FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

twisttm87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la twisttm87 » 17 jun 2011, 09:45

marseille_unique je napisao/la:evo izaso clanak na stranici marseillea o alenu skori u mom najdrazu dresu marseillea, steta sto je bio tomislav ivic tada trener koji je vjerovatno imao neke razloge zbog kojih mu nije davao sansu , koje ne znamo stvarno, ali mozemo mozda pretpostavljati

evo link za objavljenu pricu o skori na om.net
http://www.om.net/en/Season/101002/Actu ... _you_Skoro

a evo i slike

slika

joj dresa jbm tiiiiiiiiiiiiiii
haha cuj razlog,pa znas li ti da je u to vrijeme Drogba igrao za marseille?ima ta prica koja je istinita da je Skoro rekao kao kad je dosao vamo kao nije trener htio da me gura zbog nekakvog crnje Drogbe cc ;)

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 17 jun 2011, 10:09

Cijena o kojoj nece da govore ni rusi ni nasi u klubu je za pola godine 150 000 eura.Toliko je zimus FCS trazio od jedne banke na ime sponzorstva za pola god a sve je propalo jer ta banka nije htjela ili mogla izvaliti tu cifru za sponzorstvo.Nasi, nisu odustali od cifre pa je posao propao !!!
Tako da je prilicno bjerovatno da su sa rusima sklopili isti deal.. :(
Veliku ulogu u dovodjenju rusa je odigrao nas bivsi igrac RISTO VIDAKOVIC a rodjak mu je onaj sto je na presici u ime rusa potpisao ugovor :) :)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 jun 2011, 10:23

mirzza je napisao/la:Komsije, par puta sam gledao Dupovca, i mali je odlican igrac, mislim da bi dovodjenje Milosevica koji je star i izsluzen, naustrb ovog malog bila katastrofa.
Treba ga pustiti da igra i od njega ce i repka imati koristi.
Sto se tice Alena i Marseja, mogao je uspjeti, ali ga Ivic sjeba. Da je tu prosao, imao bi odlicnu karijeru.
Nema tu ništa "nauštrb" ba. Ako hoćemo trofeje moramo imati najmanje 3 kvalitetna stopera, i po 2 igrača na ostalim pozicijama . Kartoni, ozljede, plus evropske utakmice, bez kvalitetnih zamjena na svim pozicijama možemo samo sanjati o trofejima...
Nadam se da će dogovoriti s MIloševićem, definitivno nam ne treba još jedna godina u kojoj će nam trećinu utakmica stopera igrati krilo.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 17 jun 2011, 10:43

VanBasten je napisao/la:
mirzza je napisao/la:Komsije, par puta sam gledao Dupovca, i mali je odlican igrac, mislim da bi dovodjenje Milosevica koji je star i izsluzen, naustrb ovog malog bila katastrofa.
Treba ga pustiti da igra i od njega ce i repka imati koristi.
Sto se tice Alena i Marseja, mogao je uspjeti, ali ga Ivic sjeba. Da je tu prosao, imao bi odlicnu karijeru.
Nema tu ništa "nauštrb" ba. Ako hoćemo trofeje moramo imati najmanje 3 kvalitetna stopera, i po 2 igrača na ostalim pozicijama . Kartoni, ozljede, plus evropske utakmice, bez kvalitetnih zamjena na svim pozicijama možemo samo sanjati o trofejima...
Nadam se da će dogovoriti s MIloševićem, definitivno nam ne treba još jedna godina u kojoj će nam trećinu utakmica stopera igrati krilo.
Potpis na ovo !!
Nama trebaju iskusni igraci sa puno utakmica u nogama a mladost uvijek moze dobiti priliku 20 min kada imamo aktivan rezultat. Krenuti u ova predkola samo sa mladim igracima i bez iskusnih pojacanja je samoubistvo tj ples samo jedno predkolo ..naravno velika doza srece pri izvlacenju je neophodna.

giughe
Kontakt:

Post Postao/la giughe » 17 jun 2011, 11:25

twisttm87 je napisao/la:
marseille_unique je napisao/la:evo izaso clanak na stranici marseillea o alenu skori u mom najdrazu dresu marseillea, steta sto je bio tomislav ivic tada trener koji je vjerovatno imao neke razloge zbog kojih mu nije davao sansu , koje ne znamo stvarno, ali mozemo mozda pretpostavljati

a evo i slike

slika

haha cuj razlog,pa znas li ti da je u to vrijeme Drogba igrao za marseille?ima ta prica koja je istinita da je Skoro rekao kao kad je dosao vamo kao nije trener htio da me gura zbog nekakvog crnje Drogbe cc ;)
Drogba je u Marseille dosao tek 2003 tj. 3 godine poslije Skore, tako da ti je bez veze ta prica

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 17 jun 2011, 11:28

Provjereno, visina ugovora Nestra i FK Sarajevo 30.000 KM, ugovor potpisan na 5 ipo mjeseci. ;)

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 17 jun 2011, 11:30

SrdjanBL je napisao/la:Provjereno, visina ugovora Nestra i FK Sarajevo 30.000 KM, ugovor potpisan na 5 ipo mjeseci. ;)
Info banjalukaforum :lol:
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 17 jun 2011, 11:31

Ne, nego Blic ;)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 17 jun 2011, 11:33

