FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

KB-TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KB-TM87 » 18 jun 2011, 14:39

Ne čujem te, valjda veze nisu dobre zbog smoga
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 18 jun 2011, 14:41

KB-TM87 je napisao/la:Ne čujem te, valjda veze nisu dobre zbog smoga
pa ne mozes me cuti, bilde, mozes da procitas samo :) pisem ne derem se :lol:
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 18 jun 2011, 14:42

A jesu se ovi zenicki luzeri raspisali :lol: :lol: taj Adilović je doveden da malo zaoštri konkurenciju, svakako je dovden za 0 KM ,svakako ce grijati klupu i svakako da ne može biti gori od Lazara nikako.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 18 jun 2011, 14:42

aguero88_ je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:Ne čujem te, valjda veze nisu dobre zbog smoga
pa ne mozes me cuti, bilde, mozes da procitas samo :) pisem ne derem se :lol:
Idi svršavaj na Kuduza, mi ćemo na Kup, vozdrica. Samo da napomenem, Kapiten za 0 KM :lol:

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 18 jun 2011, 14:43

Crni gavran je napisao/la: Dobro, znam da sad ispada glupo, ali stvarno je tako, sta je covjek sve fulo, ovaj nas mamlaz Ibrakovic nikako da ga izvede iz igre (nije smio od Sekija). I ja sam se bio zareko, ako on i dalje bude igro, mene nema. Pa ja vise volim svoje zivce nego ista.....

U sustini svejedno mi je gdje otisao, samo nek nije vise kod nas ;)
Adilović sam kaže da se njegove ambicije i ambicije Čelika razlikuju.
Možda ovako bude dobro i za Želju i za Čelik. 8-)

Vidjećemo, vrijeme će pokazati. ;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 jun 2011, 14:44

Glavno i osnovno,i ono sto vas moze zaboliti dzon je to sto ste dobili igraca koji nikako nemoze biti gori od prethodnog,i to je cinjenica...i vasa igra sa ovim nemoze ici unazad...jel nije bas tesko nadmasiti prethodnika,e sad jedini problem je ako vam ovaj Adilovic bude jedini izbor pa ako njega ne bude islo da i njega morate trpiti citavu sezonu(ovu djecu ne racunam,jel njima treba jos fore bez obzira na talenat) ,u sustini nemate sta zijaniti,al bi se valjalo osigurati sa jos jednim napadacem po mom misljenju,opet kazem od prethodnog nemoze biti gori,moze samo biti bolji
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 18 jun 2011, 14:46, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 18 jun 2011, 14:46

hajmo biti svi iskreni. koji korak adilovic moze napraviti u znaku, hajmo reci, neke osvete zato sto mu citav grad psuje itd itd...? prelazak u zelju ili sarajevo. u sarajevu je guzva u napadu.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 18 jun 2011, 14:46

KenoRob je napisao/la:hajmo biti svi iskreni. koji korak adilovic moze napraviti u znaku, hajmo reci, neke osvete zato sto mu citav grad psuje itd itd...? prelazak u zelju ili sarajevo. u sarajevu je guzva u napadu.
U svakom slučaju prelazak u Želju i Sarajevo je pomak u karijeri za svakog igrača nakon igranja u drugim nižerazrednim klubovima.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 jun 2011, 14:47

KB-TM87 je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:hajmo biti svi iskreni. koji korak adilovic moze napraviti u znaku, hajmo reci, neke osvete zato sto mu citav grad psuje itd itd...? prelazak u zelju ili sarajevo. u sarajevu je guzva u napadu.
U svakom slučaju prelazak u Želju i Sarajevo je pomak u karijeri za svakog igrača nakon igranja u drugim nižerazrednim klubovima.
A ja pomaka, ako ne bude otisao negdje dalje, umrijeti ce od gladi pa makar istovremeno igrao i u Zelji i Sarajevu..
Celik!3,2,2.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 18 jun 2011, 14:50

KB-TM87 je napisao/la:
Bilo je odlazaka i u suprotnom smijeru : Emir Hadžić, Vršajević,Kuduzović, Jamak i slicni maljevi...pa su se usrecili pravo u Čeliku :lol: :lol: nikad ništa osvojili nisu niti ce, ali zato im je izazov borba za opstanak.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 18 jun 2011, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 18 jun 2011, 14:50

KB-TM87 je napisao/la:
priznat cu ti da je pomak u njegovoj karijeri. a iz kojeg nizerazrednog kluba dolazi?

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 18 jun 2011, 14:51

KB-TM87 je napisao/la:
A odlazak iz Zelje u Celik je nekim igracima donio vecu vrijednost (Hadzic, Vrsajevic pa i Jamak). Iz Celika ko god je dosao u Zelju nista nije napredovao u karijeri - cinjenica.

Kad smo kod razreda, koji ste to vi razred :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 18 jun 2011, 14:51

KenoRob je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:
priznat cu ti da je pomak u njegovoj karijeri. a iz kojeg nizerazrednog kluba dolazi?
Pa tipa Čelik, Drina, Travnik i slični njima

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 18 jun 2011, 14:55

U svakom slučaju prelazak u Želju i Sarajevo je pomak u karijeri za svakog igrača nakon igranja u drugim nižerazrednim klubovima.[/quote]

priznat cu ti da je pomak u njegovoj karijeri. a iz kojeg nizerazrednog kluba dolazi?[/quote]
Pa tipa Čelik, Drina, Travnik i slični njima[/quote]

haj dobro, ubijedio si me

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 18 jun 2011, 14:55

aguero88_ je napisao/la:je.bes klub koji Adilovic pojaca !!!
Ajd papak razguli, smaraš :mrgreen:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 18 jun 2011, 14:56

Pa onda bi trebao da podjes od Celika :D :D :D, jer je prvobitno bio tamo kad se vratio :D :D :D
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 18 jun 2011, 14:57

Hawking je napisao/la:
Ajd papak razguli, smaraš :mrgreen:
pa ne mozes mi ti iz Lukavca reci da sam papak :)
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 18 jun 2011, 14:58

Evo povlacim vam se sa teme, vjerovali ili ne postali ste mi dragi. Poslije Celika ste mi drugi klub :mrgreen:
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 18 jun 2011, 15:01

ma došo momak malo da uživa, njegove sreće sad zamjenio Zenicu sa Sarajevom, jedini je problem što se više nikad neće vratiti u nicaze kao i svaki koji je došao iz Zenice,Zavidovića,Banovića,Milića i sličnih selendara

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 18 jun 2011, 15:04

aziz je napisao/la:
ma došo momak malo da uživa, njegove sreće sad zamjenio Zenicu sa Sarajevom, jedini je problem što se više nikad neće vratiti u nicaze kao i svaki koji je došao iz Zenice,Zavidovića,Banovića,Milića i sličnih selendara
....ej moj AZIZE ti si sigurno iz Sarajeva al istocno 70 km(naravno zracne linije) :lol:
Zadnja izmjena: flash, dana/u 18 jun 2011, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.
Nema vise :P

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []