FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Buu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Buu » 17 jun 2011, 22:56

LudLo 4 je napisao/la:
rossoner je napisao/la:
LudLo 4 je napisao/la:Tooooooooooooo Nyema!!!!!! Imao sam neki dobar filing ja bi mu odmah koreo napravio na prvoj tekmi ili neku dobru parolu :D
I ja bih. Prelud ti je avatar, ne znam jesam ikad ludji gledao. :mrgreen:
Ali momak je zasluzio definitivno ,predobar igrac!Suti haveru za avatar fin je :D
gdje je Gina :mrgreen:
NO PYRO NO PARTY

Daddo_tm
Kontakt:

Post Postao/la Daddo_tm » 17 jun 2011, 23:01

Samo sabura prelazni rok jos nije ni poceo a vec se živci poceli gubiti, Amar ce sloziti ekipu sto se tice pojacanja u narednih 15 dana i poceti uigravanje za evropske utakmice samo u jedno sma siguran a to je da cemo biti puno jaci nego u prethodnoj sezoni a to znaci samo jedno,a to je da ce jedan od trofeja ponovo da krasi nase vitrine. Samo polako ide se ciljano da se dovedu iskusni i provjereni igraci, igraci koji mogu odmah unarijediti nasu igru i donijeti nam nove trofeje.
Od kad sam se rodio Želju sam zavolio, plava mi je boja mila Božija je volja bila.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 17 jun 2011, 23:02

Crvenima ne treba Ješe već dobar vezist

Dok se odbrojavaju dani do ždrijeba Europske lige koji je na rasporedu u ponedjeljak u švicarskom Nyonu, a kamo će u nedjelju otputovati sportski direktor Nenad Pralija i voditelj omladinske škole Darko Butorović, igrači pod paskom trenera Ivana Katalinića i pomoćnika Stipe Balajića odbrojavaju kilometre.

U kuloarima se kao moguće pojačanje Splita počeo pak spominjati 30-ogodišnji stoper Vedran Ješe, vijest je krenula iz bosanskohercegovačkih nogometnih krugova jer je za igrača navodno zainteresiran i sarajevski Željezničar.

Ipak iz splitskog kluba su opovrgnuli mogućnost da bi ‘crveni’ dres mogao odjenuti bivši igrač Zagreba, Dinama, švicarskog Thuna, sarajevskog Olimpika... kojem je posljednji klub bio grčka Kavala. Split je i dalje u potrazi za mogućim pojačanjima, no prije svega su potrebna u veznom redu, igrač koji bi bio alterancija ozlijeđenom Josipu Serdarušiću koji bi se momčadi trebao potpuno priključiti tek krajem jesenskog dijela polusezone ili na zimskoj pauzi, kao i jačanje konkurencije u vrhu napada.

Inače, gradonačelnik Splita Željko Kerum jučer je zajedno s čelnicima Splita predvođenim braćom Žužul, predsjednikom Slavenom i dopredsjednikom Jozom, bio na tradicionalnoj marendi splitovaca četvrtkom ‘kod Tunje’ na stadionu u Parku mladeži.

Nastavak je to zatopljavanja odnosa na relaciji između Keruma i vodstva kluba koji su dugo bili zategnuti jer su se i prošlog četvrtka našli na istom mjestu.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 17 jun 2011, 23:05

KB-TM87 je napisao/la:Po meni zadnja linija bi trebala ovako izgledati:

---Marković---Nyema---Bogičević---Radovanović---

- Ne treba Stanića gurat na Mirkovo mjesto, on je više za ofanzive.
ispred perica i svraka
pa ispred njih ??? zeba visca
i u napadu adilovic :mrgreen:
i opet ispadanje iz evrope i patnja u ligi ?
et umjesto bogija, jese, onda bi se i moglo nesto napraviti, jer je odbrana odlicna za nase uslove
Za zivot cijeli!

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 17 jun 2011, 23:08

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:

ispred perica i svraka
et umjesto bogija, jese, onda bi se i moglo nesto napraviti, jer je odbrana odlicna za nase uslove
Prije svega pokretljiva odbrana, da je ne mogu pretrčavati kao protiv Hapoela :D
G R B A V I C A 2

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 17 jun 2011, 23:09

ispred perica i svraka
onda da nastavim

---Višća---Svraka---Stančeski---
------------Zeba-------------------
-----Adilović---Dialiba---- :mrgreen:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 17 jun 2011, 23:10

Buu je napisao/la:
LudLo 4 je napisao/la:]Tooooooooooooo Nyema!!!!!! Imao sam neki dobar filing ja bi mu odmah koreo napravio na prvoj tekmi ili neku dobru parolu :D
I ja bih. Prelud ti je avatar, ne znam jesam ikad ludji gledao. :mrgreen:
Ali momak je zasluzio definitivno ,predobar igrac!Suti haveru za avatar fin je :D[/quote]
gdje je Gina :mrgreen:[/quote]
Odmara,bit ce i Gina polako trenutno kulira nego nije ona tema 8-)

Gledam sad neke Lazine slike pa opet mi je zao sto ode ma da ga nmg trpiti da igra,kad bi ga mogli na Jug dovesti da navija i da mu daju neku solidnu platu :D
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 17 jun 2011, 23:15

