3-0 za Slyarajasko_juve je napisao/la:kako su igrali ovi prvu utakmicu?
..Slyar reci kad ces moci da odigramo ?!
Moderator/ica: Padovan
3-0 za Slyarajasko_juve je napisao/la:kako su igrali ovi prvu utakmicu?
Može večeras poslije 21:00 ili sutra (javi kad tebi odgovara)majestic24 je napisao/la:cilic kad cemo igrati ovaj nas mec??
Ajd kad budes tu javi se pa da odigramomuhovic je napisao/la:3-0 za Slyarajasko_juve je napisao/la:kako su igrali ovi prvu utakmicu?..preslabo sam usao u mec,lag doprinio jos gorem stanju,i rano primih 2 komada
..kasnije jos jedan i to je bilo to
..tako da se tesko mogu vratiti,ali probacu nesto
..Slyar reci kad ces moci da odigramo ?!
Ajde da raspalimomuhovic je napisao/la:..tu sam..tu sam sada do kraja roka,samo mi nemoj mnogo kasno
..do jedno 11 doleti i javi se ovdje
..evo za sekundS-Y-L-A-R je napisao/la:Ajde da raspalimomuhovic je napisao/la:..tu sam..tu sam sada do kraja roka,samo mi nemoj mnogo kasno
..do jedno 11 doleti i javi se ovdje
![]()

Ajde odma cemo odigrat,budi tu za nekih 20-30 min ok??jasko_juve je napisao/la:SYLAR ajd javi kad ti odgovara da odigramo..
ajd moze..S-Y-L-A-R je napisao/la:Ajde odma cemo odigrat,budi tu za nekih 20-30 min ok??jasko_juve je napisao/la:SYLAR ajd javi kad ti odgovara da odigramo..
Ajd napravi,evo menejasko_juve je napisao/la:ajd moze..S-Y-L-A-R je napisao/la:Ajde odma cemo odigrat,budi tu za nekih 20-30 min ok??jasko_juve je napisao/la:SYLAR ajd javi kad ti odgovara da odigramo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.