Zadnje informacije su bile da se traga za njim da ga jos nisu pronasli oko 17 sati su bile te informacije.ANTIFA ! je napisao/la:Adnel je napisao/la:A cuo sam danas nemogu da vjerujem kazu njegove kolege da se okliznuo slucajno da se nisu kupali tako oni kazu.
Jeste , na mejdanu su tamo sjedili i posao da se osvjezi i okliznuo se , i ponjela ga voda bila su mu tu i 2 prijatelja al kasno su vidjeli kad ga je voda ponjela .
Rahmet mu dusi(
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Samo jedan klub Velež Mostar
gdje si ovo procitaoVELEZDOGROBA je napisao/la:RAHMET MU DUSI I NEK MU JE LAKA NASA MOSTARASKA ZEMLJA
EVO VIJESI O NASIM RODJENIM
Velež u predstojećoj sezoni ima evropske ambicije. U godini u kojoj će klub proslaviti 90. rođendan, Mostarci žele izboriti nastup u UEFA Ligi Evrope. A da Uprava popularnih Rođenih na čelu sa direktorom Sedinom Tanovićem razmišlja ozbiljno najbolje ilustruje posao oko angažmana pojačanja za novu sezonu.
U Mostar se iz Čelika vratio Eldar Hasanović, a Tanović je već obavio razgovore sa iskusnim stoperom Tarikom Cerićem, bivšim igračem Sarajeva, koji je međunarodno iskustvo sticao u Poljskoj i Hrvatskoj gdje je sa Rijekom i Šibenikom igrao Kup UEFA.
”U kontaktu sam sa Veležom, imao sam konkretan razgovor sa direktorom Tanovićem i sviđa mi se projekat kojeg mi je prezentirao. Velež želi da u narednoj sezoni igra u Evropi, najavili su još neka pojačanja i nije isključeno da “preselim” u Mostar”, potvrdio je Cerić u razgovoru za ****.ba.
Cerić je u protekloj polusezoni pauzirao zbog administrativnih problema, ali nije odmarao. Trenirao je sa Željom.
”Zbog spora sa Šibenikom morao sam pauzirati drugi dio prošle sezone. Sada sam sve sredio, dobio sam čiste papire iz Šibenika i nema nikakvih problema da potpišem ugovor sa nekim klubom. Da li će to biti Velež znat ću u nekoliko narednih dana”, rekao je Cerić.
Kako saznajemo nije Velež jedini klub koji se interesuje za Cerića. Za iskusnog defanzivca raspitivao se i zenički Čelik, koji je odlaskom Semjona Miloševića ostao deficitaran na ovoj poziciji.
frajeru lako ti se sakrivat iza nika dodji pa mi reci to u facu ako imas damu i da pozdravi mamu ona pusa od sinoc nije vrijedila 5 maraka koliko sam joj platiopepe_signori je napisao/la:Sta se ti javljas onaj coto bez ruke... Idi uzmi viljusku i tipkaj po tastaturi cigane...nisko je napisao/la:Sreto haj Boga ti ne prdi vise
Majke mi nesto sve gledam sa strane ove komentare, okrenuli ste se protiv SRETE jer je imao nekakav nagli upad, malo sam objektivno ovo sa strane pogledo i iskljucio emocije... Ima dosta tacne price i u ovome sot SRETO govori.... Al mislim da je neko s visine i neko ko je unutar kluba ili je barem bio pa ima ovoliku upucenost u ono sta se radi, a nij eneko ko je iz Sarajeva.... Ne znam jel istina sve sto govori al je istina da Tanovic ima toliku privrzenost prema gradu Sarajevu , tacnije prema klubu Zeljeznicaru.. Sjetite se samo koliko je puta Amar Osim iznosi nekakve kritike na racun Veleza , te da nisu niakd igrali pod reflektorima, te da su se oni raja okupili ne bi poslije 2-0 mogli izgubiti... Eh nikad niko iz Veleza nije nista odgovrio tom Osimu - ****, lijepo je tad mogao izaci u javnost i neko njemu neku ljaug sasut.I ubjedjen sam da Tana ima masla oko prodavanja utakmice na Grbavici...
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Pepe Signori,
Jel to hoces da kazes da je posao direktora Veleza da se spusta neke mizerne grane drugih trenera i da se s njima prepira preko novina i razmjenjuje uvrede?
Pa svakom iole inteligentnom covjeku je Amar Osim pao u ocima i onaj put kad je ponizavao i Velez a i onaj put kad se upustio u dvoboj rijeci na presici sa jos nizim Ibrakovicem i kad su razmjenjivali "ko ce koga" - to nije ono kako bi se direktor Veleza trebao ponasat. Ja eto prvi ne zelim da neko blati moj klub spustanjem na Osimove grane po pitanju vrijedjanja, omalovazavanja bilo koga.
Ako mislis da je to ono sto direktor kluba treba da radi onda si ti gori nego Sreto.
Jel to hoces da kazes da je posao direktora Veleza da se spusta neke mizerne grane drugih trenera i da se s njima prepira preko novina i razmjenjuje uvrede?
Pa svakom iole inteligentnom covjeku je Amar Osim pao u ocima i onaj put kad je ponizavao i Velez a i onaj put kad se upustio u dvoboj rijeci na presici sa jos nizim Ibrakovicem i kad su razmjenjivali "ko ce koga" - to nije ono kako bi se direktor Veleza trebao ponasat. Ja eto prvi ne zelim da neko blati moj klub spustanjem na Osimove grane po pitanju vrijedjanja, omalovazavanja bilo koga.
Ako mislis da je to ono sto direktor kluba treba da radi onda si ti gori nego Sreto.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Izgleda da su ga pronasli veceras ispod stijena...Tarik brate moj,da ti dragi Allah podari lijepi Dzennet.Adnel je napisao/la:Zadnje informacije su bile da se traga za njim da ga jos nisu pronasli oko 17 sati su bile te informacije.ANTIFA ! je napisao/la:Adnel je napisao/la:A cuo sam danas nemogu da vjerujem kazu njegove kolege da se okliznuo slucajno da se nisu kupali tako oni kazu.
Jeste , na mejdanu su tamo sjedili i posao da se osvjezi i okliznuo se , i ponjela ga voda bila su mu tu i 2 prijatelja al kasno su vidjeli kad ga je voda ponjela .
Rahmet mu dusi(
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
kako znas da su ga pronasli ??
upravo sam gledao treći dnevnik na FTV - u i kažu da se još za rahmetlijom traga, brate tragedija, nek mu dragi allah podari lijepi džennet, a njegovoj porodici sabur. neretva je još jednom pokazala i svoju drugu stranu, a to je da je ona nemilosrdna...
Nije pouzdan izvor brate,nisam ni ja siguran...neki govore da je nadjen,neki da nije :Svm22 je napisao/la:kako znas da su ga pronasli ??
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
kako reče portparol MUP -a HNK srećko bošnjak za treći dnevnik FTV - a, sutra se nastavlja potraga za nestalim..
Neka mu je vjecni Rahmet a njegovoj familiji Sabur.
-Sto se tice Veleza,evo po ovom tekstu,vidi se da se nesto radi i ja se sjecam ovog Cerica iz Rijeke,dobar stoper,bio sa Velezom zimus na pripremama ali je imao nekih problema u vezi papira.Cim traze stopera onda postoji mogucnost odlaska ili Zlaje ili Ganceva ali nadam se da ce uprava odradit dobar dio posla sto se tice igrackog kadra prije svega a onda i ostalih problema unutar kluba
-Sto se tice Veleza,evo po ovom tekstu,vidi se da se nesto radi i ja se sjecam ovog Cerica iz Rijeke,dobar stoper,bio sa Velezom zimus na pripremama ali je imao nekih problema u vezi papira.Cim traze stopera onda postoji mogucnost odlaska ili Zlaje ili Ganceva ali nadam se da ce uprava odradit dobar dio posla sto se tice igrackog kadra prije svega a onda i ostalih problema unutar kluba
od sada vjerujem samo službenoj stranici kluba, šta oni napišu to je i definitivno, pokazalo se i ovaj put, a priče i pričice ostaviti iza Aleksinog hana...
