FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bianconeri1988 » 17 jun 2011, 12:42

Ne razumijem k čemu sad izljevi nekog nezadovoljstva...

Stvari idu na bolje, polako, ali sigurno, ne postaje se zvijezda preko noći...Uprava i Amar sigurno znaju šta rade i oni sami žele najbolje Želji, siguran sam da rade ono najbolje što je u njihovoj moći, samo sabura, a to će vrijeme pokazati... :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 17 jun 2011, 12:43

spielführer_21 je napisao/la: Il' si glup ili ne znaš čitati, ti odaberi. Kažem samo da ne poslujemo ništa lošije od ostalih u PL, a valjda kao primjer treba navesti ekipu koja je prvak :roll: Ti ako misliš drugačije, obrazloži..
Meni je onaj dio izgledao dosta podcjenjivacki,ali okej,moja greska.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 17 jun 2011, 12:51

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 17 jun 2011, 12:52

I ja bi volio da dovedemo vrhunskih igrača i da napravimo iskorak, ali sam pod uslovom da se ne zadužujemo. Može se i slobodnih igrača dosta dovesti dobre kvalitete . Ono što mene raduje jeste da sam pročitao jedno 3-4 imena koja se povezuju s Željom, znači mladi igrači, sa dostA potencijala, valjda dvojica iz Turbine i Igmana, evo sada neki iz Gradine, Slobode, pa još dvojica iz našeg pogona koji se vraćaju u Želju. Od toga nećemo bankrotirati, a možemo poslije profitirati od njih. Tu može da čuči novi Štilić, Džeko. Velika je mana što mi nemamo skautinga, nego sve dovodimo na nečije preporuke, ili zaključujemo kvalitet tih igrača preko probe.
Uglavnom, ja sam optimista, ne vjerujem da možemo slabije igrati, jer ekipa je skoro pa ista. Kada se to uigra, bićemo još bolji. Love ima, potpisuju se sponzorski ugovori, biće ih valjda još. Pare od Džeke dolaze, biće i neki procenat od Zukanovića ( obeštećenje je pola miliona eura ) , Cocalića, Štilića, pa i Hodžića ( spominje se 150 000 eura, a ostaje kod nas 3 godine, potpisat će valjda s Liverpoolom na 5 godina)
Upravom nisam baš najzadovoljniji, volio bih da su tu sposobniji ljudi, ali šta je tu je.

U ZDRAVLJU I VESELJU NAVIJAJMO ZA ŽELJU !

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 17 jun 2011, 12:57

dobro ja se necu vracati i vaditi na stare godine niti tu trazit neke "neuspjehe" u istim...ali eto da nam Bog da nove uprave i novog trenera na godinu dana pa da se vratimo na ovu 3739 stranicu foruma :twisted:
Zadnja izmjena: 19TM87, dana/u 17 jun 2011, 12:59, ukupno mijenjano 1 put.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 jun 2011, 12:58

19TM87 je napisao/la:dobro ja se necu vracati i vaditi na stare godine niti tu trazit neke "neuspjehe" u istim...ali eto da nam Bog da nove uprave i novog trenera na godinu dana pa da se vratimo na ovu 3739 foruma :twisted:
Pricali su ovako i lani i ove godine,a mi dva pehara osvojismo,djeci dosadno raspust i tako to...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 17 jun 2011, 12:59

19TM87 je napisao/la:dobro ja se necu vracati i vaditi na stare godine niti tu trazit neke "neuspjehe" u istim...ali eto da nam Bog da nove uprave i novog trenera na godinu dana pa da se vratimo na ovu 3739 foruma :twisted:
Koliko sam se puta vraćao na prve stranice ove teme. Pogledajte malo, nije to davno bilo. Na šta je Željo tada spao, ja još ne mogu da vjerujem

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 17 jun 2011, 13:03

bistrikboy je napisao/la: Pricali su ovako i lani i ove godine,a mi dva pehara osvojismo,djeci dosadno raspust i tako to...
Slažem se, treba im progurati neko ime, pa da se zabavljaju dvadesetak stranica. :?
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 17 jun 2011, 13:03

bistrikboy je napisao/la:
Pricali su ovako i lani i ove godine,a mi dva pehara osvojismo,djeci dosadno raspust i tako to...
ma drug iznerviram se ovako, svi bi mi voljeli da mi cekamo sad skim cemo biti u grupi LP ali pomalo,vise od pola njih na ovom forumu nije okusilo kad krenes na gostovanje pa se zajebajes sa kolko cemo razlike izgubiti
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 jun 2011, 13:05

19TM87 je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
ma drug iznerviram se ovako, svi bi mi voljeli da mi cekamo sad skim cemo biti u grupi LP ali pomalo,vise od pola njih na ovom forumu nije okusilo kad krenes na gostovanje pa se zajebajes sa kolko cemo razlike izgubiti
Mi smo iskusili pa ne pricamo.Idemo dalje!
sa orga je napisao/la:na jednom forumu nadjoh post vezan za izvlacenje, lik tvrdi da je upoznat sa sistemom odredjivanja grupa i da ce biti sistem kao prosle godine...i kada sam po njegovoj procjeni pogledao ko nas moze zapasti u grupi od nositelja, dobio sam slijedecih 5 timova...

Vorskla Poltava
Lokomotiv Sofia
Dundee United
Gaz Metan Medias
FK Ventspils

samo se nadam da njegov sistem nije dobar ! uostalom vidicemo sve u ponedjeljak da ne crnjacim unaprijed :-D
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 17 jun 2011, 13:05

samo se pitajte gdje bi bili da nije amara? jos bi tovarili po petom ili sestom mjestu ove jadne lige i nebi igrali evropu...

kakav god kadar da imamo, mi imamo adut sto nijedan klub u bih nema... najboljeg menadzera i trenera lige, koji je sposoban da od svakog igraca napravi nesto!

evo gledam nismo uzeli trofej od 2003. do 2010. 7 godina! od koje su 4 godine bile katastrofalne... tovarenje po sredini tabele nit gore nit dole ne mozes... sada dvije godine zaredom uzimamo trofeje... neki su vazda oko 3-4 pozicije a najmanje 5 godina nece znati sta je trofej... sta se mi zalimo onda sada?
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 17 jun 2011, 13:14

Imal kakve novosti o Šehi ?
NO PYRO NO PARTY

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 17 jun 2011, 13:19

mislim da lista pojacanja zavisi od protivnika kojeg dobijemo sad .. jer realno ako dobijemo fulham ili nesto slicno onda je za ocekivati da se pojacamo samo sa igracima koji su solidni za nase uslove i sa kojima ce amar moci biti u prva tri , dok u slucaju da dobijemo protivnika kojeg mozemo proci mozemo ocekivati i malo zvucnija pojacanja :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 jun 2011, 13:23

bob je napisao/la:mislim da lista pojacanja zavisi od protivnika kojeg dobijemo sad .. jer realno ako dobijemo fulham ili nesto slicno onda je za ocekivati da se pojacamo samo sa igracima koji su solidni za nase uslove i sa kojima ce amar moci biti u prva tri , dok u slucaju da dobijemo protivnika kojeg mozemo proci mozemo ocekivati i malo zvucnija pojacanja :D
Nemamo mi bas namjeru prezimiti u Europi tako da tvoja prica bas i nema uporiste :mrgreen:

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 17 jun 2011, 13:29

sa orga je napisao/la:na jednom forumu nadjoh post vezan za izvlacenje, lik tvrdi da je upoznat sa sistemom odredjivanja grupa i da ce biti sistem kao prosle godine...i kada sam po njegovoj procjeni pogledao ko nas moze zapasti u grupi od nositelja, dobio sam slijedecih 5 timova...

Vorskla Poltava
Lokomotiv Sofia
Dundee United
Gaz Metan Medias
FK Ventspils

samo se nadam da njegov sistem nije dobar ! uostalom vidicemo sve u ponedjeljak da ne crnjacim unaprijed :-D
[/quote]

ovo ja tacno, da se ide po ovom sistemu, imat ce te odpirlike 5-6 moguci protivinika, a sad jesu li to bas ti timovi sigurno se moze negdje provjeriti, al se zna dan prije koji su to.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 17 jun 2011, 13:36

Koji su jadovi ovi što se žale, pa šta hoćete, grupnu fazu LP, pa ljudi moji, Dinamo koji ima 2o puta bolje finansije i rezultate to ne može a mi da nešto uradimo ? Hoćete pojačanja ? Nikakav problem, svi uzmite kredit i dovedite nekog, a ako vam se Amar ne sviđa i što ne osvaja svake godine duplu krunu, vratite Simu i kompaniju da opet uživamo u renesansim godinama Željezničara.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 17 jun 2011, 13:43

KB-TM87 je napisao/la:Koji su jadovi ovi što se žale, pa šta hoćete, grupnu fazu LP, pa ljudi moji, Dinamo koji ima 2o puta bolje finansije i rezultate to ne može a mi da nešto uradimo ? Hoćete pojačanja ? Nikakav problem, svi uzmite kredit i dovedite nekog, a ako vam se Amar ne sviđa i što ne osvaja svake godine duplu krunu, vratite Simu i kompaniju da opet uživamo u renesansim godinama Željezničara.
Ne Simu doktore Cimicu hocemo hotica
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 17 jun 2011, 14:27

Vorskla Poltava
Lokomotiv Sofia
Dundee United
Gaz Metan Medias
FK Ventspils

Bojim se da jest. Prema mom sistemu, eventualni protivnici su Vorskla, Lokomotiv, Dundee, Ventspils i FC Thun. Ovo je urađeno na osnovu rasporeda grupa iz prethodne dvije godine. Dakle, ako ostane isti sistem, a vjerovatno hoće, ovo su mogući protivnici!
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 17 jun 2011, 14:29

gollum je napisao/la:

Vorskla Poltava
Lokomotiv Sofia
Dundee United
Gaz Metan Medias
FK Ventspils

Bojim se da jest. Prema mom sistemu, eventualni protivnici su Vorskla, Lokomotiv, Dundee, Ventspils i FC Thun. Ovo je urađeno na osnovu rasporeda grupa iz prethodne dvije godine. Dakle, ako ostane isti sistem, a vjerovatno hoće, ovo su mogući protivnici!
Jaki protivnici, ali se mogu proći, uz par dobrih pojačanja, naravno.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: mavi, Sarun i 37 gostiju.