11.7 1/2 finale turnira u Sl.Brodu
12.7 finale ili ut. za trece mjesto
Ima nekoliko crnaca na probi u Međugorju

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
falabistrikboy je napisao/la:7.7 sa Zrinjskim
Taj je bio ovu poluzenonu u Primorju,a prije toga u Konavljaninu,ako je uopste o njemu rijecnewbie je napisao/la:Rafael Batista dos Santos igrao prosle sezone u Konavljaninu mislim da igra veznog!
imaju 4 crnca u medjugorju...koliko sam ja cuo,al nije 100% jedan od njih je Amanaka,drugi ovaj gore sto ste napisali,treci Dialibin brat, a za cetvrtog nezz!!!:D:Dbistrikboy je napisao/la:7.7 sa Zrinjskim
pojacanje bi bilo za 10,al nije 100%...alan ford 26 je napisao/la:Daj Boze da je to Amanaka, najbolji tamnoputi igrac sto je igrao u nasoj ligi, uz Dialibu.
Strasan igrac i najbolji stoper u ovoj ligi definitivno, bilo bi extra da potpise za nas, pojacanje za 10.
hocel biti okupljanja?dzoka je napisao/la:danas utakmica u pola 5 sa Gosk Gabelom...
ovo prvi put cujem a posto se poznajem licno sa menadjerom koji je doveo Amonaku u zelju vidjecu da se raspitam oko togaalan ford 26 je napisao/la:Daj Boze da je to Amanaka, najbolji tamnoputi igrac sto je igrao u nasoj ligi, uz Dialibu.
Strasan igrac i najbolji stoper u ovoj ligi definitivno, bilo bi extra da potpise za nas, pojacanje za 10.
nesto se ja njega ne sjecam najbolje u kojoj sezonilenovo je napisao/la:Pa u Zelji gdje bi igrao inace?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Paromlinac, ŠTA_JE i 39 gostiju.