FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

legenda79
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la legenda79 » 18 jun 2011, 12:00

Baby je napisao/la:Treba mu dati šansu bar zbog ovih riječi : "Mislim da je dolazak u Željezničar jedna stepenica više u mojoj karijeri. Možemo mi svi voljeti svoje matične klubove, kao što ih ustvari i volimo, no Željezničar je za Bosnu i Hercegovinu institucija i doista sam sretan što ću karijeru nastaviti na Grbavici", rekao je Adilović "
ŽELJEZNIČAR INSTITUCIJA !
Stara poznata kalup recenica koju svi nogometasi izjavljuju nakon prelaska iz kluba u klub..samo se imena klubova u recenici mijenjaju sve ostalo isto,padezi,imenice,glagoli,znakovi interpunkcije.. :D :D
Zadnja izmjena: legenda79, dana/u 18 jun 2011, 12:02, ukupno mijenjano 1 put.

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 18 jun 2011, 12:02

Halid mjesto Halida!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 18 jun 2011, 12:05

kosewsko hill je napisao/la:
legenda79 je napisao/la:Eto nam ga Adilović na dvije godine..nek nam je bog na pomoći.. :lol:
Ne razumijem zašto imate toliko negativno mišljenje o ovom Adiloviću?? Kad god sam gledao pregled utakmica naše lige, lik je uvijek imao prilično dobar učinak.Moje mišljenje je da je dosta bolji od Lazara u svakom segmentu.Treba dati svakome šansu da pokaže šta zna, unaprijed se smijati je onako pravo potcjenjivački al eto..
.
tebi nije cudno sto nijedan zenicanin nema pozitivno misljenje o njemu ? Uostalom sve ces vidjet na godinu ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 18 jun 2011, 12:06

kralj_je_mrtav je napisao/la:Dobar potez Amara, u sta nisam ni sumnjao. Momak ce biti pojacanje. U onakvom Celiku, gdje veznog reda nije bilo nikako, gdje je igrao pod ogromnim pritiskom, zabio je u Kupu i prvenstvu blizu 15 golova.
Ma da je zabio 15 golova u sezoni nebi igrao u Želji ....izjava by: Amar Osim :lol:

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 18 jun 2011, 12:07

Adilovic je za Popovica, al' bukvalno Messi.
Kad njega malo umar ušiši bit ce to itekako pojacanje.
Ona nasa ex-klocina nije znala nicim gola dati, a ovaj daje i lijevom i desnom i glavom podjednako dobre golove. Uopste nemas pojma na ovom klipu njegovom koja mu je jaca strana. Mozda je u Celiku glumio zvijezdu pa nije davao sve od sebe, ali ja sam 100% siguran da je ovo pjacanje u pravom smislu te rijeci i jos je dosao za 0,00 konvertibilnih maraka.

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Avanes, dana/u 18 jun 2011, 12:09, ukupno mijenjano 3 puta.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 18 jun 2011, 12:07

Scof1eld je napisao/la:
kosewsko hill je napisao/la:
legenda79 je napisao/la:Eto nam ga Adilović na dvije godine..nek nam je bog na pomoći.. :lol:
Ne razumijem zašto imate toliko negativno mišljenje o ovom Adiloviću?? Kad god sam gledao pregled utakmica naše lige, lik je uvijek imao prilično dobar učinak.Moje mišljenje je da je dosta bolji od Lazara u svakom segmentu.Treba dati svakome šansu da pokaže šta zna, unaprijed se smijati je onako pravo potcjenjivački al eto..
.
tebi nije cudno sto nijedan zenicanin nema pozitivno misljenje o njemu ? Uostalom sve ces vidjet na godinu ;)
ja sam o zeničana samo čuo da mu je stari bio kočnica njegovom napretku u čeliku jer mu je prevelik pritisak stvarao.Da li si ti gledao ovog igrača kako igra il isi samo čuo mišljenja forumaša?
Željo - My first love!!!

