Ja mislim da je ipak ovo Cvikinospielführer_21 je napisao/la:Hoće li biti najavljenog saopštenja danas ili je to ovo Cvikino?

Puno nam je rekao, nema šta

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ja mislim da je ipak ovo Cvikinospielführer_21 je napisao/la:Hoće li biti najavljenog saopštenja danas ili je to ovo Cvikino?
post mjesecapintol_TM87 je napisao/la:Da se hoce Dzeko prodat xD
Dobro rečenoBianconeri1988 je napisao/la:Eto posljednjih dana načitaš se svega, od Bubacara do Muslimovića i onda doživiš razočarenje u vidu Adilovića...
Nije on loš za ukus Amara OsimaOmar500 je napisao/la: Dobro rečeno![]()
![]()
Mada, ne mora značiti, ali eto... bolje forsirati našu djecu nego Adilovića dovoditi, baš mi je mrzak lik, na stranu što je fulio penal u finalu kupa![]()
Bianconeri1988 je napisao/la:Nije on loš za ukus Amara OsimaOmar500 je napisao/la: Dobro rečeno![]()
![]()
Mada, ne mora značiti, ali eto... bolje forsirati našu djecu nego Adilovića dovoditi, baš mi je mrzak lik, na stranu što je fulio penal u finalu kupa![]()
![]()
Problem nastaje u tome kako će ga publika primiti i kako će se adaptirati na Želju... Željo je veliki klub, dok je Čelik provincijski, u Čeliku su ga gurali, u Želji neće, pa zato...
Fazon je samo što smo svi mi očekivali neku "zvijezdu" a dobili njega, pa zato
potpis......Bianconeri1988 je napisao/la:Eto posljednjih dana načitaš se svega, od Bubacara do Muslimovića i onda doživiš razočarenje u vidu Adilovića...
Znam ja ali necu da izlazim sa imenima u javnostzeljocity je napisao/la:Evo sutra je ko je dosao???
Pa hajde da se kladimo da momak ne pije , ako nisi upoznat ne pisi neistine molim te ! Nema razloga da kazem nesto njegovu odbranu samo govorim ono kako jeste ! A to sto izlazi , je istina , ali zato ustane u 8-9 ujutro i otrci 10 kmAddy je napisao/la:Ako Adilovic ne konzumira alkohol, ne konzumiram ga ni jaPa covjek se prosli vikend u jednoj diskoteci slozio ko metar drva
neroazzurni je napisao/la:Mada ja ne sumnjam da ce se on(otac) uvezati sa nekim vasim lokalnim kabadahijama(kakav je i sam) i onda nastaje ŠekiShow, primitivizam kakav se rijetko vidja...
Evo jedna za nasa pojacanjaBuu je napisao/la:Znam ja ali necu da izlazim sa imenima u javnostzeljocity je napisao/la:Evo sutra je ko je dosao???
![]()