KB-TM87 je napisao/la:

ispred perica i svraka
onda da nastavim

---Višća---Svraka---Stančeski---
------------Zeba-------------------
-----Adilović---Dialiba---- :mrgreen:
to odma pada u vodu, jer jedva cemo aBd naci jednog napadaca(kvalitetnog), a kamoli dvojicu :mrgreen:
Za zivot cijeli!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 17 jun 2011, 23:15

ako niko više ne dođe nismo ništa bolji nego prošle sezone,otišli ćulum i lazar došli adilović ? i drakul to je u pet deka,samo ćemo ljepše izgledati u novim dresovima.Realno sam puno više očekivao od prelaznog roka tako da amar bira protivnika u pretkolu teško ćemo proći.Sva radost ove ljetne pauze svela se na radovanje zbog nove opreme.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 17 jun 2011, 23:16

nidi je napisao/la:ako niko više ne dođe nismo ništa bolji nego prošle sezone,otišli ćulum i lazar došli adilović ? i drakul to je u pet deka,samo ćemo ljepše izgledati u novim dresovima.Realno sam puno više očekivao od prelaznog roka tako da amar bira protivnika u pretkolu teško ćemo proći.Sva radost ove ljetne pauze svela se na radovanje zbog nove opreme.
Paša, prelazni rok nije ni počeo. :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 17 jun 2011, 23:21

nidi je napisao/la:ako niko više ne dođe nismo ništa bolji nego prošle sezone,otišli ćulum i lazar došli adilović ? i drakul to je u pet deka,samo ćemo ljepše izgledati u novim dresovima.Realno sam puno više očekivao od prelaznog roka tako da amar bira protivnika u pretkolu teško ćemo proći.Sva radost ove ljetne pauze svela se na radovanje zbog nove opreme.
Ma nece se na ovom zavrsit 99%!
A ako se zavrsi, onda cu bit pravo razocaran, jer kao klub sa najboljim finansijskim uslovima u zadnje dvije godine, mislim da se stvarno možemo pojačati kako treba. Govorimo kako smo daleko od Dinama, jesmo...Ali ako oni mogu dovodit igrače iz Leverkusena, Mopeliera...Možemo i mi bar ove bolje iz naše lige.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 17 jun 2011, 23:27

Najbolje bi bilo za jedan dan da kupimo 10 igraca ..vec pocela panika kako niko nece doci :lol:

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 17 jun 2011, 23:29

Baby je napisao/la:

ispred perica i svraka
Prije svega pokretljiva odbrana, da je ne mogu pretrčavati kao protiv Hapoela :D
Nemoze nista odbrana kad ti protivnik kreira akcije i drzi te na 30 - 40 m od tvog gola cijelu utakmicu, kao sto je bilo protiv hapoela 1 poluvrijeme, ondje je zakazala citava ekipa i citav strucni stab i pala pod uticaj neiskustva igranja protiv jacih protivnika, lose taktite i loseg nacina treniranja i pripremanja za utakmicu

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 17 jun 2011, 23:34

Drug pa sto si na kraj srca majka mu stara..prelazni rok jos nije ni poceo a ti nam se vec skahario..pusti brigu na veselje,bice jos novih imena.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 17 jun 2011, 23:36

Zar je prelazni rok počeo :?
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 17 jun 2011, 23:38

Hamo je napisao/la:
Zar je prelazni rok počeo :?
Nane nane Hamo se petlja u fudbal...nek se petlja sine a sutra ce na balet!
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 18 jun 2011, 00:01

Kakav pesimizam u zadnjih desetak sati na forumu vezano za prelazni rok..vama izgleda odgovara kad se ljudi sprdaju s mogucim pojacanjima i raznoraznim imenima,znaci volite da sanjate,slusate bajke i price za malu djecu,samim tim prikazuje se i prava slika o starosnoj dobi pojedninih forumasa...cim je administrator konacno sta u kraj lupanjima i glupostima vi odma pali u depresiju,dajte malo se uozbiljite zar vi mislite da bi strucni stab dozvolio da se udje u sezonu bez konkretnih igraca koji nam ocito fale na vise pozicija..klub nije da se razumijemo mahala ili forum,pa da prica okolo sta je plan i kakav je plan sto daje jos jednu notu u ozbiljnisti rada celnika kluba,ljudi rade svoj posao i oni koji trebaju da znaju sta se desava znaju i to je dovoljno a kad dodje vrijeme svi ce te kao i kod pravi klubova biti blagovremeno obavjesteni putem zvanicnih medija...!!
Do tad opustenoo,zar ne vidite da se svaki dan lagano na dozu plasiraju prave informacije i vijesti,stadion,sponzori,
oprema(po meni prvi pravi profesionalni ugovor vezan za opremu u posljeratnom periodu),produzenje ugovora kljucnim igacima..itd,itd i bit ce ih josss

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 18 jun 2011, 00:21

KB-TM87 je napisao/la:
Paša, prelazni rok nije ni počeo. :lol:
koliko znam prozivka je u nedjelju,u ponedeljak se ide na pripreme .Najbolje za želju je da pojačanja dođu kad se završe pripreme taman će doći u formu oko 10. kola.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 jun 2011, 00:30

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 18 jun 2011, 00:34

Sehic (?)
Markovic - Gerhardt - Jese (?) - Radovanovic/Neki drugi (Casal? :D)
Svraka - Stanceski
Smajic (?) - Zeba - Visca
Adilovic (?)/Neki drugi

Klupa: Karic, Bogicevic, Beslija, Baljic, Savic, Colic....

Neznam po vama ali kad bi imali naprimjer ovu startnu postavu nebi bilo bas toliko lose. Ako nista barem za ove nase Saban Lige :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], zaostrog i 34 gosta.