Pa logicno je da je jedini pravi izvor informacija i vjesti stranica kluba a sve ostalo je nagadjanje jer na stranici kluba pise neko ko je zaposlen u klubu a ovako novinari pisu sta im padne na pamet.
Vidi se iz prilozenog teksta da se u klubu radi jer se prosle godina u ovo vrijeme nista nije radilo,nije bilo uprave a sad kad smo se malo trznuli i kad se nesto radi,moramo biti zadovoljni pa koliko toliko a za konkretne rezultate,pricekat cemo opet neke vijesti ili cemo morat sacekat da pocne sezona pa da vidimo sta je i kako sta uradjeno
Vidi se iz prilozenog teksta da se u klubu radi jer se prosle godina u ovo vrijeme nista nije radilo,nije bilo uprave a sad kad smo se malo trznuli i kad se nesto radi,moramo biti zadovoljni pa koliko toliko a za konkretne rezultate,pricekat cemo opet neke vijesti ili cemo morat sacekat da pocne sezona pa da vidimo sta je i kako sta uradjeno
-
pepe_signori
- Kontakt:
Nisam ja rekao da je to njegov posao, ali nakon bezbroj uvreda od strane FK Zeljeznicara i tatinog sina Osima vrijeme je bilo da neko izadje u medije i da odgovri tom covjeku... Nemoj sad da kazes da nisi nikad cuo da Wenger ne proziva Fergusona, pa mu onda ovaj ne odgovri, ili mozda hoces da kazes da je Tanovic veca licnost od Wengera I Fergusona i da ima veci ugled od njih dvojice??? S Velezom se niko nece poigravati, ustvari ne bi se trebo poigravati. Mi koliko god krivili Piku i Pikice za ono klubu toliko smo i mi krivi. Mi rusimo ugled klubu kad dozvolimo da se jedan Colic iz Celika vrati u Velez, a kad je potpisivao govorio je da je CElik Manchester za Velez, sad evo cujem da je moguce da se vrati a nedavno na utakmici protiv anas je ljubio grb Zelje, hocemo li to opet dopustiti? Hocemo li opet dopustiti da se vrati Hasanovic , kojega smo objerucke prihvatili kad ga niko nije htio u toku sezone, hocemo li dopustiti da na polusezoni jedan Okic izlazi u javnost i govori da po cjenu bavljenja fudbalom ne namjerva se vise vrcati u Velez????' Dokle??? Ja bi te molio da mi to odgovoris... Dokle ce Velez izbjegavati ljude koji stvarno vole Velez, gdje su sad Nedja Babovic koji je zivot dao za Velez, jel ga ikad gospoda iz uprave zovnula da mu dodijeli neku funkciju, gdje je na svecanim manifestacijama Vaha i kompanija, samo ih zovu kad treba para. Gdje je kao sto SRETO kaze Nikola Damjanac? Maloprije sam procitao da je CUNAMI pitao ko je on? Nikola Damjanac je najjaci menadze sa podrucja Balkana. Rodjen je u Mostaru, zapoceo golmansku karijeru u omladinskom pogonu Veleza , ali su ga rat i ostala sranja preselila u Beograd! Tamo je dalje branio za Partizan, OFK Beograd te po Grckoj. Danas radi kao menadzer kao sto sm vec rekao , a neki od njegovih igraca su Kezman, Ivanovic, Lukovic, Basta... Nama nesto