Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Tribalian
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Tribalian » 15 jun 2011, 17:16

Ostaju "Slovenci" :mrgreen: u Palermu :arrow: Slovenian duo Armin Bacinovic and Josip Ilicic will sign a contract extension with Palermo until June 2016 in a few days. A verbal agreement was reached yesterday.

Grk verovatno u Verderu :arrow: Sokratis Papastathopoulos will not be back to Genoa, because according to Il Corriere dello Sport Stadio, the Greek defender would be so close to join Werder Bremen, even if there were rumors about he was part of the trade for Lyon midfielder, Jeremy Toulalan.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

legenda reala
Kontakt:

Re: Serie A i migliori di tutti tempi

Post Postao/la legenda reala » 15 jun 2011, 22:53

Ne valja ovo ništa ,pa jbt gdje će tim bez Zanetia ,Totia ,Zidana ,Platinia ,Baggia ,Alexa
Pa Seria A i njihovi timovi su postali prepoznatljivi po njima ,a da ne budu u toj ekipi
Magica loše si napravio ovaj izbor skroz ,ti prvi postaviš tri igrača i svi te kopiraju i sve tvoji igrači u ovoj ekipi ,e ne može to tako Šabane trzni se ubaci nekog svog :P

Ja ću protiv Magice glasati

1.Toti-legenda Rome i Italijanskog fudbala mora naći mjesto u ovoj ekipi ,majstor kakv se rijetko rađa ,a njegova ljubav prema Romi je nemjerljiva
2.Zidane -za mene najbolji igrač svih vremena
3.Kaka -samo da nije Maradona tu ,bolje i Kaka :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 15 jun 2011, 23:37

1. Maradona
2. Platini
3. Baggio
Don't hate what you don't understand.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 jun 2011, 07:11

legenda reala je napisao/la:Ne valja ovo ništa ,pa jbt gdje će tim bez Zanetia ,Totia ,Zidana ,Platinia ,Baggia ,Alexa
Pa Seria A i njihovi timovi su postali prepoznatljivi po njima ,a da ne budu u toj ekipi
Magica loše si napravio ovaj izbor skroz ,ti prvi postaviš tri igrača i svi te kopiraju i sve tvoji igrači u ovoj ekipi ,e ne može to tako Šabane trzni se ubaci nekog svog :P

1.Toti-legenda Rome i Italijanskog fudbala mora naći mjesto u ovoj ekipi ,majstor kakv se rijetko rađa ,a njegova ljubav prema Romi je nemjerljiva
ma nonsens je da se ovako glasa izmedju Zidana i Maradone, na kraju cemo dobit 11 igraca bez Zidana ili Maradone, sto je glupost velika, obojica moraju a svi to znamo, biti u tih prvi jedanaest
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 jun 2011, 14:13

JuveSissoko je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Ne valja ovo ništa ,pa jbt gdje će tim bez Zanetia ,Totia ,Zidana ,Platinia ,Baggia ,Alexa

ma nonsens je da se ovako glasa izmedju Zidana i Maradone, na kraju cemo dobit 11 igraca bez Zidana ili Maradone, sto je glupost velika, obojica moraju a svi to znamo, biti u tih prvi jedanaest
To je i najveca glupost svih izbora,sto se gleda da se ubace svi najbolji pa makar oni i neigrali tu poziciju.Po meni je ovo dobro uradjeno,na svakoj poziciji biras igraca pa sta ti dodje,do sada je uglavnom realno doslo,ko je kriv Zidaneu sto je igrao na poziciji k'o i Maradona. :mrgreen: Ja nisam. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 16 jun 2011, 14:17

okay, thumbs up, Zidane i Maradona su igrali istu poziciju :)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 16 jun 2011, 15:45

Ovaj ce tim kao sto vidim da se sastavi na kvantitet a ne kvalitet...Sve je ok,postujem sve Zidana i Maradonu,ali sto se tice Srie A oni ne mogu Tottiju ni priviriti...Znaci TOTTI-ja na mjesto playmakera a za ostale se dogovorite... :lol:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 16 jun 2011, 16:05

@Devil

Upravo tako. Poenta je birati igrace po njihovim pozicijama, a ne gurati one najzvucnije, po cenu da ispadne sto jaca ekipa koja u realnosti nikako ne bi mogla da se sastavi. Svi mi znamo da ce mnogi extra fudbaleri izvisiti u ovom izboru, ali ne znamo samo ko ce to biti. ;)

@legenda reala

Za tebe jedna pesmica, koju zaboravih da ti napomenem na pdfu "Muzika".

:lol:

@JuveSissoko

Imas pravila izbora na prvoj strani. Tamo je sve objasnjeno.

@Google

Dabome, a ja treba da gledam u pasulj, kome bi ti dao 2 i 1 bod. Nepotpuni odgovori se neci uzimati u glasanju. Ako je tako moglo da bude i sa 1im Dzenanom, moze i sa tobom. 8-)

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 17 jun 2011, 01:30

Lazio have signed Senad Lulic from Swiss side Young Boys for a reported fee of €3million (£2.6m).

The Bosnia midfielder joins the Serie A club on a five-year deal and is looking forward to the challenge.

Lazio will play in Europe next season after finishing fifth in the league and Lulic is hoping the next campaign will prove a success both at home and abroad.

He told Italian media: "I'm really happy. For me, Lazio is a dream.

"I'm at a big club and in a really beautiful city such as Rome.

"Lazio must aim either for the Italian league or in Europe. Both competitions are important, but the Italian league has something more."

Bravo majstore! Nadam se da ces jos vise napredovati nakon ovog transfera.
Side before self

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 17 jun 2011, 17:55

Kako saznaje "El Mundo Deportivo",Tiago ce se narednih dana obratiti celnicima Juventusa sa zeljom da raskine ugovor koji istice sledeceg leta.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 17 jun 2011, 20:30

Ukoliko sam razumeo najbolje Juventus ovog leta ima budzet od 50 miliona eura za dovodjenje novih igraca.A odredjen je i budzet za tu namenu u peiodu od 2011-2015 koji iznosi od 100 do 120 miliona + novac od prodaje igraca torisnkog kluba.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 18 jun 2011, 18:58

U Djenovu je stigao Lucas Zima (17),bivsi golman praske Slavije,on ce se prikljuciti omladinskom pogonu ove ekipe.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 18 jun 2011, 20:01

Fabrizio Larini,sportski direktor Udinezea,potvrdio da ne postoje nikakvi pregovori sa Barselonom oko prelaska Krkica u Udineze,te da su to sve same gluposti.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 19 jun 2011, 00:24

Sve sto se desava u Italiji, nagovestava sjajnu sezonu.

Sto se tice ovih jacih timova - kao i svake sezone, liga ce ostati bez nekih bitnih igraca. :( Ali, cini mi se da ce, kao retko kad u poslednjih nekoliko sezona, vise takvih igraca doci nego otici. ;) Realno je da Sanchez ode vani, vrlo verovatno i Pastore. Eventualno Vucinic, ali mislim da ce on u Juventus pre nego u neki prosecan engleski klub.

Milan je obnovama/raskidanjem ugovora sa nekoliko igraca navodno ustedio oko 30 miliona eura, sto bi trebalo da iskoriste za dovodjenja nekog na sredini terena. U napadu su vec doveli mladog reprezentativca El Sharaawyja i tu su uglavnom popunjeni. U odbrani su se takodje solidno pojacali sa Mexesom i Taiwom. Ako bi doveli Hamsika i Gansa - to bi stvarno bila ogromna pojacanja i bili bi favoriti za titulu, a i u LS bi mogli da se nadaju npr. polufinalu. Ali treba dovesti prvo te igrace. ;)

Inter je nepoznanica. Prvo da rese trenera, pa sve ostalo. Tako ce se i njihova sezona ceniti.

Juve je doveo gomilu supporting casta, ali nekog pravog iskoraka u kvaliteti nema. Ako dovedu top levo krilo i top napadaca/poluspica (Bastos+Kun/Vucinic), moguce je da se opet vrate u vrh. Takodje, ocekujem i nekog iz Sampdorije (Poli/Palombo).

Roma je dobila nove vlasnike, novog sportskog direktora (Sabatini, koji je pre bio u Palermu i otkrio sve njihove talente koje su imali i dobro prodali u poslednjih par sezona) i novog trenera. Iskreno, najvise me zanima kako ce Roma izgledati ove godine, jer mislim da bi mogli biti jako zanimljiv tim za gledanje. Luis Enrique je najavio da ce Roma igrati kao Barca, sa puno poseda, uvek napadacki. Sad bi trebalo videti hoce li mu dovesti igrace za takvu igru, a trebalo bi posto nisu bez para (Krkic je navodno jako blizu, moglo bi vec pocetkom nedelje da bude ozvaniceno). Vec duze vreme se prica da su sve dogovorili sa Riverom za Lamelu. :?

Treba opet puno ocekivati od Napolija. Ako puste Hamsika dovesce sigurno nekog da ga zameni, pretpostavljam da ce to biti neki Juznoamerikanac. Uz dovodjenje Inlera, imali bi vec solidan tim. Mora se dovesti i zamena za Cavanija, jer je Lucarelli mator, a Dumitru samo talenat i nista vise od toga.

Udinese je opet u fazi rekonstrukcije. Krah u Evropi, pad u Serie A, ali i puna kasa. ;)

Lazio ce biti ozbiljan kao i ove sezone. Klose je mator, ali koristan. Lulic je neproveren. Ali to je to, dok su tu Zarate, Hernanes i Dias.

Palermo ce formirati ekipu u zavisnosti od prodaje Pastorea.

Parma je na ivici. Ovako jaka liga, a oni bez Dzemailija i jos nekih igraca (Giovinca i Amaurija), mogli bi da nadrljaju.

Genoa i Fiorentina ce se pojacati, ali je Evropa za njih tesko dostizna.

Od Bologne, Catanie, Cesene i Chieva ocekujem da potrose 20mE u totalu i dovedu 1 i 1/2 kvalitetnog igraca. :mrgreen: Neko od njih ispada sigurno.

Cagliari bi mogao da se ojaca kvalitetno, ali to zavisi od eventualne prodaje Matrija i Marchettija (sigurica), te Astorija (jos uvek na stand by). Zavisi na koju nogu ustane Cellino. 8-)

Lecce mi je nepoznanica. Sa ovim kadrom ispadaju ko bele lale, jer grom ne bije u koprive dvaput. Ne vidim ni mogucnost da nesto epohalno urade na mercatu. Iskreno, racunam da ce ispasti ove sezone.

Onda nailaze novajlije. Novara je prilicno ambiciozan klub, sa verovatno najmodernijim trening centrom u Italiji, a i novi stadion se gradi. Oni su inace iz regije Piemonte, pa im je glavni rival (u Serie A) - Juventus. Ekspresno su iz Lega Pro 1 (nekada Serie C1) dosli do Serie A. U ekipi nemaju previse poznatih igraca, ima par njih koji su na pozajmici iz timova Serie A (mladi golman Palerma Ujkani, tu je i legendarni Fontana, pa svajcarski bek Morganella). Ne znam koliko ce njih ostati i naredne sezone, ali siguran sam da ce dovesti i neka pojacanja i biti konkurentni za opstanak u ligi.

Atalanta i Siena su se vratile posle samo godinu dana, ali i dalje su pod znakom pitanja zbog skandala sa namestanjem utakmica. Oni imaju sasvim solidnih igraca, - Tiribocchi, Ferreira Pinto, Sampdorijin talenat na pozajmici - Marilungo, pa Baretto, Carmona, Del Vecchio, Ceravolo, Padoin, Dalla Bona - sve igraci koji zasluzuju da igraju Serie A, neki od njih sigurno i u vecem klubu. Neki od njih ce verovatno otici, pominje se da bi mogli da vrate Cigarinija, koji je flopovao u Napoliju i Sevilli.

Siena ima isto par sasvim pristojnih igraca: Calacio, Reginaldo, Brienza, Larrondo, a imaju i iskusnog sportskog direktora - Perinettija, koji je do prosle godine bio u Bariju, pre toga je vec jednom u Sieni, a dugo je saradjivao sa Moggijem - prvo u Napoliju, a kasnije i u Juventusu.

