FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- KB-TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Samo sabura i povjerenja u Amara, vidjećemo pojačanja 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
ja msm da će Adilović doći u Želju, sjedio sam u Vatri sa djevojkom i vidio sam Štilića, sjedi u Vatri, pored njega neki lik malo pustio bradu, treba mi je pričala nešto po sata, ja sam konto ko je on, i sad ukucam Eldin Adilović na google, i gle čuda, to je on 
Nil Satis Nisi Optimum
najbolje bih bilo da ga sad kupi real pa da đžeku opet iduće godine složi bajernu za 20 miliona,da kraja njegove karijere uzet ćemo više nego volsburg od sitijaBLU SKY je napisao/la:Džeko će u narednoj sezoni imati mnogo više prostora i mogućnosti da popravi svoj učinak. Te činjenice je svjestan i Mancini, pa je Edinov transfer u Real Madrid ovog ljeta malo vjerovatan.
S druge strane, postoji i oni koji se nadaju realizaciji tog transfera. To su svakako navijači FK Željezničar, čija bi klupska kasa ponovo postala bogatija. Željezničar je, zahvaljujući prelasku Edina Džeke u Manchester City, dobio 3.5 posto iznosa ukupnog transfera. S obzirom da se radilo o 27 miliona funti, Željo je tako postao bogatiji za gotovo dva miliona maraka. U slučaju prelaska Džeke u Real Madrid, ponovo bi Željo dobio 3,5 posto od cijelog iznosa. S obzirom da se spekulise o iznosu od 20 miliona funti, to bi značilo da bi Željezničar dobio nešto više od 1.500.000 KM.
Kako bi bilo dobro da ga Real sad kupi
-
neroazzurni
- Kontakt:
hehehee...to je taj nego kad vec ukucavas, hajd uleti na FB pa ukucaj SEKI LAW ADILOVIC, to mu je otac, nije ovo nikakva provokacija, nego nako samo da znate ko ce vam sjediti po lozi naredne godine...Number1 je napisao/la:ja msm da će Adilović doći u Želju, sjedio sam u Vatri sa djevojkom i vidio sam Štilića, sjedi u Vatri, pored njega neki lik malo pustio bradu, treba mi je pričala nešto po sata, ja sam konto ko je on, i sad ukucam Eldin Adilović na google, i gle čuda, to je on
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
- KB-TM87
- Kontakt:
Takvi brate ne prolaze kod Amara
imaš primjer Brkovića, al hajd eto, ne može Adilović biti gori od Laze, dao je golova, čini se da je jak, vidjećemo 
HAHAHA....... JOJ starog muneroazzurni je napisao/la:hehehee...to je taj nego kad vec ukucavas, hajd uleti na FB pa ukucaj SEKI LAW ADILOVIC, to mu je otac, nije ovo nikakva provokacija, nego nako samo da znate ko ce vam sjediti po lozi naredne godine...Number1 je napisao/la:ja msm da će Adilović doći u Želju, sjedio sam u Vatri sa djevojkom i vidio sam Štilića, sjedi u Vatri, pored njega neki lik malo pustio bradu, treba mi je pričala nešto po sata, ja sam konto ko je on, i sad ukucam Eldin Adilović na google, i gle čuda, to je on
Jest bio je i u Bejzmentu u srijedu, to izgleda gotova stvar ...Mada mi se ne svidja kao igrac. sirovina. Al eto vidjecemoNumber1 je napisao/la:ja msm da će Adilović doći u Želju, sjedio sam u Vatri sa djevojkom i vidio sam Štilića, sjedi u Vatri, pored njega neki lik malo pustio bradu, treba mi je pričala nešto po sata, ja sam konto ko je on, i sad ukucam Eldin Adilović na google, i gle čuda, to je on
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
- KB-TM87
- Kontakt:
Halo vidim neki ovdje vec galame sta hocemo znate li gdje smo bili prije Amara i folovi.jeste bili smo nikakvi tj ni blizu vrha ove jadne lige ali dali vi znate da i takvi smo bili jaci nego sad.Nema veze sto smo 2 i kup uzeli ali igraci nevaljaju,veze nemaju.Nema akcije,nema driblinga,nema igraca da smiri loptu.Nas najbolji igrac je golman halo jel vam jasno.Ja znam da vi niste navikli na bolje ali pustite nas starije koji znamo kako se moze fudbal igrat i u Zelji da kazemu koju kritiku jer ovo nevalja.I Skoro,i Guto,Paprica su bili isto dovodjeni iz manjih klubova ali su znali igrat lopte ali ovi trenutni i ovi koji se spominju to neznaju.Bice opet kuku nama uvale nam ljudi 5 komada,pa hajd nema veze jaci su pa nisu Real ni Arsenal nego Bugari i Izraelci koje je Zeljo prolazio nekad ko sale.Rat je davno zavrsen imalo se 16 godina da se stane na noge i ja cu bit sretniji da budemo 3ili5 ali da igramo nego 1ili2 a veze nemamo jer ja gledam fudbal negledam kolko ce baklji bit baceno na stadion a tog fudbala nema niti ce ga bit sa ovakvim igracima.Nakon Njukastla smo trebali samo jos dalje da napredujemo a mi unazad.Znate li vi kad je to bilo.Halo nemojte mi solit pamet volim Zelju pa makar i zadnji bio.ja bas sto ga volim nemogu da ga gledam ovakvog kakav je i ko sve u njemu igra.Vozdra.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
živa istinaAlipasino je napisao/la:Halo vidim neki ovdje vec galame sta hocemo znate li gdje smo bili prije Amara i folovi.jeste bili smo nikakvi tj ni blizu vrha ove jadne lige ali dali vi znate da i takvi smo bili jaci nego sad.Nema veze sto smo 2 i kup uzeli ali igraci nevaljaju,veze nemaju.Nema akcije,nema driblinga,nema igraca da smiri loptu.Nas najbolji igrac je golman halo jel vam jasno.Ja znam da vi niste navikli na bolje ali pustite nas starije koji znamo kako se moze fudbal igrat i u Zelji da kazemu koju kritiku jer ovo nevalja.I Skoro,i Guto,Paprica su bili isto dovodjeni iz manjih klubova ali su znali igrat lopte ali ovi trenutni i ovi koji se spominju to neznaju.Bice opet kuku nama uvale nam ljudi 5 komada,pa hajd nema veze jaci su pa nisu Real ni Arsenal nego Bugari i Izraelci koje je Zeljo prolazio nekad ko sale.Rat je davno zavrsen imalo se 16 godina da se stane na noge i ja cu bit sretniji da budemo 3ili5 ali da igramo nego 1ili2 a veze nemamo jer ja gledam fudbal negledam kolko ce baklji bit baceno na stadion a tog fudbala nema niti ce ga bit sa ovakvim igracima.Nakon Njukastla smo trebali samo jos dalje da napredujemo a mi unazad.Znate li vi kad je to bilo.Halo nemojte mi solit pamet volim Zelju pa makar i zadnji bio.ja bas sto ga volim nemogu da ga gledam ovakvog kakav je i ko sve u njemu igra.Vozdra.
ma to je bitno,i nije se nikako smjelo zaboraviti spomenut ehheheNumber1 je napisao/la:ja msm da će Adilović doći u Želju, sjedio sam u Vatri sa djevojkom i vidio sam Štilića, sjedi u Vatri, pored njega neki lik malo pustio bradu, treba mi je pričala nešto po sata, ja sam konto ko je on, i sad ukucam Eldin Adilović na google, i gle čuda, to je on
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
@Alpasino
Niko te i ne tjera da ga gledas,onda Barca,Real i ostali klubovi..to ti je buraz ljepota gledati.Kad citam tvoje postove kontam da imas 16 godina.Da je normalno vrijeme kao sto nije mi bi samo napredovali od 2000. pa do danas...ali nije pa se vecina pomirila sa tim.
Dinamo je igrao LIgu prvaka 97-98 godine i oni bi trebali da napreduju od tada jelde? A vidi ih sad meda nemogu,a igrace prodaju po desetine miliona evra...hadje iskusni onda objasni to?
Najlakse je samo kritikovati i pisati mi smo gledali prije Želju,eto mi koji nismo gledali pojma nemamo,ne znamo da je Šeha najbolji igrac
Znaci ako je golman najbolji igrac ekipa je ****
rezon ti je vrh.
Niko te i ne tjera da ga gledas,onda Barca,Real i ostali klubovi..to ti je buraz ljepota gledati.Kad citam tvoje postove kontam da imas 16 godina.Da je normalno vrijeme kao sto nije mi bi samo napredovali od 2000. pa do danas...ali nije pa se vecina pomirila sa tim.
Dinamo je igrao LIgu prvaka 97-98 godine i oni bi trebali da napreduju od tada jelde? A vidi ih sad meda nemogu,a igrace prodaju po desetine miliona evra...hadje iskusni onda objasni to?
Najlakse je samo kritikovati i pisati mi smo gledali prije Želju,eto mi koji nismo gledali pojma nemamo,ne znamo da je Šeha najbolji igrac
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
- Bianconeri1988
- Kontakt:
gollum je napisao/la:Draw procedure
For the first qualifying round equal numbers of seeded and unseeded teams have
been allocated to five groups in accordance with rankings established at the
beginning of the season – four of ten teams and one of 12. For each group, balls
containing seeded teams will be placed in one bowl and unseeded teams in
another. A ball from each will be placed in a large empty bowl in the middle,
and the first team drawn will play its first match at home. Clubs from the same
association cannot be drawn against each other.
The 80 teams involved in the second qualifying round are divided into eight
groups of ten, each containing five seeded and five unseeded teams. The draw
follows the same procedure as the first qualifying round, with the groupings to
be confirmed after the draw for the first qualifying round.
Onaj osjećaj kada misliš da je Borovina pročitao post na ovom forumu i isti objavio sa malo izmjenjenim sadržajem na naslovnu stranu online izdanja SC-aŽrijeb parova prvog i drugog pretkola UEFA Evropske Lige bit će obavljen u ponedjeljak sa početkom u 13 sati u švicarskom Nyonu, a Evropska fudbalska federacija objavila je način žrijebanja.
UEFA je objavila zvanične koeficijente, prema kojima će Sarajevo (3.324) u drugom pretkolu biti nositelj, dok će Željezničar (2.824) i Široki Brijeg (2.824, ukoliko tim sa Pecare prođe prvo pretkolo) biti u nepovlaštenom položaju.
UEFA je najavila da će 80 klubova u drugom pretkolu biti podjeljeni u osam grupa sa po deset ekipa (pet nosilaca i pet nenosilaca).
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Znaci Notingem Forest osvojio Ligu prvaka i nikada nije smio ispasti u trecu ligu...
Osim - drugo ime za Želju !
Halo decko jel lopta okrugla jest,jel imaju svi 2 noge imaju e pa onda igraj a ne samo nabijaj loptu.Slusaj me jos jednom upravo sto volim Zelju nemogu da gledam ko igra u njemu hoces da ti pojasnim malo.Nekazem ja da vi mladji neznate vi ste nasa buducnost ali ti nisi svjestan ko je i sta bio Zeljo a sta sad igra u njemu halo.Pa mi smo u bivsoj drzavi u Rijeci imali na gostovanjima po 2-3 hiljade Zeljinih navijaca iz Rijeke.Nemoze jedan Visca glumit mangupa u Zelji jer to ime Zeljino ne dozovoljava.Navijac je da navija a igrac da igra ako nezna onda nije za nas klub ali ako dozvolis da igra takav u tvom klubu srozavas ime tog kluba i samo dalje ides unazad.Kad radis cilj ti je da ti plata ide naprjed a ne nazad tako i u fudbalu.
- kosewsko hill
- Kontakt:
Kako te bolan nije stid pričati nekome tako ko je siguran sam stariji od tebe barem 2-3 puta??? Ti nećeš za čitav život možda odgledati utakmica Želje koliko ih je on gledao.Treba ti biti čast što ima neko ovdje ko je gledao igračine kao što su bili meša,fićo,bukal i dr. Ima čovjek svoje mišljenje i to po meni sigurno ispravno.Iznesi svoje mišljenje a ne udarati replike koje su na nivou maksuma.Gazi je napisao/la:@Alpasino
Najlakse je samo kritikovati i pisati mi smo gledali prije Želju,eto mi koji nismo gledali pojma nemamo,ne znamo da je Šeha najbolji igracZnaci ako je golman najbolji igrac ekipa je ****
rezon ti je vrh.
Da li je moguće ikako da se uvede neka komplokovanija procedura kod registracije na ovaj forum, neki IQ test i sl.?? Jeste malo dosadno čekati ovu prozivku i saopćenje kluba o ev. pojačanjima ALI ohanite malo više.Nekad je tišina bolja od priče, pogotovo se to odnosi na posljednjih 30 -ak stranica, čast izuzecima, znaju oni ko su
Željo - My first love!!!
Halo natakarenikosewsko hill je napisao/la:Kako te bolan nije stid pričati nekome tako ko je siguran sam stariji od tebe barem 2-3 puta??? Ti nećeš za čitav život možda odgledati utakmica Želje koliko ih je on gledao.Treba ti biti čast što ima neko ovdje ko je gledao igračine kao što su bili meša,fićo,bukal i dr. Ima čovjek svoje mišljenje i to po meni sigurno ispravno.Iznesi svoje mišljenje a ne udarati replike koje su na nivou maksuma.Gazi je napisao/la:@Alpasino
Najlakse je samo kritikovati i pisati mi smo gledali prije Želju,eto mi koji nismo gledali pojma nemamo,ne znamo da je Šeha najbolji igracZnaci ako je golman najbolji igrac ekipa je ****
rezon ti je vrh.
Da li je moguće ikako da se uvede neka komplokovanija procedura kod registracije na ovaj forum, neki IQ test i sl.?? Jeste malo dosadno čekati ovu prozivku i saopćenje kluba o ev. pojačanjima ALI ohanite malo više.Nekad je tišina bolja od priče, pogotovo se to odnosi na posljednjih 30 -ak stranica, čast izuzecima, znaju oni ko su
Cega da me bude stid? Sta sam to pricao,nesto lika uvrijedio jel? Cuj neces gledati utakmica,kolio ih je on pregledao..objasni mi kako si to skontao?
I uostalom kad se tebi obratim onda mi repliciraj,postedi me svojih postova koji me apsolutno ne zanimaju.
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
-
neroazzuro
- Kontakt:
Ovakvi komentari odbijaju svakog ko s blagim simpatijama gleda na Zelju. A takvih nas je mnogo. Treba ipak imati nekog dostojanstva i postovanja.Gazi je napisao/la:Halo natakarenikosewsko hill je napisao/la:Kako te bolan nije stid pričati nekome tako ko je siguran sam stariji od tebe barem 2-3 puta??? Ti nećeš za čitav život možda odgledati utakmica Želje koliko ih je on gledao.Treba ti biti čast što ima neko ovdje ko je gledao igračine kao što su bili meša,fićo,bukal i dr. Ima čovjek svoje mišljenje i to po meni sigurno ispravno.Iznesi svoje mišljenje a ne udarati replike koje su na nivou maksuma.Gazi je napisao/la:@Alpasino
rezon ti je vrh.
Da li je moguće ikako da se uvede neka komplokovanija procedura kod registracije na ovaj forum, neki IQ test i sl.?? Jeste malo dosadno čekati ovu prozivku i saopćenje kluba o ev. pojačanjima ALI ohanite malo više.Nekad je tišina bolja od priče, pogotovo se to odnosi na posljednjih 30 -ak stranica, čast izuzecima, znaju oni ko su![]()
Cega da me bude stid? Sta sam to pricao,nesto lika uvrijedio jel? Cuj neces gledati utakmica,kolio ih je on pregledao..objasni mi kako si to skontao?
I uostalom kad se tebi obratim onda mi repliciraj,postedi me svojih postova koji me apsolutno ne zanimaju.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
Gazi je napisao/la:Halo natakarenikosewsko hill je napisao/la:Kako te bolan nije stid pričati nekome tako ko je siguran sam stariji od tebe barem 2-3 puta??? Ti nećeš za čitav život možda odgledati utakmica Želje koliko ih je on gledao.Treba ti biti čast što ima neko ovdje ko je gledao igračine kao što su bili meša,fićo,bukal i dr. Ima čovjek svoje mišljenje i to po meni sigurno ispravno.Iznesi svoje mišljenje a ne udarati replike koje su na nivou maksuma.Gazi je napisao/la:@Alpasino
rezon ti je vrh.
Da li je moguće ikako da se uvede neka komplokovanija procedura kod registracije na ovaj forum, neki IQ test i sl.?? Jeste malo dosadno čekati ovu prozivku i saopćenje kluba o ev. pojačanjima ALI ohanite malo više.Nekad je tišina bolja od priče, pogotovo se to odnosi na posljednjih 30 -ak stranica, čast izuzecima, znaju oni ko su![]()
mislim da ove mladje generacije tipa 90+ nemaju nikakvog postovanja, a siguran sam da ti maleni spadas u to 90+, svi mi zelimo da željo bude jaci nego ikad, i onda biti pasivan pa se zadovoljit onim sto sad imamo pa to ti je cista glupost.
Bez napredovanja sve u zivotu propada.
Ovaj forum stvarno postaje sve gluplji i gluplji.
Zaista ne kontam da ljudima nije jasno da ekipa PL ne bi mogla garantovati prolaz u play of lige šampiona a kamoli plasman u grupnu fazu. Naletiš na Kopenhagena i noga. Ljudi te jednostavno pretrče.
BiH NEMA fudbalske infrastrukture. BiH NE ULAŽE u fudbal. Klubovi NISU privatizovani. POJAM zdrave sportske ishrane skoro i da ne postoji kod nas. Savez nam je KORUMPIRAN. Rad sa mlađim kategorijama je KATASTROFALAN.
I likovi očekuju neki uspjeh. Može se i to desiti kada se potrefi par faktora. Sreća + raspadnuti protivnik kojem je otišlo deset igrača + sudija koji voli Bosnu + određena vlažnost vazduha.
Stvarno ne treba pisati na ovom forumu. Grozan je i svakakvi likovi pišu, BEZ ARGUMENATA. Napamet bubne Dinamo koga li već i kaže "hoću i ja tako" a veze nema koliko taj Dinamo dobija od grada, kakvu infrastrukturu ima Dinamo u odnosu na nas, koliko ulažu u fudbal i mlađe kategorije a opet ne mogu meda u Europi.
Zaista ne kontam da ljudima nije jasno da ekipa PL ne bi mogla garantovati prolaz u play of lige šampiona a kamoli plasman u grupnu fazu. Naletiš na Kopenhagena i noga. Ljudi te jednostavno pretrče.
BiH NEMA fudbalske infrastrukture. BiH NE ULAŽE u fudbal. Klubovi NISU privatizovani. POJAM zdrave sportske ishrane skoro i da ne postoji kod nas. Savez nam je KORUMPIRAN. Rad sa mlađim kategorijama je KATASTROFALAN.
I likovi očekuju neki uspjeh. Može se i to desiti kada se potrefi par faktora. Sreća + raspadnuti protivnik kojem je otišlo deset igrača + sudija koji voli Bosnu + određena vlažnost vazduha.
Stvarno ne treba pisati na ovom forumu. Grozan je i svakakvi likovi pišu, BEZ ARGUMENATA. Napamet bubne Dinamo koga li već i kaže "hoću i ja tako" a veze nema koliko taj Dinamo dobija od grada, kakvu infrastrukturu ima Dinamo u odnosu na nas, koliko ulažu u fudbal i mlađe kategorije a opet ne mogu meda u Europi.