sve drago cuti ove price da idemo u Evropu. Tanovic je bio i direktor kada su se kule i vile obecavvale kad je Ibrakovic bio trener, jel tako??? Pa sta smo uspjeli, prodat 5 utakmica! Tanovic je bio i skoro citavu ovu polusezonu direktor iz pritaje pa smo prodali Zelji, pa smo dali bod Borcu, pa je namjesteno u Gradaccu x... Ne zelim ja nsita govoriti dalje na Tanovica samo se ne zanosite puno, jer se samo mozemo razocarati po ko zna koji put... Toliko!MostaracVelezovac je napisao/la:Pepe Signori,
De ti dokazi i reci ko je prodao Borcu ovdje da uzme bod,ko je to namjestio da se u Gradaccu uzme bod??Mislim da je sve ovo suplja prica.U nas kad god nesto ide,ne valja.Zasto taj Damjanac ne pomogne Velezu? Ne treba on biti u upravi Veleza ali posto vi govorite da voli Velez,zasto ne proda nekog i donese svom " voljenom " klubu nesto para?Koju bi ti dao funkciju Nedji Babovicu?Cvoijek bio navijac,vodja navijaca i trebalo bi mu dati funkciju?Onda i Coketu,i Zoki Jankovicu treba dati neku funkciju u klubu.Mislim da se pricaju nebuloze.Svi zele pomoci Velezu i kad ta pomoc treba,nigdje nikoga.Kako ce Tana prodat utakmicu bez igraca?Meni je sve ovo smijesno jer citam nesto sto mislim da nije tako.Svi koji zele pomoci,mogu doci u klub kad hoce ali nece niko i sad kad imamo ljude koji cine upravu,kad zele pomoc Velezu,mi s.eremo po njima i govorimo nesto a niko nema dokaze u vezi prodaja utakmica.Mi smo prodali utakmicu Borcu,a taj isti Borac prvak drzave,razvalili ih u svakom smislu,imali 3 ili 4 zicera dok Borac nije opalio na gol i prodata utakmica?Ko je god bio na utakmici protiv Zelje na Grbavici,vidilo se i zna se kako je sudija svirao.Penal,ne bi im ga ni Ivica Osim svirao treci gol iz ofsajda.Najbolje je da ova uprava sa Niksicem,Tanom,i sa ostalim ljudima odstupi i neka nasi dusebriznici izaberu novu upravu pa da vidim da li ce biti sposobna uradit ista vise nego ova.Ja licno vjerujem ovoj upravi jer je Niksic u njoj,jer covijek zeli pomoc Velezu,nalazi sponzore a njegovo maslo je bilo da se Tana vrati u klub a Tanu su zelili i vecina navijaca Veleza poznati Red Army.Mi sve znamo a kad dodje da se kaze nesto kao na skupstini u decembru,svi sute i onda kad dodju kuci,docepaju se interneta i pocnju s.ranja.Mi prosle godine,u ovo isto vrijeme,nismo imali nikog u klubu a sad se u junu traze pojacanja,traze se sponzori i nama to ne valja?Vazno nam je da je Tana prodao utakmicu i sve ostalo.Ko je prodao utakmicu,vjerovat cu kad bude ofirno kao u vrijeme Dzubura protiv Jedinstva i poslije je Dzubur dao ostavku ili kad mi neko dokaze i donese dokaze da je Tana,Niksic ili neko drugi,prodao utakmicu a pricat kako je Velez prodao Borcu utakmicu je u najmanju ruku smijesno.Borac prvak,nije na gol opalio i prodato???

