P.S.
Zamjenski Katalizator u BL, sa radom 300KM

(nisam ja mjenjao kolega je, a sipa na OMV-u)
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
haha sva sreca neki od nas su i poslovno sa BL povezani pa znaju malo bolje od tebeSrdjanBL je napisao/la:Da nisam odgovorio.
U vama su prepoznali priliku za probijanje na novo trziste, meni ni najmanje ne smeta sto su vama sponzori narednih malo vise od 5 mjeseci, Borcu su vec dve godine (ne generalni ali jedan od sponzora). Eto srece da se probiju u FBIH pa da svi sipamo gorivo iz rafinerije u Brodu, svima ce biti bolje, ali ne vjerujem da ce neko iz Sarajeva prije na Nestro nego na neku drugu koja uzima gorivo od INE. Ali to je vec druga tema...
pa šta i ako je 30 hiljada maraka? taman dovoljno para da se isplate dugovanja vučini, arsenijeviću i kojaševiću. zadrže se najbolji igrači uz pomoć te naftne kompanije, parama se ne gleda u zube važno je da ova uprava sarajeva radi i donosi sponzore u klub. to što vama smeta što je jedan od sponzora srpsko-ruski... vaš problemSrdjanBL je napisao/la:Koji su to sto pjene?![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo je isto kao kad je Željo na sva zvona objavio za MepasSrdjanBL je napisao/la:Pa ugovor nije na godinu dana nego na 5 ipo mjeseci
Tema je sarajevo popustite ŽELJUljutinar je napisao/la:Ovo je isto kao kad je Željo na sva zvona objavio za MepasSrdjanBL je napisao/la:Pa ugovor nije na godinu dana nego na 5 ipo mjesecia dobili 3500KM za pola godine , al eto ti njihova nacina sponzoriranja
Koja kradja kod Bestovog gola. Kaze V.Musemic da su mu ponistili cist gol u prvoj utakmici na Kosevu.Giallorossi je napisao/la:[youtube][/youtube]
Da se malo prisjetimo..
Ako je istina od mene dobijaš veliku šarenu lažu.BLU SKY je napisao/la:Neznam jesam li za mustuluka komsije. Mirza Varesanovic podnio ostavku
I Zrinjski, Široki, Olimpic, Željo ..SrdjanBL je napisao/la:Ne znam zasto da mi bude krivo, jedini klub koji dovodi pojacanja trenutno je Borac, igramo LS, finansiski smo trenutno stabilini, trebali bi jos para dobiti za Avdukica itd. Ne vidim razloga da imam neki problem i ne daj boze bude krivo i zao sto ste vi potpisali ugovor na 5 ipo mjeseci sa Nestrom. Samo sam dosao da razgovaramo, nista vise
Takvi su oni Stole,puni sebe.Prije bi se rekl'o da su njihova "pojacanja" zapravo prinove.Dok su Drakul,Smigalovic provjerena imena.Stole iz Bora je napisao/la:I Zrinjski, Široki, Olimpic, Željo ..SrdjanBL je napisao/la:Ne znam zasto da mi bude krivo, jedini klub koji dovodi pojacanja trenutno je Borac, igramo LS, finansiski smo trenutno stabilini, trebali bi jos para dobiti za Avdukica itd. Ne vidim razloga da imam neki problem i ne daj boze bude krivo i zao sto ste vi potpisali ugovor na 5 ipo mjeseci sa Nestrom. Samo sam dosao da razgovaramo, nista vise
Sarajevo trenutno ne potpisuje ugovore sa novim igracima jer cekaju danasnju skupstinu ali je cinjenica da su i kod njih dosla 2-3 nova igraca na probu tako da nikako Borac nije jedini.
Samo treba prvo odvojiti pojacanje od prinove. Dok se ne dokaze novi igrac je samo prinova ...