Cleveland Cavaliers
Re: Cleveland Cavaliers
R.I.P.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Rest in peace. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Cestitke vam na tome sto James nije osvojio titulu! 

Postovanje treba zaraditi.
- adriano_leite
- Kontakt:
Hahhahaha, ma vjeruj mi draze mi je to sto su Dirk, Kidd, Pedja osvojili titulu nego to sto je James nije osvojio. Realno zaboli me dupe vise za Jamesom, nije vise dio nas i nek mu je sa srecom.
Mada na nasem forumu lik napisa:
2011 NBA Championships: Cleveland - 0, LeBron James - 0. Enjoy the weather Bron.
Cleveland haman u radosti sto je James zijanio.
Pred finale su rekli kako ce navijati za Dallas istim zarom kao da Cavsi igraju, cak se pojavile majice

2011 NBA Championships: Cleveland - 0, LeBron James - 0. Enjoy the weather Bron.
Pred finale su rekli kako ce navijati za Dallas istim zarom kao da Cavsi igraju, cak se pojavile majice

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Gledam poslije utakmice, na ESPNu, uzivo javljanje iz Clevelanda, i rekcije iz barova gdje su se maksuz bili okupili da gledaju pad Jamesa.adriano_leite je napisao/la:Hahhahaha, ma vjeruj mi draze mi je to sto su Dirk, Kidd, Pedja osvojili titulu nego to sto je James nije osvojio. Realno zaboli me dupe vise za Jamesom, nije vise dio nas i nek mu je sa srecom.

Postovanje treba zaraditi.
- adriano_leite
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
One week left...

"With the first pick of the 2011 NBA Draft, the Cleveland Cavaliers select Kyrie Irving from University of Duke"

"With the first pick of the 2011 NBA Draft, the Cleveland Cavaliers select Kyrie Irving from University of Duke"

DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
ovaj momak,je jedan u nizi nove generacije koja nije napuhana tipa Durant,Rose itd znaci sto se tice ponasanja susta suprotnost Jamesu ,jos ce vjerovatno Kanter kod vas i imate sjajan dvojac,plus ovi sto su sad tu bice to zanimljiva ekipa
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sjajan momak..
[youtube][/youtube]
Sjajan momak..
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
- adriano_leite
- Kontakt:
Byron Scott u jednom intervjuu je rekao kako ga Kyrie mnogo podsjeca na Chris Paula, Chrisa iz vremena kada je dosao u ruke Scottu. Jednom prilikom Scott ga je pitao kako to da nema niti jednu tetovazu, a na to mu je Chris odgovorio, nisam lud gospodine, pa otac bi me ubio da imam tetovazu hahahahaha. Zaista je ovaj Kyrie odlican momak, prije svega dobro odgojen, zreo za svoje godine, te mislim da ce biti pred njim velika NBA karijera. Momak odgovara na pitanja kao da je u skoli, sa yes sir, no sir. Prica se da jos uvijek vodstvo Cavsa nije sigurno koga ce birati prvog, da li Irvinga ili D-Willa, ali mislim da je to samo prica kako bi se drzala neka neizvjesnost. Ne vjerujem da cemo sada odustati od Irvinga, jer skoro 2 mjeseca se zna da je Kyrie nas prvi pick. 5 dana do drafta, opasno se draft priblizava, a ja sam sve nervozniji, nadam se Irvingu i Kanteru, mada kada draft dodje, tada ce poceti i trejdovi pa je jos zanimljivije sve to. Morat cu da ne spavam tu noc kako bih gledao prenos drafta haha.
GO CAVS GO
GO CAVS GO
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Samo taj Irving je sklon povredama. Ja mislim da je Williams mnogo potrebniji Cavsima nego Irving. A 4 pick uzmete Kantera ili Kembu Walkera (ako vec tolko zelite PG-a).
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- adriano_leite
- Kontakt:
Kazu da je 100% spreman sada. Istina je da je odigrao samo 11 utakmica prosle sezone, ali to je talenat koji se ne smije propustiti. Kazu da je na treningu bio odlican, da su prezadovoljni sa njim, inace radio je samo trening za Cavse. Radio je sve moguce testove fizicke spreme i sve je zadovoljio. Mnogo je teze naci nekog vanserijskog playmakera nego krilo. Mnogi iz Clevelanda kazu kako su Brandon Knight i Kemba vise scoreri nego pravi razigravaci, a nama treba razigravac. U rukama Scotta vidjeli smo sta je postao Chris Paul, a Irving ima mnogo slicnosti sa Chrisom, jos je mozda i bolji suter od Chrisa. Svakako je momak talentiran, ali takodjer je i zreo za svoje godine. Mislim da on ima prednost u odnosu na Williamsa, jer Williams jos nije ni usao u ligu a poceo da prica kako on nije PF, da je on SF, da je NBA most ready player na ovom draftu itd. Dakle sam sebe hvali, sto mislim ne godi vodstvu Cavsa (znamo zbog cega), ali ako padne do 4. picka, onda cemo ga svakako uzeti.BIHfan je napisao/la:Samo taj Irving je sklon povredama. Ja mislim da je Williams mnogo potrebniji Cavsima nego Irving. A 4 pick uzmete Kantera ili Kembu Walkera (ako vec tolko zelite PG-a).
Sto se tice Kantera, pozvali smo ga na drugi trening, mnogi su misljenja da tako pokazujemo oko lige da je Kanter sjajan, te da bi moglo to ubijediti Minnesotu da ga bira kao drugog picka, a zna se da Utah Jazz ide po playa, tako bi nama Williams mogao biti i 4. pick. Ovo su svakako samo spekulacije, ali u svemu tome ima i malo istine. Pokusava se prebaciti pritisak na Minnesotu, jer oni vec imaju "jednog Williamsa" koji je jos i prilagodjen na NBA, to je Beasley. Sumnjam da bi Beasley i Derrick mogli zajedno funkcionisati na parketu, ili ako uzmu Derricka, mi cemo sigurno sve uraditi da nekim trejdom dodjemo do Beasleya.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Ako bi uzeli Irvinga i Kantera, imamo jos i 32. pick i cini mi se 54. pick, sto svakako mozemo spakovat u trejd sa Sessionsom, Gibsonom, Varejaom ili mozda cak i sa Hicksonom, jer izgleda su mnogi klubovi zainteresovani za Hicksona. Ako ne bi bilo moguce takav trejd napraviti, onda mozemo uzeti 32. pick i onda raditi trejd sa 54. pickom uz jos nekog igraca. Imamo i TPE sto svakako mozemo pametno iskoristiti i napraviti tim koji u buducnosti moze mnogo napraviti. Kako god, pred nama je uzbudljiv period i u ovom trenutku je lijepo biti navijac Clevelanda. Bit ce ovo uzbudljivih par dana do drafta, a onda mali odmor i nadam se da nece biti lock outa. Vecina ovih igraca sa drafta hvale navijace Cavsa, kako Quicken Loans Arena gori kada su tekme, kako su navijaci mnogo bliski sa igracima itd. Mislim ko god da dodje kao pick broj 1 i kao pick broj 4, da ce ginuti za Cavse.dema je napisao/la:ovaj momak,je jedan u nizi nove generacije koja nije napuhana tipa Durant,Rose itd znaci sto se tice ponasanja susta suprotnost Jamesu ,jos ce vjerovatno Kanter kod vas i imate sjajan dvojac,plus ovi sto su sad tu bice to zanimljiva ekipa
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Upravu si brate. Cavsi sad uveliko gledaju karakter igraca kojeg ce izabrat. Ne treba njima novi LeBron James, njima treba neko kao Durant ili Rose. Da su radnici, da su skromni i da zive za uspjeh. Irving to svakako jest, samo onako spominjem imao je problema sa tom ozljedom. A neki kazu da je i pljunuti Chris Paul, ne bi me cudilo da uskoro nadmasi Paula.
A meni se Kemba Walker nesto svidja, vidi se u njemu killer instict.
Cavsi bi trebali nekako trejdat te daleke pickove i bespotrebne igrace za pickove od sledeceg drafta. Ipak sledece sezone u ponudi ima strasnih igraca i potencijala.
Cavsi bi trebali nekako trejdat te daleke pickove i bespotrebne igrace za pickove od sledeceg drafta. Ipak sledece sezone u ponudi ima strasnih igraca i potencijala.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- adriano_leite
- Kontakt:
Da da, to je kljucno na ovom i buducim draftovima sto se tice Cavsa. Karakter igraca ce biti presudan. Kako citam na nasem forumu, postoji sansa TPE iskoristiti sa Bobcatsima, koji bi nam dali Captain Jacka i nezasticeni pick prve runde 2012. godine, sto bih ja objerucke prihvatio, zatim da smo spremni razmatrati svaku ponudu u koju je ukljucen pick prve runde 2012. godine za ruzne ugovore, nebitno koliko godina je taj ugovor, ali da je ukljucen pick prve runde 2012. godine, a zna se kako ima veliki broj timova koji u ekipi imaju mnogo ruzne ugovore. Jedini nacin da se ti timovi rijese takvih ugovora je upravo ovaj nacin, daju nam pick, mi uzmemo ugovor u visini do 15 miliona dolara. Moguce je uzeti i jednog igraca od 7 miliona a drugog od 8 miliona, znaci da ukupno ne prelazi 15 miliona dolara. Mislim da se tu moze mnogo toga iskombinovati. Uglavnom niko nije ni sanjao proslog ljeta da cemo biti u ovako dobroj situaciji.BIHfan je napisao/la:Upravu si brate. Cavsi sad uveliko gledaju karakter igraca kojeg ce izabrat. Ne treba njima novi LeBron James, njima treba neko kao Durant ili Rose. Da su radnici, da su skromni i da zive za uspjeh. Irving to svakako jest, samo onako spominjem imao je problema sa tom ozljedom. A neki kazu da je i pljunuti Chris Paul, ne bi me cudilo da uskoro nadmasi Paula.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
-
- Kontakt:
cuj sklon povredama,imao jednu povredu i odmah sklon povredama,daj ne lupaj prva povreda mu je koja ga je odvojila malo duze od parketa i odmah sklon povredama,boze sacuvaj sta neces cutiBIHfan je napisao/la:Samo taj Irving je sklon povredama. Ja mislim da je Williams mnogo potrebniji Cavsima nego Irving. A 4 pick uzmete Kantera ili Kembu Walkera (ako vec tolko zelite PG-a).

Od jedne teze povrede to i krene. Jednom kad uganes zglob taj zglob nikad nece biti 100% zdrav kao prije.kakavtakav je napisao/la:cuj sklon povredama,imao jednu povredu i odmah sklon povredama,daj ne lupaj prva povreda mu je koja ga je odvojila malo duze od parketa i odmah sklon povredama,boze sacuvaj sta neces cutiBIHfan je napisao/la:Samo taj Irving je sklon povredama. Ja mislim da je Williams mnogo potrebniji Cavsima nego Irving. A 4 pick uzmete Kantera ili Kembu Walkera (ako vec tolko zelite PG-a).
Hej moj Alfa jos ti knjigu pa uci.

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.