La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

L-Train
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la L-Train » 17 jun 2011, 16:28

Mulder je napisao/la:Francuski nogometni reprezentativac Jeremy Toulalan od petka je i službeno novi član prvoligaša Malage, potvrdili su Španjolci na svojim službenim stranicama kluba...
- Malaga i Lyon dogovorili su sve uvjete prelaska Toulalana. Veznjak će potpisati ugovor u narednih nekoliko dana, te će biti predstavljen javnosti posljednjeg tjedna u mjesecu – piše na klupskim stranicama.
Tako je Malaga potpisala još jednog kvalitetnog igrača u svom projektu približavanja najboljim klubovima španjolske Primere. Osim Toulalana za Malagu su već potpisali Julio Baptista, Diego Buonanotte, Martin Demichelis, Ruud Van Nistelrooy i Joris Mathijsen. Kao potencijalna pojačanja spominju se još Brazilac Lucio i Argentinac Lucho Gonzalez.

Iskreno, bezveze mi je ovako pravljenje ekipe iz nicega prakticno al eto, nije lose radi same konkurencije za Evropu za koju bi se Malaga trebala boriti u slijedecoj sezoni
novi Man.City,ko zna mozda za par godina mogli bi biti konkurencija Realu i Barci ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 17 jun 2011, 16:53

Svaka njima cast, sigurno da se nece moci pribliziti Barci i Real Madridu ali zato svima ostalim da, i vjerovatno ce biti u borbi za Ligu prvaka sljedece sezone, a ako ove momke kvalitetno posloze sigurno to i mogu
Mes Que Un Club

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 jun 2011, 17:38

Koliko su platili Toulalana?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 17 jun 2011, 18:22

13 miliona, mislim :?
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 jun 2011, 18:24

GunnerS je napisao/la:13 miliona, mislim :?
Pa i nije puno kada gledam današnje cijene Malaga sve bolja i bolja donijeće nešto novo u primeru
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 17 jun 2011, 19:02

TO ti je reč' sheik, i da je više njima nije puno :)

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 17 jun 2011, 20:04

Malaga nije ni blizu Sitija..
Ovi Arapi su izgleda nesto pametniji, prvo su ulozili desetine miliona na omladinski pogon,tj gradnju objekata za omladince i poboljsanje infrastrukture .. Prije svega su dovela jednog od najboljih trenera: Pelegrinija,dali mu da bira pojacanja i razgranicili plan:
1. prvu sezonu pojacanja za opstanak-Baptista,Demikelis,Kamaco,Asenjo... izborili opstanak Mišn komplit
2. drugu sezonu pojacanja za Evropu-Vidi se da uzimaju iskusne solidne igrace koji mogu sezonu dvije igrat na vrhuncu
3. treca sezona pojacanja za vrh,tj borbu sa Realom i Barcom- vidjet cemo koga ce tu dovodit

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 17 jun 2011, 20:18

slika 8-) Kako ovaj Toulalan izgleda star jbte a ima tek 27 god :o
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 17 jun 2011, 20:32

Covek mladji od mene godinu dana,a izgleda kao da moze stric da mi bude :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 17 jun 2011, 21:06

Tribalian je napisao/la:Covek mladji od mene godinu dana,a izgleda kao da moze stric da mi bude :mrgreen:
Jos je ovdje na ovoj slici dobro ispao ,ne vide mu se sijede :D

Inace Zapata kako pise Marca blizu Villareala . Navodno zuce su ponudile 8 mil Eura .

Dok je Sevilla zagrizla za Rodaljegu iz Wigana .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 17 jun 2011, 21:16

juznjak> je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Covek mladji od mene godinu dana,a izgleda kao da moze stric da mi bude :mrgreen:

Inace Zapata kako pise Marca blizu Villareala . Navodno zuce su ponudile 8 mil Eura .

