skrenuli smo sa teme, ermin zec je prica glavna, ali me ovi strucnjaci izbace iz takta, sad im i hajduk ne valja, mozda je trebao doci u zelju ili sarajevo, ili ti ga siroki, nije ni bitno, ali ako se ostvari ovaj njegov prelaz u hajduk, a za to postoje velike mogucnosti jer bili nemaju osim kalinica ni pola pojacanja, toce biti prava stvar za njegovu karijeruVirtu4l je napisao/la:Čitaš mi misli. Ubjedljivo najlošija liga od ovih pet vodećih.pinoche je napisao/la:da, pa sta zelis reci, da nije mozda miske otisao iz bochuma u nekog evropskog velikana, zalim, nemas argumenata i onda pises gluposti, bundesliga je trenutno najlošija od liga petica, to je jedna istina i pazi sad znam da ce krenuti salve uvreda, ali ebo ligu gdje su vukovi prvaci
Ermin Zec
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Zec
misio sam reci napadaca, upsspinoche je napisao/la:skrenuli smo sa teme, ermin zec je prica glavna, ali me ovi strucnjaci izbace iz takta, sad im i hajduk ne valja, mozda je trebao doci u zelju ili sarajevo, ili ti ga siroki, nije ni bitno, ali ako se ostvari ovaj njegov prelaz u hajduk, a za to postoje velike mogucnosti jer bili nemaju osim kalinica ni pola pojacanja, toce biti prava stvar za njegovu karijeruVirtu4l je napisao/la:Čitaš mi misli. Ubjedljivo najlošija liga od ovih pet vodećih.pinoche je napisao/la:da, pa sta zelis reci, da nije mozda miske otisao iz bochuma u nekog evropskog velikana, zalim, nemas argumenata i onda pises gluposti, bundesliga je trenutno najlošija od liga petica, to je jedna istina i pazi sad znam da ce krenuti salve uvreda, ali ebo ligu gdje su vukovi prvaci
Pa kako je bundesliga najslabija od liga petice, pa pogledaj francuska je lošija a italijanska je tu negdje svake godine slabija i slabija, tvoj problem sto simpatises neku drugu ligu,i nekazem da je wolfsburg velikan, ali je ipak prvak jedne od najacih 5 evropskih liga, i tek sad je Miske postao poznatiji jer ko nije pratio bundesligu nikad nije ni cuo za njega, a sad ga traze velikani. Tako isto je moglo biti i sa zecom bolje u bochumu bar bi napredovao u njemackoj koja je sto se tice reda rada i discipline zakon, a ne u hrvatskoj da mu dizu cjenu samo da ga nekom uvale i da uzmu pare ,a ovako bi imali dobrog igraca za repku na duze vrijeme
Kako vi podcjenjujete italijanski fudbal, isto kao da se radi o prvoj ligi Kipra, a ne o čuvenom Calciu, majci svih liga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ti stvarno ili ne gledas francusku i italijansku ligu, ili si pak glavni kontras na forumu, poredis neusporedivo, a ja te molim vec treci post da mi nabrojis trojicu igraca koji su iz donjeg djela bundeslige otisla u neki mocniji klub, nema ih ne postoje, a za misketa isto pricas gluposti, ko ga trazi, koji klub, ja znam da je on nama svima drag i da smo svi slabi na nase igraceali brate budimo malo iskreni, ukoliko smo to u stanju, misketov domet jeste bundersliga radi njene nekvalitete i samo tu moze biti car, a negdje dalje, tesko bratehare_HZ je napisao/la:Pa kako je bundesliga najslabija od liga petice, pa pogledaj francuska je lošija a italijanska je tu negdje svake godine slabija i slabija, tvoj problem sto simpatises neku drugu ligu,i nekazem da je wolfsburg velikan, ali je ipak prvak jedne od najacih 5 evropskih liga, i tek sad je Miske postao poznatiji jer ko nije pratio bundesligu nikad nije ni cuo za njega, a sad ga traze velikani. Tako isto je moglo biti i sa zecom bolje u bochumu bar bi napredovao u njemackoj koja je sto se tice reda rada i discipline zakon, a ne u hrvatskoj da mu dizu cjenu samo da ga nekom uvale i da uzmu pare ,a ovako bi imali dobrog igraca za repku na duze vrijeme
Dobro ba nevrijedi raspravljati ja imam svoje a ti svoje misljenje, i nikako se neslazemo. Vecina strucnjaka je bundesligu stavila na trece mjesto u evropi, a da nebudem kontras, a samo sam iznio svoje misljenje necu vise nista napisati nevrijedi, a ionako smo otisli daleko od teme a tema je: ERMIN ZEC
ma samo su mu dizali cijenu sa Stuttgartom i drugim velikanima iz lige 5 ,a znalo se da je ili u hajduku ili u dinamu.
ali drug ti mene nasmijavas, vecina strucnjaka, koji strucnjaka, ali nije vise ni bitno, bitno je da zecina ode u hajduk i ne ostane u nekom prosjecnom klubu (parelela sa dzekom), ali u nasim regionalnim okvirima, jer ukoliko ostane u sibeniku (ovaj u vukovima) jao ti se njimahare_HZ je napisao/la:Dobro ba nevrijedi raspravljati ja imam svoje a ti svoje misljenje, i nikako se neslazemo. Vecina strucnjaka je bundesligu stavila na trece mjesto u evropi, a da nebudem kontras, a samo sam iznio svoje misljenje necu vise nista napisati nevrijedi, a ionako smo otisli daleko od teme a tema je: ERMIN ZEC
- bosanac723
- Kontakt:
Kladim se u zivot da nisu, vi il' ste coravi il' vam smeta sto dzeko nije u milanu pa sada pljujete po BL, dobar primjer kvaliteta BL je SP za U21, Njemci(BL) ubili boga u Englezima(PL) to pokaze koliko su kvalitetni mladi igraci u PL a koliko u BL, samo sto englezi imaju milijardere iz Rusije, Emirata..itd. Njemci su i bolji od Francuza svi to znamo...samo neki to radje nebi priznali...Virtu4l je napisao/la:Čitaš mi misli. Ubjedljivo najlošija liga od ovih pet vodećih.pinoche je napisao/la:da, pa sta zelis reci, da nije mozda miske otisao iz bochuma u nekog evropskog velikana, zalim, nemas argumenata i onda pises gluposti, bundesliga je trenutno najlošija od liga petica, to je jedna istina i pazi sad znam da ce krenuti salve uvreda, ali ebo ligu gdje su vukovi prvaci

When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
ma ti pricas gluposti, u najmanju ruku, kakve veze ima EP sa kvalitetom neke lige, bundesliga je najlosija i to ce ti potvrditi svakoko prati sve lige petice, a bolime uvo za bogate seike i ove ili one bogatase, bitan je kvalitet, a toga u bundesligi ima jako malo
neka zeca makar polusezonu u splitu ili bolje rečeno koliko dugo bude trajala evropa a onda tko da vise evrića, svi zadovoljni. za njega kao nedokazanoga igrača prelazni rok je zavrsen, jer tko ce njega gurnuti u prvi plan kao bivsega igraca sibenika gdje pripreme vec polako odmicu. nije on edinjo pa da ga ceka spremno mjesto u prvih jedanaest
- bosanac723
- Kontakt:
Ima ima veze jaro, vidi koliko igraca s ekipe Engleske igraju u EPL p i vidi koliko igraca iz Njemacke igra u BL, to je dokaz kvaliteta mladi igraca i kakve igrace zemlja proizvodi, a jos pored toga svi ti momci igraju u BL odnosno EPL, i naravno da ti igraci predstavljaju kvalitete lige, nestavlja se seljak da igra za Repku U21 nego naj igraci. Ti mislis o Prvoj repki neke drzave i EP, SP tu kvalitet drzavne lige mnogo manje znaci, jer u A repki vecinom igraca igra van granica, osim u slucaju Spanaca, Talijanaca i Englezapinoche je napisao/la:ma ti pricas gluposti, u najmanju ruku, kakve veze ima EP sa kvalitetom neke lige, bundesliga je najlosija i to ce ti potvrditi svakoko prati sve lige petice, a bolime uvo za bogate seike i ove ili one bogatase, bitan je kvalitet, a toga u bundesligi ima jako malo

When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
obrazlozi svoj post i imas respect, ali dobro pogledaj sta pises, pa ti mladi stosu osvojili ep vecini igraca koji igraju u naj engleskim klubovima mogu samo zavrtati krampone na copama, razumijes li sta ti govorim, ako ne, to je tvoj problem (mjesas kruske i lubenice, dasu bar jabuke)bosanac723 je napisao/la:Ima ima veze jaro, vidi koliko igraca s ekipe Engleske igraju u EPL p i vidi koliko igraca iz Njemacke igra u BL, to je dokaz kvaliteta mladi igraca i kakve igrace zemlja proizvodi, a jos pored toga svi ti momci igraju u BL odnosno EPL, i naravno da ti igraci predstavljaju kvalitete lige, nestavlja se seljak da igra za Repku U21 nego naj igraci. Ti mislis o Prvoj repki neke drzave i EP, SP tu kvalitet drzavne lige mnogo manje znaci, jer u A repki vecinom igraca igra van granica, osim u slucaju Spanaca, Talijanaca i Englezapinoche je napisao/la:ma ti pricas gluposti, u najmanju ruku, kakve veze ima EP sa kvalitetom neke lige, bundesliga je najlosija i to ce ti potvrditi svakoko prati sve lige petice, a bolime uvo za bogate seike i ove ili one bogatase, bitan je kvalitet, a toga u bundesligi ima jako malo
