FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ako mogu da vas pitam,sta vama je sa sponzorima jeli Legea,Nike,Royal ili sta vce nekad jedni nekad drugi dresovi.Iskreno licite mi bas na onaj seljacki klub nemojte se ljutit na Modricu ili Travnik s organizacijom .
svoj ti pos'o !
- Megamon
- Kontakt:
Vjeruj mi jos se nista ne zna.trebalo bi da bude Royal al' jos nema info kako ce dres izgledati.A slazem se da je organizacija bila jako losa,jednu utakmicu igras sa Nike jednu sa Legea,al' ono najvaznije odijelo ne cini covjeka.Grbavica moj zivot je napisao/la:Ako mogu da vas pitam,sta vama je sa sponzorima jeli Legea,Nike,Royal ili sta vce nekad jedni nekad drugi dresovi.Iskreno licite mi bas na onaj seljacki klub nemojte se ljutit na Modricu ili Travnik s organizacijom .
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Nakon skupstine ce se potpisati ugovor sa Royalom, koji ce opremiti i sve omladinske selekcije.Grbavica moj zivot je napisao/la:Ako mogu da vas pitam,sta vama je sa sponzorima jeli Legea,Nike,Royal ili sta vce nekad jedni nekad drugi dresovi.Iskreno licite mi bas na onaj seljacki klub nemojte se ljutit na Modricu ili Travnik s organizacijom .
FK NESTRO PETROL AD BANJA LUKA SARAJEVO
Fino ime
Samo dugacko u pm. Kako će ljudi iz EL znati odakle ste BL ili SA. Svaka čast Nestru na multietićnosti!

Fino ime
Samo dugacko u pm. Kako će ljudi iz EL znati odakle ste BL ili SA. Svaka čast Nestru na multietićnosti!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
Fudbalski Klub Sarajevo. to je ime kluba, i takvo će da ostane. nemojte da budete mutaviLEŠINAR je napisao/la:FK NESTRO PETROL AD BANJA LUKA SARAJEVO
Fino ime![]()
![]()
![]()
![]()
Samo dugacko u pm. Kako će ljudi iz EL znati odakle ste BL ili SA. Svaka čast Nestru na multietićnosti!![]()
![]()
![]()
A sad se vrati na banja luka forum i nastavi da pjeniš što braća rusi ulažu u klub iz "teherana".
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
I ako im bude to u imenu a vjerujem da nece nisu iz Modrice ili zepca nece pisati sjediste firme budi siguran.LEŠINAR je napisao/la:FK NESTRO PETROL AD BANJA LUKA SARAJEVO
Fino ime![]()
![]()
![]()
![]()
Samo dugacko u pm. Kako će ljudi iz EL znati odakle ste BL ili SA. Svaka čast Nestru na multietićnosti!![]()
![]()
![]()
svoj ti pos'o !
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
Samo ti Lesinar toci gorivo na nEstro pumpama i ne brini nista 
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
adnan_hzsa je napisao/la:Samo ti Lesinar toci gorivo na nEstro pumpama i ne brini nista
Hoću buraz ništa mi se ti nemoj brinuti! Pa tu smo da se pomažemo.
A ti manijaku uzmeš zakon pa pročitaš šta je FIRMA i koji su sastavni dijelovi FIRME. Jedan od dijelova je i sjedište a to je na tvoju žalost Banja Luka.
Tako je po zakonu o privrednim društvima koji važi na teritoriji sa koje dolazi njihov novi (šestomjesečni) sponzor.

A ti manijaku uzmeš zakon pa pročitaš šta je FIRMA i koji su sastavni dijelovi FIRME. Jedan od dijelova je i sjedište a to je na tvoju žalost Banja Luka.
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
-
amarpustahija
- Kontakt:
Jes to u paintu radioMegamon je napisao/la:
![]()
- Жика Павловић
- Kontakt:
$ не % " по & $?HZ_ilidzaa je napisao/la:Ovdje mi nesto ne stima(smrdi) kod ovog Nestra...ali vidjet cemo...
- red devil88
- Kontakt:
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
samo da se podsjetimo šta misle kompleksaši iz banja luke oko ovog ugovora.
Nema veze sa svetinjom ali ovo se mora prokomentarisati. Pa majku vam J*** kad će preduzeće iz teherana biti sponzor Borcu? Nikad! J*** li vam majku u p........ Do sad sam kod njih punio gorivo ali od sad nikad više. Ja da finansiram one teherandžije. Nikad.
pa stvarno na sta smo mi spali, da raspadnuto sarajevo pokusava ozivjeti nasa firma mada smatram da je i nasa uprava kriva zbog svoje pasivnosti, uglavnom i ja vise na nestru necu sipati gorivo nek im sipaju bordo prijatelji i Risto Vidakovic fuj
Komsije pustite ba ove balave i isfrustrirane komentare to je odraz kulture i mentalnog sklopa pojedinaca.Nego interesujeme sta vam je sa ovom cetvorkom sto se nije pojavila na prozivci(Kojasevic i ostali)jel stvarno odlaze ili je neka dezinformacija, ipak su oni kvalitetni igraci za ovu nasu ligu licno mislim da cete tesko dovesti dobre zamjene za njih.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- Megamon
- Kontakt:
Na ove sam naletio na sa-x,sad ne znam k'o je uradio mada meni djeluju odlicno.red devil88 je napisao/la:ovako dobri nikad nece bitiMegamon je napisao/la:
![]()
Nestro smo mi budi i ti
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
zubizareta
- Kontakt:
HAHA bOac NEKTAR hahah ti naso nekom da pises,inace od rusa cemo samo da uzmemo pare,a FKS ce se zvati po arapskom sponzoru nekog,bas evo pregovaram sa jednom firmom iz Teherana da se zovemo po njimaLEŠINAR je napisao/la:FK NESTRO PETROL AD BANJA LUKA SARAJEVO
Fino ime![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: zubizareta, dana/u 16 jun 2011, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
Fina Gradska sarajevska raja
Bogami previse je ovo informacija u ovom kratkom vremenskom periodu,jednostavno za izludit,doveli su covjeka u situaciju da nezna jel bolje da se izglasa statut ili ne,jel treba podrzati BP ili ne,ko je za koga,ko nije,jesul se pomirili BP i uprava il nisu,jel ovo jel ono..jel treba ovo jel treba ono,tacno mi je glava prepuna svakojakih prica,i imam osjecaj da cu u narednih par dana explodirati od ovih prica sa svih strana
Da te bog sacuva,da i ovo hoce proci vala i nikad se ne ponovilo...hebem ti neizvjesnost i carsiju i svacije price
Da te bog sacuva,da i ovo hoce proci vala i nikad se ne ponovilo...hebem ti neizvjesnost i carsiju i svacije price
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 16 jun 2011, 19:27, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
pacovi_tu_ima je napisao/la:samo da se podsjetimo šta misle kompleksaši iz banja luke oko ovog ugovora.
Nema veze sa svetinjom ali ovo se mora prokomentarisati. Pa majku vam **** kad će preduzeće iz teherana biti sponzor Borcu? Nikad! **** li vam majku u p........ Do sad sam kod njih punio gorivo ali od sad nikad više. Ja da finansiram one teherandžije. Nikad.pa stvarno na sta smo mi spali, da raspadnuto sarajevo pokusava ozivjeti nasa firma mada smatram da je i nasa uprava kriva zbog svoje pasivnosti, uglavnom i ja vise na nestru necu sipati gorivo nek im sipaju bordo prijatelji i Risto Vidakovic fuj
Na tom forumu predratno stanje...čitah ih maloprije, to demonstracije, bojkote najavljuju
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
[youtube][/youtube]
Ugovor bordo tima i Nestro Petrola trajat će do Nove godine, a vrijednost je ostala poslovna tajna. Prljača je rekao da je u pitanju velika suma novca. Vidaković je rekao da će novi i još bolji ugovor biti potpisan 2012. godine.
Ovo znaci da ce statut 90% proci ocito..a neznam bili dovodili sponzora i na ovih pola godine ako znaju da sutra nece biti izglasan? nema logike nikakve...i Prljaca kaze da ce nakon sutrasnje skupstine potpisivati se ovim za opremu,znaci vjerovatno je sutra neka formalnost
Nekako mi sve ovo logicki navlaci na to da ce sutra biti prihvacen statut...vidim i ovi iz BP su rekli da nisu protiv,Irfan je vec uveliko u kontaktima sa mogucim pojacanjima,nekako mi bas sve ide na taj mlin,al eto kad smo cekali ovoliko cekat cemo i ova jos 24 sata i zvanicnu potvrdu
Ovo znaci da ce statut 90% proci ocito..a neznam bili dovodili sponzora i na ovih pola godine ako znaju da sutra nece biti izglasan? nema logike nikakve...i Prljaca kaze da ce nakon sutrasnje skupstine potpisivati se ovim za opremu,znaci vjerovatno je sutra neka formalnost
Nekako mi sve ovo logicki navlaci na to da ce sutra biti prihvacen statut...vidim i ovi iz BP su rekli da nisu protiv,Irfan je vec uveliko u kontaktima sa mogucim pojacanjima,nekako mi bas sve ide na taj mlin,al eto kad smo cekali ovoliko cekat cemo i ova jos 24 sata i zvanicnu potvrdu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, Puas i 28 gostiju.