http://www.101greatgoals.com/videodispl ... -11082060/
Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Re: Club Atletico de Madrid
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Van der Gea
Inace Juve poslao prvu zvanicnu ponudu tesku 35 mil Eura za Ageura , naravno nema nista od ovog. On je izjavio da mu je zelja otici u klub koji igra LP mada to nije presudni faktor .
Inace Juve poslao prvu zvanicnu ponudu tesku 35 mil Eura za Ageura , naravno nema nista od ovog. On je izjavio da mu je zelja otici u klub koji igra LP mada to nije presudni faktor .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
http://www.as.com/futbol/articulo/espan ... ftb_30/TesEl Espanyol exige 20 millones para dejar irse a Osvaldo
Hoces sta biti od ovog juznjak ?
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Ponudio je Atletico 17 mil eura ranije,valjda kada prodaju Kuna dodat ce i ta 3 milina za koji su zapeli u Espaynolu . Osvaldo ili Killer kako za zovu , je moja zelja odavno .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Puno je to para za jednog igraca koji nije zabio vise od 20 golova u sezoni. 15 maksimalno bi dao za njega, ili nesto para i Diega Costu, 20 je previse.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Propustio je vecinu utakmica u drugom djelu sezone , inace mislim da bi bio idealan partner Forlanu .
Daj ba, sad kad ode Agero mislim da je vise dosta i tog igranja sa dva napadaca, tako igrate 10. godina i dobro znate sta u tih 10. godina niste uradili i sigurno je da bi dobro dosla neka promjena u Atleticu koji je jedan od rijetkih danas sa 4-4-2 formacijom, zastarilo to brate vise. Da mi je tih 70+ miliona koliki vam je budzet za pojacanja ove sezone doveo bih par klasnih igraca i pruzio sansu za par Canterana (Zidanes y Pavonesjuznjak> je napisao/la:Propustio je vecinu utakmica u drugom djelu sezone , inace mislim da bi bio idealan partner Forlanu .
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
Ma jedino profesor Manzano zna koju ce formaciju igrati,mada se slazem da je treba mjenjati . Brine me ovo ''Prensa turca: Reyes, Forlán y Ujfalusi, al Galatasaray'' prema turskim medijima , ni manje ni vise nego tri igraca ''odose'' u Galatu i to dva ponajbolja .
Po meni, najslabija karika Atletica je Flores (bez obzira što je osvojio Europa ligu prije dvije godine) nevjerovatno je da sa ovakvim kvalitetnim sastavom ne mogu uci među prve 4 ekipe i tako osigurati nastup u LP...što je previše -previše je.
Što se tice Kuna...ako ga vec kontaju prodavati (mada bi to bilo veoma loš potez jer bi oslabio i Atletico, a i samu Primeru) onda ga je najbolje prodavati sad kad najviše vrijedi - za nekih 45 miliona...kad vidim da se 10 puta gori i limitiraniji igraci iz engleske lige prodavaju za po 20-25 milki, muka mi dođe.
Što se tice Osvalda, to bi sigurno bio dobar posao njegovo eventualno dovođenje (nekih 15-tak miliona je njegova realna cijena)...prošle sezone je bio dosta odsutan zbog povrede, ali je opasan napadac.
Što se tice Kuna...ako ga vec kontaju prodavati (mada bi to bilo veoma loš potez jer bi oslabio i Atletico, a i samu Primeru) onda ga je najbolje prodavati sad kad najviše vrijedi - za nekih 45 miliona...kad vidim da se 10 puta gori i limitiraniji igraci iz engleske lige prodavaju za po 20-25 milki, muka mi dođe.
Što se tice Osvalda, to bi sigurno bio dobar posao njegovo eventualno dovođenje (nekih 15-tak miliona je njegova realna cijena)...prošle sezone je bio dosta odsutan zbog povrede, ali je opasan napadac.
Mah uvijek je Atletico bar po igracima u poslednjih 4-5 sezona trebao biti na 3-4 mjestu i igrati LP. Flores je dobar trener ali za prosjecne ekipe ne i za Atletico . Ne vjerujem da ce nista bolje biti sa Manzanom, ove sezone i Malagi ima da gledamo u ledja .
Mozda ja precjenjujem Atletico,ali za mene je to najkvalitetnija ekipa u Spaniji poslije Reala i Barce,idem dotle da vjerujem da ovaj tim +2 klasna veznjaka moze napasti ligu prvaka 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ne precjenjujesDylan Dog je napisao/la:Mozda ja precjenjujem Atletico,ali za mene je to najkvalitetnija ekipa u Spaniji poslije Reala i Barce,idem dotle da vjerujem da ovaj tim +2 klasna veznjaka moze napasti ligu prvaka
Zamisli

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Na zalost umjesto De Gee npr Joela staviti i umjesto Aguera npr Osvaldo i ja zadovoljan
to bio tim za LP.
Hmm,mislim da si malo protjerao.Atl.M.je jako dobar klub,ali odmah iza Real i Barce ide Valencia (po snazi,kvaliteti i tradiciji) pa tek onda ostaliDylan Dog je napisao/la:Mozda ja precjenjujem Atletico,ali za mene je to najkvalitetnija ekipa u Spaniji poslije Reala i Barce,idem dotle da vjerujem da ovaj tim +2 klasna veznjaka moze napasti ligu prvaka
P.S Atletico zainteresovan za Niku Kranjcara.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Za Adia

top 10 po meni i to ovim redosljedom .
1º Real Madrid
2º Barcelona
3º Atlètico de Madrid
4º Valencia
5º Athletic de Bilbao
6º Sevilla
7º Real Sociedad
8º Deportivo de la Coruña
9º Betis
10º Zaragoza
ubjedljivojuznjak> je napisao/la:Poraz od Racinga 2-1 ,jedva cekam da se zavrsi ova sezonaocekujem prodaju Aguera i De Gea jer ne vjerujem da se njima igraju pretkola lige Evrope . Inace na Goal com. bila je anketa koji je 3 najveci klub Spanije i evo rezultata
![]()
![]()
Nije mi jasno da je Athletic dobio tako malo glasova.
top 10 po meni i to ovim redosljedom .
1º Real Madrid
2º Barcelona
3º Atlètico de Madrid
4º Valencia
5º Athletic de Bilbao
6º Sevilla
7º Real Sociedad
8º Deportivo de la Coruña
9º Betis
10º Zaragoza
Juznjak i ja bih glasao u anketi da sam anketiran naravno
za Atletiko,ali brate da se ne uvrede i navijaci Valensije koja je isto veliki klub,najbolje je apostrofirati na cinjenicu da u Spaniji (kao nekad u SFRJ) postoji "velika cetvorka" -Real,Barsa,Atletiko,Valensija.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Taj izraz cetvroka , to "Big Four" je engleski/ostrvski ped.erluk...to ne prilici nedodirljivoj Primeri.Tribalian je napisao/la:Juznjak i ja bih glasao u anketi da sam anketiran naravnoza Atletiko,ali brate da se ne uvrede i navijaci Valensije koja je isto veliki klub,najbolje je apostrofirati na cinjenicu da u Spaniji (kao nekad u SFRJ) postoji "velika cetvorka" -Real,Barsa,Atletiko,Valensija.
Pored ta cetiri što si nabrojao, dodaj još Sevillu, Villareal, Bilbao - i to Sedmorke
Buraz mi smo kolko sam shvatio nesto kapirali oko tradicije i velicine kluba.Trenutna snaga Viljareala ne moze ga svrstati i rang "najvecih klubova",aj za Sevilju i nek prodje,al' ni Bilbao nije u toj opciji,to je jedan separatisticki klub u kome ne mogu igrati ljudi koji nisu Baskijske nacionalnosti.Mandrak je napisao/la:Taj izraz cetvroka , to "Big Four" je engleski/ostrvski ped.erluk...to ne prilici nedodirljivoj Primeri.Tribalian je napisao/la:Juznjak i ja bih glasao u anketi da sam anketiran naravnoza Atletiko,ali brate da se ne uvrede i navijaci Valensije koja je isto veliki klub,najbolje je apostrofirati na cinjenicu da u Spaniji (kao nekad u SFRJ) postoji "velika cetvorka" -Real,Barsa,Atletiko,Valensija.
Pored ta cetiri što si nabrojao, dodaj još Sevillu, Villareal, Bilbao - i to Sedmorke![]()
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Dodamo Malagu jos sljedeće sezone i 8Mandrak je napisao/la:Taj izraz cetvroka , to "Big Four" je engleski/ostrvski ped.erluk...to ne prilici nedodirljivoj Primeri.Tribalian je napisao/la:Juznjak i ja bih glasao u anketi da sam anketiran naravnoza Atletiko,ali brate da se ne uvrede i navijaci Valensije koja je isto veliki klub,najbolje je apostrofirati na cinjenicu da u Spaniji (kao nekad u SFRJ) postoji "velika cetvorka" -Real,Barsa,Atletiko,Valensija.
Pored ta cetiri što si nabrojao, dodaj još Sevillu, Villareal, Bilbao - i to Sedmorke![]()
Naravno zavisi šta gledate istoriju ili sadašnje po meni najveći klubovi(dakle ne najbolji trenuntno)bi išli ovim redoslijedom
Real
Barca
Athletic
Valencia
Atletico
I to bi bila velika petorka
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.