Gazi je napisao/la:
SrdjanBL je napisao/la:Provjereno, visina ugovora Nestra i FK Sarajevo 30.000 KM, ugovor potpisan na 5 ipo mjeseci. ;)
Info banjalukaforum :lol:
To se oni tjese :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 17 jun 2011, 11:34

twisttm87 je napisao/la:

a evo i slike

slika

Ne Drogba nego DŽordž Vea

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 17 jun 2011, 11:45

majstore ti ides iz coska u cosak..lutas legendo lutas
taman nas obradujes svojim objektivnim i dobrim postovima pa onda objavis ovakvu glupost
30 000 KM sponzorstvo...pa ti neznas gdje gonis
znas li da FDS mjesecno daje FKS malo manje od onoga sto si postao
nase komsinice dobijaju 5 milja mnje od nase cifre
jad cemer tuga sta li...ne brini, rusi su tu u tvom gradu , sto im ne odete u prostorije i pitate ih sta su to prepoznali u nama a NE u vama

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 17 jun 2011, 11:47

Ja ti kazem gdje sam ja to pricitao. Da li je to na mjesecnom nivou ili ukupno ne znam, nije pisalo, samo znam sta sam procitao. ;)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 17 jun 2011, 11:50

SrdjanBL je napisao/la:Ja ti kazem gdje sam ja to pricitao. Da li je to na mjesecnom nivou ili ukupno ne znam, nije pisalo, samo znam sta sam procitao. ;)
Svasta se pise,30 000 moze biti samo na mjesecnom nivou a cak sam i siguran da nije ispod 40-50 milja mjesecno.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 17 jun 2011, 11:52

SrdjanBL je napisao/la:Ja ti kazem gdje sam ja to pricitao. Da li je to na mjesecnom nivou ili ukupno ne znam, nije pisalo, samo znam sta sam procitao. ;)
legendo ..jel malo nerealno i glupo da je sponzorstvo 30 milja..pa cak i na mjesecnom nivou...kad vec i mi i zeljo imamo takve dugogodisnje sponzore
moguce da je 50 milja mjesecno i to bi bilo realno
usput , nisi nam dao izvor info

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 17 jun 2011, 11:53

Citaj forum prije nego sto napadnes nekoga ;)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 jun 2011, 11:53

dobro ba ,momak je procitao i napisao nam koliko je procitao :mrgreen: :mrgreen: ...vala ja nista ne vjerujem ovoj upravi (jer su sve ostale bile tu da se opare ..koja je razlika sa ovom :? :? )... i nema razloga da ga napadamo...nebi me ni cudilo da uprava uzme pare i samo da sicu ostavi u klub u vidu ovih 30 milja....pesimizam na nivou...al kada vidim ove banjalucane koliko kukaju i kunu taj petrol ,onda neka ga hhehehe.. ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 17 jun 2011, 12:01

SrdjanBL je napisao/la:Citaj forum prije nego sto napadnes nekoga ;)
koji bolan forum ..koji ????
jel to naglabanje pubertetlija isfrustriranih cinjenicom da su se rusi okrenuli ka glavnom gradu i klubovima u njemu ???
kako god , evo i da ze slozimo sa tvojom pricom ostaje gorak ukus u vasim ustima...cuj rusi ulazu 30 milja mjesecno u klub iz Teherana...STRASNO !!!
a tebe, ne napadam sekunde...meni si simpa lik

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 17 jun 2011, 12:03

a da nije Srle 30 000 evra mjesecno ???

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 17 jun 2011, 12:06

Da nisam odgovorio.

U vama su prepoznali priliku za probijanje na novo trziste, meni ni najmanje ne smeta sto su vama sponzori narednih malo vise od 5 mjeseci, Borcu su vec dve godine (ne generalni ali jedan od sponzora). Eto srece da se probiju u FBIH pa da svi sipamo gorivo iz rafinerije u Brodu, svima ce biti bolje, ali ne vjerujem da ce neko iz Sarajeva prije na Nestro nego na neku drugu koja uzima gorivo od INE. Ali to je vec druga tema... ;)

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 17 jun 2011, 12:13

SrdjanBL je napisao/la:Da nisam odgovorio.

U vama su prepoznali priliku za probijanje na novo trziste, meni ni najmanje ne smeta sto su vama sponzori narednih malo vise od 5 mjeseci, Borcu su vec dve godine (ne generalni ali jedan od sponzora). Eto srece da se probiju u FBIH pa da svi sipamo gorivo iz rafinerije u Brodu, svima ce biti bolje, ali ne vjerujem da ce neko iz Sarajeva prije na Nestro nego na neku drugu koja uzima gorivo od INE. Ali to je vec druga tema... ;)
aaa na ovo si mislio , naravno na ovo ti je potpis
ali brate da sjebem katalizator sa gorivom iz Bosanskog Broda (a novi je 8 glava)...sipacu i u ukrajini i turskoj samo ne u brodu..nema novcanik veze sa nacijom i vjerom VJERUJ MI
pusti ba INU i gluposti...i ne vjerujem da bi bilo ko od armije navijaca dozvolio da sjebe auto radi nekakvog sponzorstva. Naravno ako se pokazu kao dobri i sa cistim gorivom (kao kod INE) i dokazu da im nije gorivo iz B Broda...sto da ne , prvi sam na njihovoj pumpi ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bejker, Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot], mosarajvosa83, Puas i 76 gostiju.