Vidjeli su oni da sam drugu utakmicu 80% vremena morao igrati pod crnilom, samo sam radar mogao vidjeti, pa su se ipak smilovaliLBJ MVP je napisao/la:U mene ne vjeruju u višu siluAko nađu bolje rješenje od mene odlazim
![]()
Ali sam razgovarao sa njima i rekao da mi treba par pojačanja u sredini i da sljedeće sezone jurišam na titulu no nisu sigurni.Ne žalim se ipak su se odmah pojavile špekulacije o Pjaniću i Inleru
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Ja sam bez joysticka obje jbg na vrijeme se pokvariojuventus 0244 je napisao/la:Vidjeli su oni da sam drugu utakmicu 80% vremena morao igrati pod crnilom, samo sam radar mogao vidjeti, pa su se ipak smilovaliLBJ MVP je napisao/la:U mene ne vjeruju u višu siluAko nađu bolje rješenje od mene odlazim
![]()
Ali sam razgovarao sa njima i rekao da mi treba par pojačanja u sredini i da sljedeće sezone jurišam na titulu no nisu sigurni.Ne žalim se ipak su se odmah pojavile špekulacije o Pjaniću i Inleru![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Kakve su samo utakmice odigrane veceras izmedju Emir88 i Unice vs Goalgettera i Bavarian_bk.
Pobjedu su odnijeli Bavarian i Goalgetter 2 1 u pobjedama . Treca tekma rijesena na penale . Koji su to sokovi bili samo

Pobjedu su odnijeli Bavarian i Goalgetter 2 1 u pobjedama . Treca tekma rijesena na penale . Koji su to sokovi bili samo
- Goalgetter
- Kontakt:
Ipak je Krajina uspjela trijumfirati
. Al sam se ismijao, koje scene

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Jako ružno se osjećam i nadam se da će brzo biti revanš
.....
- Goalgetter
- Kontakt:
Hoce li neko ?
hocu jaGoalgetter je napisao/la:Hoce li neko ?
eu 2
ss.ba
ss.ba
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Goalgetter, kad ćemo revanš, da se sperem
.....
do kas se moraju odigrati polufinalni mecevi play offa ??? posto imam obavezaa i danas aa sutra nisam tu nikako jedino veceras poslije 23 da se odigraju utakmice izmedju mene i dzize??? ako mu pase
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Koliko neki ljudi imaju sreće u ovom PESu ajbt dođe mi da više nikad ga ne igram.....
Cospy89 je napisao/la:do kas se moraju odigrati polufinalni mecevi play offa ??? posto imam obavezaa i danas aa sutra nisam tu nikako jedino veceras poslije 23 da se odigraju utakmice izmedju mene i dzize??? ako mu pase
1/4 počinje 17.06.2011 i može se odigrati do 20.06.2011 godine!
Morate odigrati 20.06.2011 do 00:00 sati, jer ovdje nema pomjeranja rokova!
-
jasko_juve
- Kontakt:
aha pa dobro stigne se
)) eto dziza ako ti pase veceras da odigramo poslije 23 javi
)
La Vechia Signora !!! ForZZA !!!
hocel ko?
- Goalgetter
- Kontakt:
DesimaL preuzima Atletico Madrid (prije Fiorentina) jer je @Becki Kongres banovan, a na osnovu toga, da je imao najslabiji klub, DesimaL je mogao izabrati jedan klub koji ce voditi, te je izabrao Atletico Madrid. Pravo nastupa ima od 4. kola.
mogul ja sta preuzetGoalgetter je napisao/la:DesimaL preuzima Atletico Madrid (prije Fiorentina) jer je @Becki Kongres banovan, a na osnovu toga, da je imao najslabiji klub, DesimaL je mogao izabrati jedan klub koji ce voditi, te je izabrao Atletico Madrid. Pravo nastupa ima od 4. kola.
- Goalgetter
- Kontakt:
Hocel neko PES-a, 2 vs 2 .. Fali nam jos jedan ?
eto mene !Goalgetter je napisao/la:Hocel neko PES-a, 2 vs 2 .. Fali nam jos jedan ?
Visca el Barça ! Mes que un club !
- Goalgetter
- Kontakt:
eu2
Fantastic 4
pass: kurcevi

Fantastic 4
pass: kurcevi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.