarajevo je napisao/la:voltron30 je napisao/la:Komsije, sta uradiste s tim sponzorskim ugovorom ovima u BL.EVo jedna od reakcija s ''onog anam'' foruma.
![]()
''Nema veze sa svetinjom ali ovo se mora prokomentarisati. Pa majku vam **** kad će preduzeće iz teherana biti sponzor Borcu? Nikad! Yebem li vam majku u p........ Do sad sam kod njih punio gorivo ali od sad nikad više. Ja da finansiram one teherandžije. Nikad.
-
zubizareta
- Kontakt:
evo dezurnog mangupa na forumulegenda79 je napisao/la:Kao sto je navedeno finansiski detalji ugovora su poslovna tajna sto u prevodu znaci...koliko ovi placaju toliko vi svirate..sto znaci da je apsolutno svaka opcija moguca..a nista se ne birinte BP ce se usutiti cim i prve pare legnu na njihov racun..kao da gledam izjave poslije uplate tipa "ovo je najbolja moguca opcija za sarajevo","napravili smo pomak","sarajevo je uvijek sarajevo sa prefiksom il bez njega" idt,itd..!!HZ_ilidzaa je napisao/la:Ugovor je vec potpisan , a statut jos nije usvojen tako da nema nista od tog... umjesto Aure sad ce na dresu pisati Nestro Group...legenda79 je napisao/la:To je o cemu se prica ovih dana F.K Nestro Group Sarajevo...sutrasnja sjednica ce pokazati svoje..!!
Fina Gradska sarajevska raja
- Megamon
- Kontakt:

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
evo dezurnog mangupa na forumu
koji je tvoj problem ROSSI sta tebe muci de mi reci
[/quote]
Mangup nisam ali Valentino za tebe sigurno jesam kad smo vec kod toga,a ako ti mislis da si mangup,savjetujem ti da to ostavis za sebe(zbog zdravlja)..a i za tebe vazi ista stvar koju sam napisao onom tvom megamonu a mozda ste i ista osoba,pa procitaj koji post prije sve ce ti bit mnogo jasnije..da ponovo ne piskaram...ne bih vise ni pisao ali osjecam se prozvanim a kad me prozovu ja nikad ne sutim...
Mangup nisam ali Valentino za tebe sigurno jesam kad smo vec kod toga,a ako ti mislis da si mangup,savjetujem ti da to ostavis za sebe(zbog zdravlja)..a i za tebe vazi ista stvar koju sam napisao onom tvom megamonu a mozda ste i ista osoba,pa procitaj koji post prije sve ce ti bit mnogo jasnije..da ponovo ne piskaram...ne bih vise ni pisao ali osjecam se prozvanim a kad me prozovu ja nikad ne sutim...
-
zubizareta
- Kontakt:
Mangup nisam ali Valentino za tebe sigurno jesam kad smo vec kod toga,a ako ti mislis da si mangup,savjetujem ti da to ostavis za sebe(zbog zdravlja)..a i za tebe vazi ista stvar koju sam napisao onom tvom megamonu a mozda ste i ista osoba,pa procitaj koji post prije sve ce ti bit mnogo jasnije..da ponovo ne piskaram...ne bih vise ni pisao ali osjecam se prozvanim a kad me prozovu ja nikad ne sutim...[/quote]legenda79 je napisao/la:evo dezurnog mangupa na forumukoji je tvoj problem ROSSI sta tebe muci de mi reci
ma ja definitivno necu ovdje mangupa glumit,nego gledam jedan duzi period prijetis,saljes privatne poruke i sl. gluposti valjda ne zivimo u istom gradu jer koliko vidis u ovom gradu se niko nikog ne boji pa zato smanji malo tenzije i preko PM,i na forumu
Fina Gradska sarajevska raja
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ovdje mi nesto ne stima(smrdi) kod ovog Nestra...ali vidjet cemo...
-
samosarajvo
- Kontakt:
Nama nikad nista ne stima,**** takav smo mi narod
samosarajvo je napisao/la:Nama nikad nista ne stima,**** takav smo mi narod
To brate podrzavam te totalno...
Sto ne bi stimalo?
Dan pred skupstinu se potpisuje ugovor - a to se k'o biva moze u 'tehnickom mandatu' i sa blokiranim racunom a inace se ne moze - i liku se daje bosnalijek dres sa brojem 17 - ma inace to nema veze veze sa sutrasnjom skupstinom i pritiscima... nema, sve je ok

Dan pred skupstinu se potpisuje ugovor - a to se k'o biva moze u 'tehnickom mandatu' i sa blokiranim racunom a inace se ne moze - i liku se daje bosnalijek dres sa brojem 17 - ma inace to nema veze veze sa sutrasnjom skupstinom i pritiscima... nema, sve je ok
Kad je sutra skupstina u koliko sati??????
[youtube][/youtube]
Sutra u 17:00Silkoni je napisao/la:Kad je sutra skupstina u koliko sati??????
HvalaBegAx je napisao/la:Sutra u 17:00Silkoni je napisao/la:Kad je sutra skupstina u koliko sati??????
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, LegendKiller, OzmoodPinglewood, rimljanin90, Tatamata1946 i 31 gost.