FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
hvala vam. nikad vam ovo necu zaboravit. sad smo jaci bar za pola
Ljubomora govori iz njih, zato im nemojte puno zamjerit.KenoRob je napisao/la:hvala vam. nikad vam ovo necu zaboravit. sad smo jaci bar za pola
KAPITENA ZA 0 KM! neprocjenjivo!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- L' Imperator
- Kontakt:
babilonTM je napisao/la:
Ljubomora govori iz njih, zato im nemojte puno zamjerit.
#samoRudar #zauvijek
Nema na cemu...tako cemo vam svaki put.Pozdrav i zelim vam da malo sredite situaciju u klubu.Izgleda da ce vam mnogi ovako pomagati kao mi.KenoRob je napisao/la:hvala vam. nikad vam ovo necu zaboravit. sad smo jaci bar za pola
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
za nasu ligu Adilovic je vrlo dobar igrac,zelim mu puno srece i da se sto bolje uklopi u ekipu i siguran sam da ce dati vise golova nego lazar,samo bez pritiska. 
VOLIM TE ZELJO
Robijaši nisu ljubomorni jer su cijelu sezonu molili Boga da Adilović ode.
FEDERER= KLOC
pa da vam zabije u sljedecoj sezoni na sred BilinogKenoRob je napisao/la:hvala vam. nikad vam ovo necu zaboravit. sad smo jaci bar za pola
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
sto se tice pojacanja bice ih jos,a dok se BRKO pita nemamo sta brinuti-nase je samo da dajemo podrsku sa voljenog JUGA.AMAR AMAR OSIM OSIM

VOLIM TE ZELJO
Aj ba sta sad tu nesto pricate,fol fala vam ovo,ono fol rijesili ste nas belaja,pojacali ste nas odvodjenjem Adilovica..pa svakako covjek nije imao namjeru da nastavi karijeru kakva god ona bila u Celiku(napomena:niko ga nije otjerao pa ni vi niti bi mogli da je zelio ostati)..tako da niste od samog zavrsetka sezone imali brige hoce li otic ili ne...zato se opustite zaista nam nisu potrebni komentari slicni tvojemu..!!KenoRob je napisao/la:hvala vam. nikad vam ovo necu zaboravit. sad smo jaci bar za pola
Zadnja izmjena: legenda79, dana/u 18 jun 2011, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.
- KB-TM87
- Kontakt:
I mi vama nećemo zaboraviti onu tricu, melik hvala tiKenoRob je napisao/la:hvala vam. nikad vam ovo necu zaboravit. sad smo jaci bar za pola
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
dabogda on bio prvi strijelac lige. pamtim ga i po boljim partijama u dresu mlade reprezentacije, ocekivao sam puno vise od njega proslu sezonu a ono sto smo vidjeli od njega nas je natjeralo da molimo boga da ode iz kluba pa sad razmisli a siguran sam da je bilo takvih igraca i u zeljibabilonTM je napisao/la:Ljubomora govori iz njih, zato im nemojte puno zamjerit.KenoRob je napisao/la:hvala vam. nikad vam ovo necu zaboravit. sad smo jaci bar za pola
Zadnja izmjena: KenoRob, dana/u 18 jun 2011, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
u 9 :30 100%Bianconeri1988 je napisao/la:Pa u koliko je prozivka?
U 9:00 ili 9:30!
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
sad vam adilovic valja, a prije par dana ste zeljeli da lazo ostane ccccc
Za zivot cijeli!
Albin Pelak ex kapiten,
Jadranko Bogičević ex kapiten,
Eldin Adilović ex kapiten.
Sve ukupno 0,00 KM
Sve ukupno 0,00 KM
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
kako ba ljudi ne kontate , celik nam je pustio onaj kup , sad se tek vidi da je nastimana utakmica u zenici , dali nam kup a da uzmemo Adilovic

A koji je to igrac u nasoj ligi placen vise od 0 KM za prelazak u drugi klub nase lige?ellaxaz je napisao/la:Albin Pelak ex kapiten,
Sve ukupno 0,00 KM
Nako par imena cisto radoznalosti radi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Drugi najbolji daleko, mada me ovaj zadnji asocira na dres Francuske pa sado nije dobar:DŠB_Fidelis je napisao/la:Drugi i zadnji najbolji.KB-TM87 je napisao/la:Evo sad gledam proizvode macrona i evo neke solucije kakve bi nam mogle biti.
http://www.easilysharing.com/images/773 ... 737953.jpg
http://www.easilysharing.com/images/212 ... 115182.jpg
http://www.easilysharing.com/images/831 ... 372024.jpg
http://www.easilysharing.com/images/188 ... 099370.jpg
http://www.easilysharing.com/images/172 ... 584381.jpg
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
Poenta je što su oni svi bili kapiteni, i baš svi došli u INSTITUCIJU!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Nije nego je Šeki zaprijetio igracima da moraju izgubit inace nista od transfera njegovog sina u Željeznicar,bas me cudi da ovakva ili slicna teorija zavjere nije ranije ustanovljenabob je napisao/la:kako ba ljudi ne kontate , celik nam je pustio onaj kup , sad se tek vidi da je nastimana utakmica u zenici , dali nam kup a da uzmemo Adilovic![]()
Jooj Lazo i Adilovic u napadu, strah i trepet za...navijace iza gola, bit ce sad zayebano, pogodice nekog lopta u glavu, stradace dijete neko 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.