P.S. Bolje ovako nego kao kolumna. :lol: :mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 19 jun 2011, 20:01

@ Magica,
ovi iz Lecea su se nesto interesovali za Isaha iz Zvezde :mrgreen: to bi im bilo vrhunsko pojacanje :mrgreen:

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 19 jun 2011, 23:43

Negdje sam danas pročitao da je Lazio doveo Djibrilla Cissea

IZ REDOVA talijanskog nogometnog prvoligaša Genoe i službeno su potvrdili izbor Alberta Malesanija za trenera u sezoni 2011/12.

Već je neko vrijeme poznato da će 57-godišnji Malesani, bivši trener Bologne, na klupi naslijediti Davidea Balllardinija, ali sada je tek došla i službena potvrda.

Malesanija je predsjednik Genoe Enrico Preziosi izabrao u konkurenciji Delija Rossija, a potpisao je jednogodišnji ugovor.

Trenersku karijeru talijanski stručnjak započeo je 1990. godine, a svoje radno mjesto učestalo je selio. U posljednjem desetljeću Genoa će mu tako biti čak deveti različiti klub koji će voditi.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 20 jun 2011, 17:24

volio bi vidjeti cissea u seriji a nekako gotivan napadač :D

@Magica sjajan post i otprilike si realno sumirao šta se dosad desilo na marketu i šta bi se moglo desiti. meni je želja samo da milan dovede hamsika, možda ponajboljeg veznjaka sad kad je ddr u lošoj formi jer bi sa njim dobili jednu novu dimenziju, sva 3 fronta bi onda bila baš jaka. trenutno inter i roma najinteresantniji. u interu sve ono što je mou gradio i one trofeje loš menagement je uspio uništiti za 6 mjeseci tako da se spominju i odlasci nekih ključnih igrača. novog trenera ni na vidiku. spominje se sad capello ali sjećam se dobro da je rekao da mu je engleska zadnji posao pred penziju i da neće više voditi klub u seriji a. nema motiva, u engleskoj dobiva ogromne pare a situacija u interu nije idilična i u njegovim godinama možda to ne bi bio dobar potez. roma kako i sam kažeš sa novim vlasnicima mogla bi ponovo nakon par godina da se bori za sami vrh. s druge strane jedva čekam da vidim kako će lazio sa lulićem i klosem da igra, sad se nešto spominje i pjanić u laziu e to bi bilo vrhunski. juve što se transfera tiče mlak, spominjalo se 100m eura ali osim pirla nisu doveli kvalitetnog igrača.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 20 jun 2011, 17:38

ma Milan ima gotovu ekipu, jos da dovedu playmakera i to je to, dobro su popunjeni na svim pozicijama, oni ce opet biti najozbiljniji kandidat za titulu

Juve se malo uspavao, dal to sto je tek pocetak prelaznog roka, ali ni na vidiku neki veliki transfer...ovi dosadasnji (Pirlo, Pazienza, Ziegler) nisu dovoljni za povratak u vrh

Napoli samo nek zadrzi glavne igrace i okosnicu ove ekipe, a pojacanja ce vec stici

Roma ce biti najinteresantnija za pratiti, lova je tu, sad da vidimo sta mogu napraviti, i oni cekaju rasplet sa Vucinicem i Menezom, pa i DDR-om, i onda ce graditi ekipu

Udinese ce raprodati glavne igrace (Sanchez, Inler, Zapata), ali ce bar uzeti veliku lovu

moj Inter je u najvecim problemima poslije Calciopolija, jos uvijek nemamo trenera, igraci su nam vremesni, a glavne zvijezde razmisljaju o promjeni sredine...samo da izadje ovo na dobro
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 jun 2011, 16:13

Ako je verovati ovima sa "Sky sport" ,Gonçalo Jardim Brandão (24) ,igrac Sijene,potpisace ugovor sa Parmom.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 jun 2011, 17:32

E evo i celnici Lecea rade nesto :mrgreen: kako sam video,cilj im je da dovedu 3 igraca a to su :Leandro Greco iz Rome,Marco Padalino iz Sampdorije i Aniello Cutolo iz Krotonea.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.