FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Silkoni
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Silkoni » 16 jun 2011, 19:27

miky_hz je napisao/la:Ugovor bordo tima i Nestro Petrola trajat će do Nove godine, a vrijednost je ostala poslovna tajna. Prljača je rekao da je u pitanju velika suma novca. Vidaković je rekao da će novi i još bolji ugovor biti potpisan 2012. godine.

Ovo znaci da ce statut 90% proci ocito..a neznam bili dovodili sponzora i na ovih pola godine ako znaju da sutra nece biti izglasan? nema logike nikakve...i Prljaca kaze da ce nakon sutrasnje skupstine potpisivati se ovim za opremu,znaci vjerovatno je sutra neka formalnost

Nekako mi sve ovo logicki navlaci na to da ce sutra biti prihvacen statut...vidim i ovi iz BP su rekli da nisu protiv,Irfan je vec uveliko u kontaktima sa mogucim pojacanjima,nekako mi bas sve ide na taj mlin,al eto kad smo cekali ovoliko cekat cemo i ova jos 24 sata i zvanicnu potvrdu

**** real sta ce mo mi biti za 48 sata :D

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 16 jun 2011, 19:37

ado-hz je napisao/la:[youtube][/youtube]

Zadnju minutu klipa bi sutra pustio njima na skupstini :D

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 16 jun 2011, 19:39

miky_hz je napisao/la:Ugovor bordo tima i Nestro Petrola trajat će do Nove godine, a vrijednost je ostala poslovna tajna. Prljača je rekao da je u pitanju velika suma novca. Vidaković je rekao da će novi i još bolji ugovor biti potpisan 2012. godine.

Ovo znaci da ce statut 90% proci ocito..a neznam bili dovodili sponzora i na ovih pola godine ako znaju da sutra nece biti izglasan? nema logike nikakve...i Prljaca kaze da ce nakon sutrasnje skupstine potpisivati se ovim za opremu,znaci vjerovatno je sutra neka formalnost

Nekako mi sve ovo logicki navlaci na to da ce sutra biti prihvacen statut...vidim i ovi iz BP su rekli da nisu protiv,Irfan je vec uveliko u kontaktima sa mogucim pojacanjima,nekako mi bas sve ide na taj mlin,al eto kad smo cekali ovoliko cekat cemo i ova jos 24 sata i zvanicnu potvrdu
Miky drug ovaj se Redzepagic uhvatio posla.Isao u Kalesiju po ove,izmirio "zaracene" strane a jos se i govori da je pric'o sa Milosevicem.Samo u ovom trenutku ne treba praviti euforiju.Kad se samo ja sjetim euforije i Blekica pa onda hladan tus.Uci hladne glave i nadati se najboljem :!:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 jun 2011, 19:41

Ma bombu bacam hladne glave,ako ne krene kako treba :lol:

Sto se tice Milosa,istina je da je pricao sa njim
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 16 jun 2011, 19:45

miky_hz je napisao/la:Ma bombu bacam hladne glave,ako ne krene kako treba :lol:

Sto se tice Milosa,istina je da je pricao sa njim
siDje Sandokan :mrgreen:

[youtube][/youtube]

:lol: :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 16 jun 2011, 20:31

Sutra je 17 juni a na dnevniku maloprije gledam Prljaca dade dres sa brojem 17...koincidencija a sutra je SKUPSTINA.....zaklecu se da statut prolazi-usvaja se 10000%
Vidjecete da ostaju i Bane i Vucina i Kojasevic

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 jun 2011, 20:32

FCS-FCS je napisao/la:Sutra je 17 juni a na dnevniku maloprije gledam Prljaca dade dres sa brojem 17...koincidencija a sutra je SKUPSTINA.....zaklecu se da statut prolazi-usvaja se 10000%
I u 17 sati pocinje :P
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 16 jun 2011, 20:33

LEŠINAR je napisao/la:FK NESTRO PETROL AD BANJA LUKA SARAJEVO

Fino ime :lol: :lol: :lol: :lol:

Samo dugacko u pm. Kako će ljudi iz EL znati odakle ste BL ili SA. Svaka čast Nestru na multietićnosti! :lol: :lol: :lol: :lol:
idi splavari ili vozi kajak
teske su ovo teme za tvoj UM
pitanje....sto ovi rusi ne uletise u "giganta" iz grada na Vrbasu

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 16 jun 2011, 20:35

[youtube][/youtube]

jest da je los snimak ali ovako ako Bog da iduce godine :D :D :D :D

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 16 jun 2011, 20:36

miky_hz je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:Sutra je 17 juni a na dnevniku maloprije gledam Prljaca dade dres sa brojem 17...koincidencija a sutra je SKUPSTINA.....zaklecu se da statut prolazi-usvaja se 10000%
I u 17 sati pocinje :P
he he he heh he dobar ti ovaj podatak ..dobar :) :D

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 16 jun 2011, 20:38

Od pojacanja,Smigalovic povrijedjen juce na treningu,Haskic igrao(danas na treningu,trening utakmica)......ko vam igra desnog bocnog,malo duza kosa?...lik je katastrofa ziva....po meni jedan od najjacih na danasnjem treningu Handzic Hare....pozzz za Pitare...

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 16 jun 2011, 20:40

SrdjanBL je napisao/la:Nestro ulazi na trziste FBIH, i samim tim je prisla najvecem sporskom klubu u FBIH, i sa njima planiraju da se lakse probiju na trziste FBIH i sa tim izbace hrvatsku INU sa teritorije BIH, sto se tice goriva. Sto je vrlo pohvalna stvar, a i FK Sarajevo ce profitirati od toga sigurno ;)
jedan od rijetkih PAMETNIH i NORMALNIH postova iz grada na Vrbasu
Svaka cast majstore, u ovome je poenta citave price o tim naftasima.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 jun 2011, 20:41

Hodza_manLju je napisao/la:Od pojacanja,Smigalovic povrijedjen juce na treningu,Haskic igrao(danas na treningu,trening utakmica)......ko vam igra desnog bocnog,malo duza kosa?...lik je katastrofa ziva....po meni jedan od najjacih na danasnjem treningu Handzic Hare....pozzz za Pitare...
Desni bek duza kosa...nema niko drugi do ovaj mali Kadic sto je posudjen Unisu,i tamo igrao ovu sezonu...nista od njega,nije u uzim kombinacijama nikakvim

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 16 jun 2011, 20:43

dino lj je napisao/la:Komsije pustite ba ove balave i isfrustrirane komentare to je odraz kulture i mentalnog sklopa pojedinaca.Nego interesujeme sta vam je sa ovom cetvorkom sto se nije pojavila na prozivci(Kojasevic i ostali)jel stvarno odlaze ili je neka dezinformacija, ipak su oni kvalitetni igraci za ovu nasu ligu licno mislim da cete tesko dovesti dobre zamjene za njih.
Arsenijevic, Scepanovic i Kojasevic u svom ugovoru imaju stavku da ukoliko im se ne isplate dugovanja da mogu napustiti klub. Njima se trenutno duguju neke pare, al' svi cekaju ishod sutrasnje skupstine, jer ako se usvoji statut i dugovanja ce im biti isplacena.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 16 jun 2011, 20:43

miky_hz je napisao/la:
Hodza_manLju je napisao/la:Od pojacanja,Smigalovic povrijedjen juce na treningu,Haskic igrao(danas na treningu,trening utakmica)......ko vam igra desnog bocnog,malo duza kosa?...lik je katastrofa ziva....po meni jedan od najjacih na danasnjem treningu Handzic Hare....pozzz za Pitare...
Desni bek duza kosa...nema niko drugi do ovaj mali Kadic sto je posudjen Unisu,i tamo igrao ovu sezonu...nista od njega,nije u uzim kombinacijama nikakvim
Ima i Cakal,sad ne znam koji je od njih dvojice..

PS:Kako je odigr'o Haskic ?

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 16 jun 2011, 20:47

Megamon je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
Ima i Cakal,sad ne znam koji je od njih dvojice..

PS:Kako je odigr'o Haskic ?
Ja sam gledao nekih pola sata utakmice,nisam mogao vise...imao je jednu mrtvu sansu,nije iskoristio. Ja se nadam da ce vam se isplatiti za svaku marku koju ulozite u njega i da se cuva za Evropu,da ce eksplodirati...
p.s.desni bocni je imao malo duzu,plavu kosu,tako nesto....nije mogao stici nista;)
Lijep pozdrav iz Banovica...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 16 jun 2011, 20:50

Hodza_manLju je napisao/la:
Ja sam gledao nekih pola sata utakmice,nisam mogao vise...imao je jednu mrtvu sansu,nije iskoristio. Ja se nadam da ce vam se isplatiti za svaku marku koju ulozite u njega i da se cuva za Evropu,da ce eksplodirati...
p.s.desni bocni je imao malo duzu,plavu kosu,tako nesto....nije mogao stici nista;)
slika

slika

Je l' jedan od ove dvojice :?:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 16 jun 2011, 20:51

Megamon je napisao/la:
Hodza_manLju je napisao/la:
slika

slika

Je l' jedan od ove dvojice :?:
hahahahahaahah.....joj oplakah kad sam ih vidio... :D :D :D

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 16 jun 2011, 20:52

Nisam bas bio blizu,gkledao sam gore gotovo sa ulaza,ali cini mi se da je ovaj prvi gore;) Comor je po mom misljenju uz Hareta Handzica bio danas odlican....

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 jun 2011, 20:59

Cakal je lijevi bek,Kadic je desni...end :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, Rule_hz i 33 gosta.