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Uh jesu francuzi jaki,skroz na skroz,daj ba lupetanja titati.pinoche je napisao/la:ti stvarno ili ne gledas francusku i italijansku ligu, ili si pak glavni kontras na forumu, poredis neusporedivo, a ja te molim vec treci post da mi nabrojis trojicu igraca koji su iz donjeg djela bundeslige otisla u neki mocniji klub, nema ih ne postoje, a za misketa isto pricas gluposti, ko ga trazi, koji klub, ja znam da je on nama svima drag i da smo svi slabi na nase igraceali brate budimo malo iskreni, ukoliko smo to u stanju, misketov domet jeste bundersliga radi njene nekvalitete i samo tu moze biti car, a negdje dalje, tesko bratehare_HZ je napisao/la:Pa kako je bundesliga najslabija od liga petice, pa pogledaj francuska je lošija a italijanska je tu negdje svake godine slabija i slabija, tvoj problem sto simpatises neku drugu ligu,i nekazem da je wolfsburg velikan, ali je ipak prvak jedne od najacih 5 evropskih liga, i tek sad je Miske postao poznatiji jer ko nije pratio bundesligu nikad nije ni cuo za njega, a sad ga traze velikani. Tako isto je moglo biti i sa zecom bolje u bochumu bar bi napredovao u njemackoj koja je sto se tice reda rada i discipline zakon, a ne u hrvatskoj da mu dizu cjenu samo da ga nekom uvale i da uzmu pare ,a ovako bi imali dobrog igraca za repku na duze vrijeme
BosnaE
puno jaci od svaba, ali ti nemas svoje misljenje, nego drugi za tebe misle i padas pod uticaj neznalica
1.englezi
2.španci
3.talijani
4.švabe
5. francuzi
6.rusi
7. holandjani
8.portugalci
ovako bih ja nekako poredao kvalitet evropskih liga. gdje god da ode zec poslije iz hajduka bice mu veliki uspjeh kada se zna da je prije koju godinu po grbavomu bugojnu balun ganjo
2.španci
3.talijani
4.švabe
5. francuzi
6.rusi
7. holandjani
8.portugalci
ovako bih ja nekako poredao kvalitet evropskih liga. gdje god da ode zec poslije iz hajduka bice mu veliki uspjeh kada se zna da je prije koju godinu po grbavomu bugojnu balun ganjo
hocete da vam ja kazem razliku izmedju hajduka i nekog bundesliga kluba...
ako se u hajduku ne pokaze ili se povrijedi ne gine mu noga za BIH vraca se u bih ili ide na posudbu u neki dragovoljac ili slicno i placaju ga havom svjezom
ako se povrijedi u bohumu ide u ahen ili tako neki klub druga njemacka ili 3 gdje jos uvijek ima punoooo vise para nego u ovim nasim sranjima...
ako se u hajduku ne pokaze ili se povrijedi ne gine mu noga za BIH vraca se u bih ili ide na posudbu u neki dragovoljac ili slicno i placaju ga havom svjezom
ako se povrijedi u bohumu ide u ahen ili tako neki klub druga njemacka ili 3 gdje jos uvijek ima punoooo vise para nego u ovim nasim sranjima...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
zamjeni 4 i 5, a kako mi se cini veoma brzo ce ruska liga biti bolja od njemacke, po mom nekom skromnom misljenju trenutno su tu negdje, samo sto mi jos uvijek nemamo prasvo vidjenje te lige, odnosno, jos je daleko od nas, a zec nije ganjao loptu po grbavom bugojnu, ovim vrijedjas neke ljude koji zive u tom gradu, a koji je ipak dosad dao mnogo dobrih fudbalerabh hrvat je napisao/la:1.englezi
2.španci
3.talijani
4.švabe
5. francuzi
6.rusi
7. holandjani
8.portugalci
- bosanac723
- Kontakt:
Slazem se s tobom, moj koment o kvalitetu EPL i BL je bio isklucivo o mladim igracima, ja mislim ovaj poredak bas pokazuje kako stvari stoje, jedino mi smeta u Italiji sto se toliko brani, al' ko sam ja da kazem kako ce ko da igra. Zec gdje god da ode od ovih liga bi mu bio napredak prema HNL.bh hrvat je napisao/la:1.englezi
2.španci
3.talijani
4.švabe
5. francuzi
6.rusi
7. holandjani
8.portugalci
zecu je najbolje riješenje hajduk, imat ce prostora jer su bili trenutno bez napadaca, a odlazak u klub koji se bori za ostanak u bundesligi za mladog igraca nije neko riješenje i prema tome, zecino samo hajduk i tamo zabi 20 komada i onda si napragu ugovora karijere
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 31 gost.