da, ode najveci transfer guru svih vremena, tuzno al eto petljao se sa jacima i dobio po usima a i Juve usputSaurman je napisao/la:Ode Moggi na vječna lovišta.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- sarajlija89
- Kontakt:
Samo da jbem Talijanskom savezu mater
Mrs bando kriminalna, kako vas nije stid....vidim kakav vam je fudbal sad...
Moggi ce se zaliti i Juventus treba vise ucestvovati u svemu ovome, jer u procesu koji se vodi u Napulju treba dokazati da Moggi nije radio nista sto nisu i drugi...pa da vidim onda kako ce kreteni iz saveza reagovati, morali bi suspendovat pola celnih ljudi klubova....
Stvarno sramota...samo cemo vidjeti koliko ce biti doslijedni u daljnim odlukama.Mada, evidentno je da Moggiju i Juveu ne dozvoljavaju da se brane..pogotovo ne na racun drugih, jer mnoge prljave stvari bi mogle izaci na vidjelo...sto je javna tajna.
Moggi ce se zaliti i Juventus treba vise ucestvovati u svemu ovome, jer u procesu koji se vodi u Napulju treba dokazati da Moggi nije radio nista sto nisu i drugi...pa da vidim onda kako ce kreteni iz saveza reagovati, morali bi suspendovat pola celnih ljudi klubova....
Stvarno sramota...samo cemo vidjeti koliko ce biti doslijedni u daljnim odlukama.Mada, evidentno je da Moggiju i Juveu ne dozvoljavaju da se brane..pogotovo ne na racun drugih, jer mnoge prljave stvari bi mogle izaci na vidjelo...sto je javna tajna.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem da su ovo čovjeku uradili...
Lijepi strah, prepali se od povratka i hajmo ga vječno suspendovati...A nikakav oni dokaz nisu priložili ništa živo, sve na osnovu tvrdnji nekih plačenika...
Lijepi strah, prepali se od povratka i hajmo ga vječno suspendovati...A nikakav oni dokaz nisu priložili ništa živo, sve na osnovu tvrdnji nekih plačenika...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Sono iniziate questa mattina le visite mediche per Michele Pazienza. Il centrocampista già alle 8.30 era alla clinica Fornaca di Sessant per i primi esami, che proseguiranno con la visita clinica generale all’Isokinetic e con gli esami di idoneità all’Istituto di Medicina dello Sport di Torino.
marotta kreten ponudio mela za diarru a za vucinica 21 mil ,lisctajher danas ili najkasnije sutra bi treba da potpise ugovor a placeno je 10.5 mil eura a lazio kupio konka za 6.5 mil
marotta kreten ponudio mela za diarru a za vucinica 21 mil ,lisctajher danas ili najkasnije sutra bi treba da potpise ugovor a placeno je 10.5 mil eura a lazio kupio konka za 6.5 mil
listanjer -10 mil ,28 god-prosjek 2.7 mil plata
zigler-free-25 god -prosjek-2 mil plata
pazienza-free 29 god-ispod prosjeka-1.8 mil plata
pirlo -free -32 god-neka maestro sad malo iznad prosjeka -4 mil plata
ovo je uzas
ovo je uzas
- JuveSissoko
- Kontakt:
Lichsteiner 2.7 m plata ,sa obavezama prema drzavi to je izdatak od 5,4 milionaSilvio B je napisao/la:listanjer -10 mil ,28 god-prosjek 2.7 mil plata
ovo je uzas
Zigler 2 m plata, izdatak 4 miliona
Pazienza 1.8 m plata, izdatak 3,6 miliona
Pirlo 4 m plata, izdatak 8 miliona, dakle Juve ce za ova 4 prosjecna igraca, koji nece nesto pretjerano povecat kvalitet igre ekipe godinsnje iz "kase" morati izdvojit 21 milion, ma fantasticno
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A ne možeš to tako gledati...
Ljudi nisu ni počeli igrati, odmah govoriš da će igrati posječno, sabura, kad počne sezona vidjet ćemo kako će to izgledati...po meni nijedan od ovih igrača nije promašena investicija...
Ljudi nisu ni počeli igrati, odmah govoriš da će igrati posječno, sabura, kad počne sezona vidjet ćemo kako će to izgledati...po meni nijedan od ovih igrača nije promašena investicija...
Ž '21!
Crnogorski internacionalac započeo pregovore oko prelaska u Juventus. U Romi nisu sigurni da li odlazi, sve je na igraču.
Mirko Vučinić je juče zavnično počeo pregovore sa ''bjankonerima'', ali su iz Rome poručili da se ''on možda predomisli''.
Vučinićev zastupnik, Alesandro Lući se posle sastanka sa torinskm klubom sreo sa Romom, ali još nisu otkriveni detalji tih razgovora.
''Svi znaju da Mirko ima neke zahteve, ali ne mora da ode po svaku cenu. Ne možemo da kažemo i da neće da se predomisli'', kratak je bio sportski direktor ''vučice'', Valter Sabatini.
U trci za sjajnim napadačem su Blekburn i Totenhem koji su spremni da plate oko 20 miliona evra.
Mirko Vučinić je juče zavnično počeo pregovore sa ''bjankonerima'', ali su iz Rome poručili da se ''on možda predomisli''.
Vučinićev zastupnik, Alesandro Lući se posle sastanka sa torinskm klubom sreo sa Romom, ali još nisu otkriveni detalji tih razgovora.
''Svi znaju da Mirko ima neke zahteve, ali ne mora da ode po svaku cenu. Ne možemo da kažemo i da neće da se predomisli'', kratak je bio sportski direktor ''vučice'', Valter Sabatini.
U trci za sjajnim napadačem su Blekburn i Totenhem koji su spremni da plate oko 20 miliona evra.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- L'Avvocato
- Kontakt:
Osnovano udruzenje navijača ''Juventus - Semper Fidelis''
Nakon dugotrajnih napora na prikupljanju papirologije i potrebnih dozvola, dana 15.06.2011. napokon je osnovano udruzenje navijaca "Juventus - Semper fidelis".
Poceo je proces prikupljanja clanova a pravo clanstva imace svi sa podrucja bivse SFRJ (Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Slovenija, Srbija, Crna Gora i Makedonija).
Svi clanovi nakon registracije dobijaju prikladne poklone od strane kluba a neke od pogodnosti clanstva su:
• Svi naši članovi dobivaju poklon i člansku iskaznicu od Juventusa
• Imaju prioritet pri kupovini ulaznica za domaće utakmice Juventusa
• Mogu ucestvovati na walk about na stadionu (obilazak stadiona)
• Mogu prisustvovati treninzima Juventusa
• Imaju popust u Juvestore-u ...
Jedan od ciljeva udruzenja bice i organizovanje odlaska na Juventusove utakmice.
Kroz dan-dva na linkovima ispod cete moci skinuti i obrazac koji je potrebno popuniti pri registraciji.
http://mojjuve.com/forum/index.php
ili
http://www.facebook.com/pages/Moj-Juve- ... 4823050761
Nakon dugotrajnih napora na prikupljanju papirologije i potrebnih dozvola, dana 15.06.2011. napokon je osnovano udruzenje navijaca "Juventus - Semper fidelis".
Poceo je proces prikupljanja clanova a pravo clanstva imace svi sa podrucja bivse SFRJ (Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Slovenija, Srbija, Crna Gora i Makedonija).
Svi clanovi nakon registracije dobijaju prikladne poklone od strane kluba a neke od pogodnosti clanstva su:
• Svi naši članovi dobivaju poklon i člansku iskaznicu od Juventusa
• Imaju prioritet pri kupovini ulaznica za domaće utakmice Juventusa
• Mogu ucestvovati na walk about na stadionu (obilazak stadiona)
• Mogu prisustvovati treninzima Juventusa
• Imaju popust u Juvestore-u ...
Jedan od ciljeva udruzenja bice i organizovanje odlaska na Juventusove utakmice.
Kroz dan-dva na linkovima ispod cete moci skinuti i obrazac koji je potrebno popuniti pri registraciji.
http://mojjuve.com/forum/index.php
ili
http://www.facebook.com/pages/Moj-Juve- ... 4823050761
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- JuveSissoko
- Kontakt:
kako se uclanit tu, sigurno se placa neka clanarina? kako platit clanarinu? eto nako da pitam, jer bi da se registrujem
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja mislim da će biti oko 40 KM, a logično uplatiš na žiro račun u banci ili putem kartice...JuveSissoko je napisao/la:kako se uclanit tu, sigurno se placa neka clanarina? kako platit clanarinu? eto nako da pitam, jer bi da se registrujem
Ž '21!
- L'Avvocato
- Kontakt:
sav potreban info imas na tom forumu al evo ako ti je mrsko da se regas nije mi mrsko napisatJuveSissoko je napisao/la:kako se uclanit tu, sigurno se placa neka clanarina? kako platit clanarinu? eto nako da pitam, jer bi da se registrujem
uplacivat ce se na ziro racun koji ce biti dostupan za 2-3 dana ... clanarina ce vjerovatno biti oko 20 eura godisnje (zavisi opet koliko klub odredi) ... dobije se sal kluba pri uclanjenju, clanska kartica i jos neke pogodnosti
a uclanit ce se moci tek kad bude gotov obrazac za pristup udruzenju koji ce takodje biti gotov za 2-3 dana max ... takva nam drzava pa vazda nekih procedura ima
★★★
- SoloJuve26
- Kontakt:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- JuveSissoko
- Kontakt:
aha, tnx, ja imam samo ovu mastercard debit karticu , ne znam mozel preko neta se sa njom placat, al eto ima Z-R pa cu tako se uclanit,hvala jos jednomL'Avvocato je napisao/la:sav potreban info imas na tom forumu al evo ako ti je mrsko da se regas nije mi mrsko napisatJuveSissoko je napisao/la:kako se uclanit tu, sigurno se placa neka clanarina? kako platit clanarinu? eto nako da pitam, jer bi da se registrujem![]()
uplacivat ce se na ziro racun koji ce biti dostupan za 2-3 dana ... clanarina ce vjerovatno biti oko 20 eura godisnje (zavisi opet koliko klub odredi) ... dobije se sal kluba pri uclanjenju, clanska kartica i jos neke pogodnosti
a uclanit ce se moci tek kad bude gotov obrazac za pristup udruzenju koji ce takodje biti gotov za 2-3 dana max ... takva nam drzava pa vazda nekih procedura ima
http://www.tuttomercatoweb.com/juventus ... bS01MzQ0NQ
znaci juve ima 100-120 mil za transfere aliiiiiiii za 3-4 godine heheh i za ovu godinu ima marotta 50 mil .ovo je katastofa ovaj kreten nije galliani da sa 20 mil napravi tim .
znaci juve ima 100-120 mil za transfere aliiiiiiii za 3-4 godine heheh i za ovu godinu ima marotta 50 mil .ovo je katastofa ovaj kreten nije galliani da sa 20 mil napravi tim .
- JuveSissoko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ne znam sta govori, al dobar mu sal
ne znam sta govori, al dobar mu sal
- JuveSissoko
- Kontakt:
According to Tuttosport, Andrea Agnelli and the property of Juventus will make available something as 100 or 120 million euros to use in the period 2011-2015. Will arrive also 70 millions coming from the future trade. So this year they can fork out 50 million euros.

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- SoloJuve26
- Kontakt:
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3534.html
zar nije malo previse plata
I nadam se da nece nista biti oko Vucinica, Sta ce nam on kad imamo Qua i Matri sad, bolje onda dovesti Aguera pa neka kosta koliko kosta..
zar nije malo previse plata
I nadam se da nece nista biti oko Vucinica, Sta ce nam on kad imamo Qua i Matri sad, bolje onda dovesti Aguera pa neka kosta koliko kosta..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
buffon se jučer oženio. čestitke! 
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.