Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
samo cini mi se da ce incident napravit na pripremama, ne trpe ovi nasi "evropljani" evo poteze poslije postignutog kosa :DDD
- L' Imperator
- Kontakt:
djonla je napisao/la:samo cini mi se da ce incident napravit na pripremama, ne trpe ovi nasi "evropljani" evo poteze poslije postignutog kosa :DDD
#samoRudar #zauvijek
da se razumijemo, ovaj decko ima veliki problem i to, nazalost, misli da nece proci protiv ozbiljnih evropskih reprezentacija i trenera. 50% pa mozda i vise posla u kosarci danas je scouting, a ovog decka je lako zaustaviti nakon dobrog scoutinga. Ko se malo razumije u kosarku, zna o cemu pricam. Dzaba njemu snagaL' Imperator je napisao/la:dominira pod kosemAmar14 je napisao/la:ako vec neko nije stavio
[youtube][/youtube]
FKS❤️1946
Taj Adnan Hodzic izgleda impresivno na videu,nadam se da nece u reprezentaciji igrati ko Esmir Rizvic,covjek i kad ga ostave samog ispod kosa nije mogao pogoditi,tako da sam skeptican sto se tice tih americkih koledz igraca..
Btw,moram Hodzicu priznat da je ko pojava impresivan,gledaj rucke

On i Varda ispod kosa bi ako nista drugo,sigurno bili najstrasniji tandem u Evropi

Btw,moram Hodzicu priznat da je ko pojava impresivan,gledaj rucke

On i Varda ispod kosa bi ako nista drugo,sigurno bili najstrasniji tandem u Evropi

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
da upravu si jedna od stvari koju sam ja primjetio jeste da lijevu ruku izgleda samo koristi da prvicuva onu loptu malcice, il kad mlavu malog u gacama pa zeli filing strane rukedjokica je napisao/la:da se razumijemo, ovaj decko ima veliki problem i to, nazalost, misli da nece proci protiv ozbiljnih evropskih reprezentacija i trenera. 50% pa mozda i vise posla u kosarci danas je scouting, a ovog decka je lako zaustaviti nakon dobrog scoutinga. Ko se malo razumije u kosarku, zna o cemu pricam. Dzaba njemu snagaL' Imperator je napisao/la:dominira pod kosemAmar14 je napisao/la:ako vec neko nije stavio
[youtube][/youtube]
al bitno je da je pokupio crnacki fazon lupanja po prsima:D
al opet tvrdim na kraju da bi se od njega mogao napraviti veoma dobar igrač, pa mozda i teletovićevog ranga uz dostra rada upravo evropskih trenera, snagu ima treba mu "elegancija"...
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
da se razumijemo, ovaj decko ima veliki problem i to, nazalost, misli da nece proci protiv ozbiljnih evropskih reprezentacija i trenera. 50% pa mozda i vise posla u kosarci danas je scouting, a ovog decka je lako zaustaviti nakon dobrog scoutinga. Ko se malo razumije u kosarku, zna o cemu pricam. Dzaba njemu snaga[/quote]
da upravu si jedna od stvari koju sam ja primjetio jeste da lijevu ruku izgleda samo koristi da prvicuva onu loptu malcice, il kad mlavu malog u gacama pa zeli filing strane ruke
:D
al opet tvrdim na kraju da bi se od njega mogao napraviti veoma dobar igrač, pa mozda i teletovićevog ranga uz dostra rada upravo evropskih trenera, snagu ima treba mu "elegancija"...[/quote]
Ne samo da je ne koristi, nego mu komotno mogu napraviti dzep na sorcu za nju. Smeta mu lijeva ruka. Nazalost to je problem vecine igraca skolovanih u Americi, pa cak i onih koji igraju u NBA i najboljim evropskim klubovima, oni su atlete, fizicka dominacija i atrakcija, ali tehnicki...svi kao da su iz iste masine izasli
da upravu si jedna od stvari koju sam ja primjetio jeste da lijevu ruku izgleda samo koristi da prvicuva onu loptu malcice, il kad mlavu malog u gacama pa zeli filing strane ruke
al opet tvrdim na kraju da bi se od njega mogao napraviti veoma dobar igrač, pa mozda i teletovićevog ranga uz dostra rada upravo evropskih trenera, snagu ima treba mu "elegancija"...[/quote]
Ne samo da je ne koristi, nego mu komotno mogu napraviti dzep na sorcu za nju. Smeta mu lijeva ruka. Nazalost to je problem vecine igraca skolovanih u Americi, pa cak i onih koji igraju u NBA i najboljim evropskim klubovima, oni su atlete, fizicka dominacija i atrakcija, ali tehnicki...svi kao da su iz iste masine izasli
FKS❤️1946
[youtube][/youtube]
nadimak bijeli Ray Allen
nadimak bijeli Ray Allen
S obzirom da mi izrazitog suter u reprezentaciji nemamo ( i nismo ga ni imali ), ovaj decko bi zbog suta trebao biti u sastavu rep.za EP.Interista je napisao/la:[youtube][/youtube]
nadimak bijeli Ray Allen
E sad pitanje je koga moze uhvatiti u odbrani i koliko je ogranicen samo na sut. To se na ovom snimku i ne moze vidjeti u potpunosti.
Naravno puno toga zavisi od njegove adaptacije, ako se uspije prilagoditi na evropski stil ( tehnicki i takticki ipak zahtjevniji od NCAA ) u toku priprema, onda svakako treba da ima mjesto medju 12.
FKS❤️1946
Interista je napisao/la:[youtube][/youtube]
nadimak bijeli Ray Allen
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
kakav uspjeh to se igrači dovode preko YuoTube-a
- bosanac035
- Kontakt:
Pa Esmir je nula za ovog momka. On je na Texas Techu četiri godine grijao klupu, Adnan ima četiri veoma kvalitetne sezone na Lipscombu i zaista se ne mogu porediti njih dvojica. nikako...Dylan Dog je napisao/la:Taj Adnan Hodzic izgleda impresivno na videu,nadam se da nece u reprezentaciji igrati ko Esmir Rizvic,covjek i kad ga ostave samog ispod kosa nije mogao pogoditi,tako da sam skeptican sto se tice tih americkih koledz igraca..
Btw,moram Hodzicu priznat da je ko pojava impresivan,gledaj rucke![]()
On i Varda ispod kosa bi ako nista drugo,sigurno bili najstrasniji tandem u Evropi![]()
I Love this game !!!
- bosanac035
- Kontakt:
Ti da šutiš. Umiješ da laješ, a gradivo (košarka) pojma nemaš....eroor je napisao/la:kakav uspjeh to se igrači dovode preko YuoTube-a
I Love this game !!!
- L' Imperator
- Kontakt:
ĆeMa je napisao/la:Interista je napisao/la:[youtube][/youtube]
nadimak bijeli Ray Allenkako frajer trojke valja
#samoRudar #zauvijek
evo tebe sam čekao mjesecibosanac035 je napisao/la:Ti da šutiš. Umiješ da laješ, a gradivo (košarka) pojma nemaš....eroor je napisao/la:kakav uspjeh to se igrači dovode preko YuoTube-a
KOlko vidim cojk ima muda ko Teletovic puca odakle sitgne, i prednost mu je sto makar zna igrat pred praznim tribinama sto je ovim nasima uvjek bio problem.. nadam se da ce ga Sabe uspjet disciplinovati da malo igra i za timL' Imperator je napisao/la:ĆeMa je napisao/la:Interista je napisao/la:[youtube][/youtube]
nadimak bijeli Ray Allenkako frajer trojke valja
- bosanac035
- Kontakt:
Uzalud si čekao, nisam phedereroor je napisao/la:evo tebe sam čekao mjesecibosanac035 je napisao/la:Ti da šutiš. Umiješ da laješ, a gradivo (košarka) pojma nemaš....eroor je napisao/la:kakav uspjeh to se igrači dovode preko YuoTube-a
I Love this game !!!
Mozem mi iko reci sta su chance za Adnan Hodzica i Diego Kapelan na ovom draftu?Rankings? Od vas ovdje sam cuo da internationalac samo u godini koju napuni 22 godine moze nastupati u NBA draft pa kako je onda Djedovic mogao ove godine sa 21 godina? I sta su mu chance sljedece godine opet druga runda?
- bosanac035
- Kontakt:
Internacionalni igrači mogu biti birani na draftu samo do godine u kojoj pune 22 godine. Sa 22 godine uopšte ne moraju biti prijavljeni za draft jer su automatski dostupni. Dakle, ne moraju čekati te 22 godine već se mogu ranij prijaviti, kao što je to Đedović učinio ove godine, ali eto povukao je prijavu. I da naredne godine ako i bude biran biće u drugj rundu, ne vidim kako bi mogao ući u prvu, trebao bi odigrati sezonu iz snova u Lottomatici.TKC je napisao/la:Mozem mi iko reci sta su chance za Adnan Hodzica i Diego Kapelan na ovom draftu?Rankings? Od vas ovdje sam cuo da internationalac samo u godini koju napuni 22 godine moze nastupati u NBA draft pa kako je onda Djedovic mogao ove godine sa 21 godina? I sta su mu chance sljedece godine opet druga runda?
Što se tiče Hodžića i Kapelana, ovaj prvi ima neke minimalne šanse da bude biran pri kraju druge runde, dok Kapelan karijeru nastavlja u Europi...
I Love this game !!!
Cekaj ja sam mislio da je ovaj Adnan Hodzic "BEAST". Sta mu fali jeli visina? Kroz njegove brojove ima super stats. I sam je pricao koliko NBA scouts pratili ga. Ako ne unidze u NBA gjde bi onda mogao nastaviti u Spaniju?bosanac035 je napisao/la:Internacionalni igrači mogu biti birani na draftu samo do godine u kojoj pune 22 godine. Sa 22 godine uopšte ne moraju biti prijavljeni za draft jer su automatski dostupni. Dakle, ne moraju čekati te 22 godine već se mogu ranij prijaviti, kao što je to Đedović učinio ove godine, ali eto povukao je prijavu. I da naredne godine ako i bude biran biće u drugj rundu, ne vidim kako bi mogao ući u prvu, trebao bi odigrati sezonu iz snova u Lottomatici.TKC je napisao/la:Mozem mi iko reci sta su chance za Adnan Hodzica i Diego Kapelan na ovom draftu?Rankings? Od vas ovdje sam cuo da internationalac samo u godini koju napuni 22 godine moze nastupati u NBA draft pa kako je onda Djedovic mogao ove godine sa 21 godina? I sta su mu chance sljedece godine opet druga runda?
Što se tiče Hodžića i Kapelana, ovaj prvi ima neke minimalne šanse da bude biran pri kraju druge runde, dok Kapelan karijeru nastavlja u Europi...
A ovaj Kapelan gjde bi Europi mogao nastaviti u kojoj ligi NLB, Njemacka, Turska?
I na kraju necemo valjda cekati Samira Sehic i Djedovic da dobijemo jednog BIH igrac u prvoj rundi NBA draft!?
I na kraju sta sa Teletovic kakav utjecaj po tvojoj misljenu bi mogao imati na NBA? Hidajet Turkovic style? Ili mozda vise?
Preldzicu nude Wizards NBA ugovor a jos nije spreman da otidze.
- majestic24
- Kontakt:
Gdje ovaj Kapelan sada??' Jel on sigurno nas igrac ili ce biti za par dana da ce zaigrati za Srbe ili Hrvate
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.