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 18 jun 2011, 12:09

Halid mjesto Halida!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 18 jun 2011, 12:11

Dobro je, polako počinje stvaranje jedne jače momčadi, sabura !!!
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 18 jun 2011, 12:13

hahaha treba promjenit naslov,adilovic pojačao čelik,vjerujte lik veze nema

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 18 jun 2011, 12:14

haris10 je napisao/la:hahaha treba promjenit naslov,adilovic pojačao čelik,vjerujte lik veze nema
Slažem se, veze nema, nije gola zabio, slabić pravi. :lol:

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 18 jun 2011, 12:15

Adilovic je slican tip igraca kao Lazar, visok i jak, samo sto je pokretljiviji i bolje se snalazi u zicer situacijama koje je Lazar uvijek upropastavao tako da ne vidim cemu u startu lose misljenje, uglavnom stigao je u veci klub, bolju sredinu i pod komandu Amara tako da ne sumnjam da ce biti dobro pojacanje. ;) Pozdrav za navijace Celika i da im u prvenstvenoj bas Adilovic presudi :D

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 18 jun 2011, 12:16

Nastavljamo tradiciju dovođenja kapitena za 0,00 KM.
:mrgreen:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 18 jun 2011, 12:16

KB-TM87 je napisao/la:
haris10 je napisao/la:hahaha treba promjenit naslov,adilovic pojačao čelik,vjerujte lik veze nema
Slažem se, veze nema, nije gola zabio, slabić pravi. :lol:
Ok ako je tako,ja samCelikovac ali Zelji zelim sve najbolje,da prodjete sto bolje u Evropi ali sa ovakkvim pojačanjima to nije moguce,vjeruj mi na riječ

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 18 jun 2011, 12:17

Ne mogu nesto suditi puno o momku,kada nisam obratio sad konkretno paznju na njega.Samo mi malo nema logike,da ga dovede covjek,koji je jako realan kada se prica o kvalitetu nekog igraca,a da pritom zna da je ovaj prosjecan igrac,ili veze nema.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 18 jun 2011, 12:17

Sigurno bi tako govorili i za Purića da vam ga uzmemo, al nećemo, mi samo kapitene uzimamo :mrgreen:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 18 jun 2011, 12:18

MU'MIN T.M. je napisao/la:Halid mjesto Halida!
:lol: nemoj tako :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 18 jun 2011, 12:18

ja sam o zeničana samo čuo da mu je stari bio kočnica njegovom napretku u čeliku jer mu je prevelik pritisak stvarao.Da li si ti gledao ovog igrača kako igra il isi samo čuo mišljenja forumaša?[/quote][/quote]

Ma iskreno da ti kazem nemam apsolutno nikakvo misljnje o momku niti sam zapazio njegovu karijeru..sto je i kod vecine slucaj predpostavljam.To ne zapazanje njega kao fudbalera vecine ljudi koji prate sport nije dobro,sto znaci da nije napravio nista sto bi ga istaklo..a ko zna mozda pod palicom Amara Osima i na pravi nesto..nikad se ne zna,krko je znanje..!!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 18 jun 2011, 12:20

Vidit ćete da će Adilović procvetat u Želji, siguran sam da će biti odličan i odlično pojačanje za vas.. Samo mu ne dajte da izvodi penala i sve će biti uredu :D ;)

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 18 jun 2011, 12:21

A to si kao čuo za igrače Nijema, Radovanović, Višća, Bekrić, Svraka i ostali, Sir Amar Osim sve dovodi na svoje, samo sabura ! 8-)

maston
Kontakt:

Post Postao/la maston » 18 jun 2011, 12:25

kralj_je_mrtav je napisao/la:Dobar potez Amara, u sta nisam ni sumnjao. Momak ce biti pojacanje. U onakvom Celiku, gdje veznog reda nije bilo nikako, gdje je igrao pod ogromnim pritiskom, zabio je u Kupu i prvenstvu blizu 15 golova.
Daj boze da si u pravu,al cisto sumnja.Pa imo je na tone prilika u dresu celika al djaba kad nezna se sastavit sa loptom.Al nikad se nezna daj boze da proigra kod vas.I sad cemo vidit kad mu budu ebavali mater sa tribina sta ce njegov babo imat za rec,bit ce manji od makovog zrna,jer nije vise u svom dvoristu pa da moze belaje pravit. ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: voltron30 i 16 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []