RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

NeToBoLa
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la NeToBoLa » 17 jun 2011, 17:57

Kako sam čuo, dobar je. Pri tome i mlad, ima mjesta za napredak tako da mislim da je ovo fin potez Uprave.
Who dares, wins !

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 17 jun 2011, 18:04

Pa nemas sta cuti, gledao si ga, igrao je dosta pripremnih tekmi zimus :D Drago mi je da je zdravo, sad malo duzi ugovor, zatim golovi, titula, prodaja u Fulham i nama milioni :lol:
Support Velez, It's logical! ★

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 17 jun 2011, 23:15

Upravo sam saznao da FK Velez sprema Zahvalnice za sve one koji su bili donatori u akciji Budi Rodjeni u godini 2010/2011.

Svaka cast upravi na jos jednom lijepom potezu.

Raja - ko nije donator majka mu zec!!! :D
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 18 jun 2011, 10:22

Mont0 je napisao/la:Pa nemas sta cuti, gledao si ga, igrao je dosta pripremnih tekmi zimus :D Drago mi je da je zdravo, sad malo duzi ugovor, zatim golovi, titula, prodaja u Fulham i nama milioni :lol:
hahah :D

bit ce i toga jednog dana. Od nase djece smo napravili jednom odlicnu generaciju fudbalera koja je harala prije, a sad je doslo vrijeme da to radimo ponovo. Izgleda da ponovo imamo dobro rukovodstvo i da ce biti ulaganja u sve Velezove dijelove, pocevsi od stadiona, omladinskog pogona i tako dalje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 18 jun 2011, 10:39

Mont0 je napisao/la:Pa nemas sta cuti, gledao si ga, igrao je dosta pripremnih tekmi zimus :D Drago mi je da je zdravo, sad malo duzi ugovor, zatim golovi, titula, prodaja u Fulham i nama milioni :lol:
'ta ce bola Fulham

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 jun 2011, 11:46

el-fighter je napisao/la:
hahah :D

bit ce i toga jednog dana. Od nase djece smo napravili jednom odlicnu generaciju fudbalera koja je harala prije, a sad je doslo vrijeme da to radimo ponovo. Izgleda da ponovo imamo dobro rukovodstvo i da ce biti ulaganja u sve Velezove dijelove, pocevsi od stadiona, omladinskog pogona i tako dalje.
bog te čuo, pa i vrijeme je da dobijemo stadion, koji priliči renomeu naših rođenih, ali funkcionalan...

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 18 jun 2011, 13:21

Ja opet napominjem da nista ne moze preko noci ali sam misljenja da se posao oko ostanka ili dolaska igraca odvija jako sporo jer nema niti jedne informacije da je neko potpisao ugovor i to je cinjenica sto me jako brine kao navijaca

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 jun 2011, 13:50

sabur cunami, doći će to sve na svoje, samo polahko, ova uprava šuti i radi, treba ih pustiti da na miru rade, a za nešto više, treba sačekati informacije koje se objavljuju na zvaničnoj stranici kluba, koja je najpouzdanija za to...

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 18 jun 2011, 17:44

Kako je lijep osjećaj kad znaš da prostorije kluba nisu prazne. :)
Who dares, wins !

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 18 jun 2011, 18:58

drH je napisao/la:
'ta ce bola Fulham
I jest vala tako, neka ide prvo u Zelju, pa neka onda iz Zelje u Fulham, njima su svi milioni jednaki, nama ne valjaju oni londonski :lol: ta navikli smo :mrgreen:
Support Velez, It's logical! ★

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 18 jun 2011, 20:02

Kako se zna da prostorije nisu prazne??? :)

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 18 jun 2011, 20:12

cunami je napisao/la:Kako se zna da prostorije nisu prazne??? :)
Ja jutros pricao sa komsijom od jednog igraca koji zna rodjaka od Tanovica koji zivi iznad prostorija kluba i on mi tvrdi da je jutros u 9 cuo kako neko otkljucava vrata od prostorija i ulazi unutra i nije ga niko vidio da je izasao vani. Tako da trenutno neznamo jesu li prostorije pune ili prazne.

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 18 jun 2011, 20:17

Ma sve je meni malo dosadno postalo ali mi nije jasno zasto se sporo,ocito sporo,radi sa dovodjenjem ili zadrzavanjem igraca???????
Pa svi dovode igrace,svi nesto znaju samo se u nas jos uvijek nije objavilo kako se zavrsilo sa nekim igracem nego se samo zna da se pricalo ali treba da nas zanima je li se dogovorilo sa nekim od igraca?Zvanican dogovor je kad izadje na stranici kluba da je neko potpisao ali posto toga nema onda znaci da nije niko ni potpisao sto mi je jako krivo