Brate ja msm da ce Zapata u Liverpul,ako mislimo obojica na Zapatu iz Udinezea? :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 17 jun 2011, 21:37

[youtube][/youtube]
U 120. minuti finala kupa pobjednika kupova protiv Arsenala - Naim.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 17 jun 2011, 22:35

Tribalian je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:

Brate ja msm da ce Zapata u Liverpul,ako mislimo obojica na Zapatu iz Udinezea? :mrgreen:
Trazi ga i Liverpool ali Udinezeu se vise svidja ponuda Villareala . 8-)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 17 jun 2011, 23:19

Trazi ga i Liverpool ali Udinezeu se vise svidja ponuda Villareala . 8-)
Vrijeme je da si i Valencia ukljuci u borbu,imamo vise novaca od ovih zutih :D Treba ponuditi Udinama 10.miliona i rjesiti probleme sa odbranom za nekoliko sezona :D
PS Zar nisu iz Udina rekli da on vrijedi 15.000.000 eura,otkud sada 8? :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 17 jun 2011, 23:28

Ponudili su 8 milki + Javiera Matillu. :D

Inace Malaga poslala ponudu za Lucia koji ce nakon Cope odluciti hoce li je prihvatiti . 8-)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 18 jun 2011, 00:25

juznjak> je napisao/la:Ponudili su 8 milki + Javiera Matillu. :D

Inace Malaga poslala ponudu za Lucia koji ce nakon Cope odluciti hoce li je prihvatiti . 8-)
Evo im od nas 8 mil.plus Dominguez,Maduro i Nacho :D :D
FC Malaga City :lol:
Bivsi nogometas Valencije,Javier Farionos od ovog ljeta biti ce najverovatnije novi clan Levantea.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 18 jun 2011, 01:58

Kako Španjolci štimaju žrijeb?

Topla - hladna, lagana - teška. Poznate su sumnje u najmeštanje kuglica na ždrijebu. No, da postoji još jednostavniji način prevare, pokazali su majstori u Španiji.

U Trećoj španskoj ligi, popularnoj Terceri, odnosno četvrtom fudbalskom razredu, na rasporedu je zadnja serija play offa, te su ždrijebani parovi. Na pozornici se pojavio predsjednik Alcobendas Sporta, koji je prvo izvukao kuglicu s imenom protivnika, a riječ je o Arandini, koja im je protivnik po mjeri.

Potom je izvlačio drugu kuglicu, u kojoj je bilo „slučajno“ bilo upravo ime njegovog kluba, pa je radost, razumljiva.

„Ljudi uvijek mogu sumnjati, ali vjerujte mi da nismo ništa lažirali. Imao sam osjećaj i želju, i ništa više od toga. Zaista smo htjeli igrati protiv Arandine, a to nam je ždrijeb omogučio“, izjavio je predsjednik Alcobendas Sporta.

Prvi dvoboj na rasporedu je u subotu 18. juna, a uzvrat u nedjelju 26. juna. No, nekako se stiće dojam da utakmice nisu potrebne. Ali ko zna, možda budu sportske prave.
http://www.youtube.com/watch?v=YED--sks ... r_embedded

Izvor:S.C Sport

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 18 jun 2011, 13:52

Drogba viđen u Malagi,neki tvrde da je stigao samo na odmor dok drugi tvrde da je mozda u pregovorima sa Malagom :)
Vec su u Chelseu sve glasnije price kako ce Drogba ih napustiti,no sigurno niko ne ocekuje da pređe u Malagu :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 18 jun 2011, 14:11

Adi_Zepce je napisao/la:Drogba viđen u Malagi,neki tvrde da je stigao samo na odmor dok drugi tvrde da je mozda u pregovorima sa Malagom :)
Vec su u Chelseu sve glasnije price kako ce Drogba ih napustiti,no sigurno niko ne ocekuje da pređe u Malagu :mrgreen:
Iskreno, ja bih volio da hoče preći, zamisli pređe i Drogba i Lucio, uh, Bogam' iduće seozne bi onda mogli ganjat i LP ako dobro to Pellegrini posloži ;)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 18 jun 2011, 14:28

Arnau (36), Monreal (25), Matijsen (31), Demichelis (31), Welington (32), Maresca (31), Eliseu (28), Camacho (21), Rondon (21), Baptista (29), Ruud (34). Izracunajte prosjek. Sumnjam da je manji od 30.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.