barca_87 je napisao/la:
ma nista care niste ni bolji i sa 600 miliona ulozenih ,opet ste drugi 3 godine za redom u ligi ,,u ligi prvaka da ne pricam, al da je sjajna nije ova vasa sezona ,,ne kontam kako mozete biti zadovoljni s obzirom koga ste sve dovodili i tolike pare dat i nish osvojit al et haj sve je to plod murinjovog djelovanja na psihu navijaca ,,on je vas sve uvjerio da su svi protiv reala raspored ,suci uefa,unicef bog otac i da radi toga niste nish vazno osvojili ove sezone (mani kup ovaj ,,vi ste ovaj kup uvijek ismijavali kad smo ga mi osvajali sad odjednom vazan,,,zna se sta je najvaznije liga i liga prvaka )
Grijesis. Ja sam sto puta rekao da je to nebitan trofej, pa i prije dvije-tri stranice, sad samo kazem da smo to osvojili jer nismo ima 20 godina skoro.
Mourinho mene nema sta uvjeravati, ja njega i njegove igracice bas i ne volim toliko nakon onog odnosa prema igracima Barcelone, ili da kazem velikih glumaca.
Glumci iskoristili nasrtanje zivotinja koje je napravio Mourinho. Sta da ti kazem, anti-nogomet navodno dvije najbolje ekipe na svijetu.
Ja kazem da ste 100 godina bili donji, a onda ste nakon 100 godina napravili tu svoju ekipu i kao sto rekoh opet nismo bolji od vas. Poenta je bila da se jednom u 100 godina moze i napraviti takva ekipa i onda se kurchiti sa 6-7 sezona na vrhu, nakon toga opet pad i opet vladavina bogatijih.
Sto se tice Di Maria i tigra, stvar je sasvim jasna, ne voli ga jer je jedan od najboljih.