-
pepe_signori
- Kontakt:
Protiv Zelje, sto su ostala 4 igraca u svlacionici???? Protiv Borca kakvo je ono sudjenje bilo, mislis da nije izrezirano s nasom upravom, ako su se trebali ograditi sto nisu u medije izasli onda i popljuvali sudije ko sto svaka druga ekipa radi, al necemo mi ... MI NECEMO.. Zato smo i u ratu popusili , neka necemo mi.. pa ode stadion, ode petokraka , odose navijaci.... Ode ugled klubu... Sine moj za tovju informaciju, posto si ocito jos mlad, Nedja Babovic je prije ovog je.benog rata znao donositi igracima plate... Nedja Babovic je bio covjek koji je prije rata uvijek nosio odijelo i bio pravi gospodin covjek a ne klosar ko Coke, znao otici na vecer sa direktorima nekih firma po Jugoslaviji i sklapati ugovore.. A za Damjanca 2005 godine omladinci Veleza su isli na gostovanje u Beograd gdje je sve organizovao taj isti Nikola Damjanac sa jos par Mostaraca koji zive u Beogradu... Nikad niko tog covjek anije zovnuo da udje u upravu, nikad ga niko nije zovnuo da dodje da pogleda utakmicu Veleza... A pomagao je zajedno sa Duskom slao j eneku opremu, onu puminu sto su nosili prije 3 godine... Nece ni on ni Dusko vise u parama da daju jer ode sve u nedogled majstore moj!cunami je napisao/la:De ti dokazi i reci ko je prodao Borcu ovdje da uzme bod,ko je to namjestio da se u Gradaccu uzme bod??Mislim da je sve ovo suplja prica.U nas kad god nesto ide,ne valja.Zasto taj Damjanac ne pomogne Velezu? Ne treba on biti u upravi Veleza ali posto vi govorite da voli Velez,zasto ne proda nekog i donese svom " voljenom " klubu nesto para?Koju bi ti dao funkciju Nedji Babovicu?Cvoijek bio navijac,vodja navijaca i trebalo bi mu dati funkciju?Onda i Coketu,i Zoki Jankovicu treba dati neku funkciju u klubu.Mislim da se pricaju nebuloze.Svi zele pomoci Velezu i kad ta pomoc treba,nigdje nikoga.Kako ce Tana prodat utakmicu bez igraca?Meni je sve ovo smijesno jer citam nesto sto mislim da nije tako.Svi koji zele pomoci,mogu doci u klub kad hoce ali nece niko i sad kad imamo ljude koji cine upravu,kad zele pomoc Velezu,mi s.eremo po njima i govorimo nesto a niko nema dokaze u vezi prodaja utakmica.Mi smo prodali utakmicu Borcu,a taj isti Borac prvak drzave,razvalili ih u svakom smislu,imali 3 ili 4 zicera dok Borac nije opalio na gol i prodata utakmica?Ko je god bio na utakmici protiv Zelje na Grbavici,vidilo se i zna se kako je sudija svirao.Penal,ne bi im ga ni Ivica Osim svirao treci gol iz ofsajda.Najbolje je da ova uprava sa Niksicem,Tanom,i sa ostalim ljudima odstupi i neka nasi dusebriznici izaberu novu upravu pa da vidim da li ce biti sposobna uradit ista vise nego ova.Ja licno vjerujem ovoj upravi jer je Niksic u njoj,jer covijek zeli pomoc Velezu,nalazi sponzore a njegovo maslo je bilo da se Tana vrati u klub a Tanu su zelili i vecina navijaca Veleza poznati Red Army.Mi sve znamo a kad dodje da se kaze nesto kao na skupstini u decembru,svi sute i onda kad dodju kuci,docepaju se interneta i pocnju s.ranja.Mi prosle godine,u ovo isto vrijeme,nismo imali nikog u klubu a sad se u junu traze pojacanja,traze se sponzori i nama to ne valja?Vazno nam je da je Tana prodao utakmicu i sve ostalo.Ko je prodao utakmicu,vjerovat cu kad bude ofirno kao u vrijeme Dzubura protiv Jedinstva i poslije je Dzubur dao ostavku ili kad mi neko dokaze i donese dokaze da je Tana,Niksic ili neko drugi,prodao utakmicu a pricat kako je Velez prodao Borcu utakmicu je u najmanju ruku smijesno.Borac prvak,nije na gol opalio i prodato???![]()
![]()
![]()
![]()
I jos nesto za Grbavicu , opet kaem sto niko nije izasao u medije i zalio se na sudjenje... ja koliko znam sudija nije dobio ni utakmicu kazne!!! Jel tako majstore?
U posljednje vrijeme mnogo medijskih špekulacija bilo je oko ostanka ili odlaska trenera Milomira Odovića. Najbolji demantij medijskih natpisa bio je danas, kada je šef stručnog štaba Veleža, Milomir Oodvić održao operativni sastanak sa upravom „Rođenih“. Tema su svakako bile pripreme za predstojeću sezonu, a prozivka fudbalerima Veleža trebala bi biti 28. juna. Eventualno pomjeranje dan-dva prije ili kasnije može nastupiti zbog nekih tehničkih zahtjeva.
- Odmah da kažem, mene jesu kontaktirali iz nekih klubova, u proteklom periodu, a valjda je to priznanje za dobar rad. Međutim, nema potrebe za pokretanjem medijskih špekulacija, već poodavno je „pružena ruka“ Veležu i ništa se po tom pitanju nije promjenilo. Razgovarali smo danas vezano za planove za sljedeću sezonu. Znamo šta nam je raditi, ali krajnje ciljeve definitivno ćemo moći postaviti tek kad se približimo startu sezone i kad budemo mogli jasno vidjeti kakvim igračkim kadrom raspolažemo. Evidentno je da se radi i da se traga za pojačanjima. Dosta toga će biti izvjesno u narednim danima, a sa pripremnim ciklusom krećemo od 28. juna , rekao je vidno raspoloženi prvi čovjek struke „Rođenih“, koji je nakon sastanka otputovao put Jadranske obale na odmor.
Igračka križaljka je definitivno posljednjih dana top tema u klubu, ali stav Veleža je da samo kada se objavi iz kluba da je potpisano ili definitivno dogovoreno sa nekim igračem, to je i zvanično. Sve drugo, može se tumačiti kao medijsko špekulisanje, a koje je i uobičajena pojava u prelaznom roku ne samo u BiH, već i u drugim zemljama
To se trazilo , sada ostaju jos pojacanja i sponzori , sudeci po izjavama Tane (kojem cu vjerovati ovaj put) , nadam se da ce i toga biti !
- Odmah da kažem, mene jesu kontaktirali iz nekih klubova, u proteklom periodu, a valjda je to priznanje za dobar rad. Međutim, nema potrebe za pokretanjem medijskih špekulacija, već poodavno je „pružena ruka“ Veležu i ništa se po tom pitanju nije promjenilo. Razgovarali smo danas vezano za planove za sljedeću sezonu. Znamo šta nam je raditi, ali krajnje ciljeve definitivno ćemo moći postaviti tek kad se približimo startu sezone i kad budemo mogli jasno vidjeti kakvim igračkim kadrom raspolažemo. Evidentno je da se radi i da se traga za pojačanjima. Dosta toga će biti izvjesno u narednim danima, a sa pripremnim ciklusom krećemo od 28. juna , rekao je vidno raspoloženi prvi čovjek struke „Rođenih“, koji je nakon sastanka otputovao put Jadranske obale na odmor.
Igračka križaljka je definitivno posljednjih dana top tema u klubu, ali stav Veleža je da samo kada se objavi iz kluba da je potpisano ili definitivno dogovoreno sa nekim igračem, to je i zvanično. Sve drugo, može se tumačiti kao medijsko špekulisanje, a koje je i uobičajena pojava u prelaznom roku ne samo u BiH, već i u drugim zemljama
To se trazilo , sada ostaju jos pojacanja i sponzori , sudeci po izjavama Tane (kojem cu vjerovati ovaj put) , nadam se da ce i toga biti !
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
pošto je ova vijest objavljena na službenoj stranici kluba, onda je 100% tačna, što znači da Odović ostaje trener kluba i u narednoj sezoni, eto i ovaj problem riješen, jedan po jedan problem se riješava, a na stranici kluba, također još jedna fina vjest, mladi brković se vraća u velež, nakon ljekarski pretraga i hvala bogu sve je uredu s njim...
EDIT: Vaša vlada i vama i zrinjskom skresala pare, a trebali ste dobiti po 250.000 KM, ali mamalzi vam i to uzeli, pa i ne čudi, kako ikako rođeni opstaju...
EDIT: Vaša vlada i vama i zrinjskom skresala pare, a trebali ste dobiti po 250.000 KM, ali mamalzi vam i to uzeli, pa i ne čudi, kako ikako rođeni opstaju...
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 16 jun 2011, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
Uredu je sad za sad , ali naravno treba biti oprezan . Mislim da je mali veliiiki potencijal (bar za nasu ligu) i sigurno je da ce on i Cemalovic u slucaju da ostane moci praviti dar-mar odbranama drugih klubova 
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
mene više zabrinjava što klub ostade bez zagarantovanih 250.000 KM, j***m im m***r i takvoj vladi, nesposobnoj, lahko je kresati na školstvu, kulturi i sportu, a svoje plate ne dirati....
Prije rata je radilo sve u Mostaru,Jole Musa je davao stanove koga je i znao i koga nije znao.Tada je i crni cigan mogao otic u Aluminij ili Sokol i dobili bi sta bi zinuli.Ne zanima me sta je bilo sa Nedjom i ostalim ljudima,hvala im za sve ali zasto da pravimo s.ranje kad imamo upravu koja radi???Zasto nam smeta to sto se u klubu radi?Sjecam se da smo kukali prosle godine u ovo vrijeme kako niko nema u klubu,kako se ne zna da li ce Velez opstat i sad kad imamo upravu,nama ne valja.Ja sam bio na Grbavici protiv Zelje i de mi reci koja su to 4 igraca koja su kasnili na izlazak na teren???Ljudi moji,dok se ne dokaze neko da je kriv uz pomoc nekih dokaza,onda niko nije kriv pa tako ni Tana ni neko drugi iz uprave jer niko nema dokaze.Sve su to nagadjanja.Sta ima veze i da jesu 4 igraca kasnila na Grbavici??Ako si upratio,nasi igraci su izasli a sudije su kasnile 5 minuta poslije igraca.
Imamo upravu,pustite ljude neka rade i neka pokusaju napravit nesto od Veleza a da su htjeli,i Damjanac i svi drugi bi pomogli Velezu kad ga toliko vole a ne bi ih trebao niko zvati i pitat za pomoc a mozda ova uprava ne zove nikog jer misle da mogu sami,da im ne treba pomoc sa strane...U Mostaru je vazda isto,sve sto valja i gdje se radi,nalazimo mane i s.eremo po ljudima a dobrovoljno su se javili da budu clanovi uprave a pitanje je-Zasto se niko drugi nije samovoljno javio da bude u upravi na skupstini u decembru??Imamo covijeka na vlasti,on je i njegovi saradnici izabrali Tanu za direktora,Niskic mu vjerovatno vjeruje i nase je da pomognemo klubu na utakmicama,da nas sto vise bude na tribini a ne da mi govorimo ko,sta i kako treba da radi.Ja bi najvise volio da nas neki tajkun uzme ali ne moze jos uvijek i budimo zadovoljni jer ljudi zele da naprave malo stabilniji Velez ali po komentarima pojedinaca...neki ne zele stabilniji Velez nego Velez koji ce se borit za opstanak,mozda i ispast a puna im usta Veleza i Mostara
Imamo upravu,pustite ljude neka rade i neka pokusaju napravit nesto od Veleza a da su htjeli,i Damjanac i svi drugi bi pomogli Velezu kad ga toliko vole a ne bi ih trebao niko zvati i pitat za pomoc a mozda ova uprava ne zove nikog jer misle da mogu sami,da im ne treba pomoc sa strane...U Mostaru je vazda isto,sve sto valja i gdje se radi,nalazimo mane i s.eremo po ljudima a dobrovoljno su se javili da budu clanovi uprave a pitanje je-Zasto se niko drugi nije samovoljno javio da bude u upravi na skupstini u decembru??Imamo covijeka na vlasti,on je i njegovi saradnici izabrali Tanu za direktora,Niskic mu vjerovatno vjeruje i nase je da pomognemo klubu na utakmicama,da nas sto vise bude na tribini a ne da mi govorimo ko,sta i kako treba da radi.Ja bi najvise volio da nas neki tajkun uzme ali ne moze jos uvijek i budimo zadovoljni jer ljudi zele da naprave malo stabilniji Velez ali po komentarima pojedinaca...neki ne zele stabilniji Velez nego Velez koji ce se borit za opstanak,mozda i ispast a puna im usta Veleza i Mostara
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.