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 18 jun 2011, 22:56

drH je napisao/la:Ja jutros pricao sa komsijom od jednog igraca koji zna rodjaka od Tanovica koji zivi iznad prostorija kluba i on mi tvrdi da je jutros u 9 cuo kako neko otkljucava vrata od prostorija i ulazi unutra i nije ga niko vidio da je izasao vani. Tako da trenutno neznamo jesu li prostorije pune ili prazne.
:D :D :D :D
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 19 jun 2011, 01:09

cunami je napisao/la:Ma sve je meni malo dosadno postalo ali mi nije jasno zasto se sporo,ocito sporo,radi sa dovodjenjem ili zadrzavanjem igraca???????
Pa svi dovode igrace,svi nesto znaju samo se u nas jos uvijek nije objavilo kako se zavrsilo sa nekim igracem nego se samo zna da se pricalo ali treba da nas zanima je li se dogovorilo sa nekim od igraca?Zvanican dogovor je kad izadje na stranici kluba da je neko potpisao ali posto toga nema onda znaci da nije niko ni potpisao sto mi je jako krivo
Ko dovodi ? Kakve su to priče ? To ako se nagađa nešto, ne znači da je i gotova stvar to.

Eto Zlatan Muslimović će doći u Želju. Šta ti je bola ? Možemo i mi pričati kako dovodimo Teveza ali džaba, kad znamo i ti i ja i svaki u Upravi da od toga nema ništa. Bitno je šta ćemo na kraju dobiti a ne pričati radimo ovo, radimo ono, tražimo ovoga, tražimo onoga.
Who dares, wins !

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 19 jun 2011, 01:14

NeToBoLa je napisao/la:Ko dovodi ? Kakve su to priče ? To ako se nagađa nešto, ne znači da je i gotova stvar to.

Eto Zlatan Muslimović će doći u Želju. Šta ti je bola ? Možemo i mi pričati kako dovodimo Teveza ali džaba, kad znamo i ti i ja i svaki u Upravi da od toga nema ništa. Bitno je šta ćemo na kraju dobiti a ne pričati radimo ovo, radimo ono, tražimo ovoga, tražimo onoga.
U Zelju moze samo Eldin Adilović :lol: :lol:

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 19 jun 2011, 10:49

Sarajevo je dovelo neke igrace iz Buducnosti,Zeljo je doveo dva igraca,Celik doveo igraca,GOSK doveo nekoliko igraca vec,Olimpik doveo par igraca,Siroki doveo igraca...Znaci,svi su poceli dovodit igrace a samo se u Velezu nista ne zna sto se tice igraca.Na stranici kluba nema nista da je iko potpisao i to me brine jer kad ce zavrsavat vecinu igraca ako neces pred pocetak priprema i onda gdje bude skripilo dovodis sta ti treba a naveo sam klubove koji dovode igrace a ne igraju Evropu

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 19 jun 2011, 11:01

sve će se znati najvjerovatnije do početka priprema, koje startaju 28. juna, tako da će uprava najvjerovatnije do tada otkriti sve detalje oko igračkog kadra, a načuo sam, ako je istina da su i okić i stokić bili na razgovorima kod uprave, i da postoji velika šansa da i dalje ostanu u veležu, a gančev i rovčanin, kako sam pročitao, ali ne u sportu, već u drugom mediju, ostaju u veležu, i spominje se neki bebanić edin, kao moguće pojačanje kluba, pa ako imaš koju informaciju više...

demamo
Kontakt:

Post Postao/la demamo » 19 jun 2011, 11:27

AlemC85 je napisao/la:sve će se znati najvjerovatnije do početka priprema, koje startaju 28. juna, tako da će uprava najvjerovatnije do tada otkriti sve detalje oko igračkog kadra, a načuo sam, ako je istina da su i okić i stokić bili na razgovorima kod uprave, i da postoji velika šansa da i dalje ostanu u veležu, a gančev i rovčanin, kako sam pročitao, ali ne u sportu, već u drugom mediju, ostaju u veležu, i spominje se neki bebanić edin, kao moguće pojačanje kluba, pa ako imaš koju informaciju više...
e druze gdje si citao ovo o Bebi (bebanicu), momak mi je dobar poznanik, pa me interesuje da procitam!!
A ja sam vec pricao sa njim na tu temu i kaze da su ga zvali na razgovor, i nista vam vise necu govoriti!! :D
sacekat cemo!!
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 19 jun 2011, 11:32

demamo je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:sve će se znati najvjerovatnije do početka priprema, koje startaju 28. juna, tako da će uprava najvjerovatnije do tada otkriti sve detalje oko igračkog kadra, a načuo sam, ako je istina da su i okić i stokić bili na razgovorima kod uprave, i da postoji velika šansa da i dalje ostanu u veležu, a gančev i rovčanin, kako sam pročitao, ali ne u sportu, već u drugom mediju, ostaju u veležu, i spominje se neki bebanić edin, kao moguće pojačanje kluba, pa ako imaš koju informaciju više...
e druze gdje si citao ovo o Bebi (bebanicu), momak mi je dobar poznanik, pa me interesuje da procitam!!
A ja sam vec pricao sa njim na tu temu i kaze da su ga zvali na razgovor, i nista vam vise necu govoriti!! :D
sacekat cemo!!
ako se nevaram ima u sportu od petka, pa pročitaj, ko zna da li pišu istinu, ali sam pročitao da je ponikao u veležu, i da su ga zvali na razgovor, i to je to...

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []