Miami Heat

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

L-Train
Kontakt:

Re: Miami Heat

Post Postao/la L-Train » 18 jun 2011, 15:42

Lik objasnio maximalno ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 18 jun 2011, 15:46

Pa ovaj Edin ima strasne komplekse od Bullsa, a evo sad i Rose-a. :mrgreen:
Jedno je cinjenica, koga god je Edin mrzio taj je postao igracina, a koga je gotivio (Malone, sad James) bili su luzeri. :lol:
Opet prica kako je James vodja ekipe, a on to nije. Usporedjuje uspavanku Wade protiv Bullsa sa uspavankom Jamesa u finalu. WTF? Pa Wade je uvjek bio prisutan u kljucnim momentima u seriji protiv Bullsa, a ovog nigdje nije bilo citavu seriju a pogotovo te kljucne momente.

Jao Edine pa sto nisi spomenuo sudjenje Jamesu protiv Bullsa gdje mu se sve i svasta sudilo.
Zadnja izmjena: BIHfan, dana/u 18 jun 2011, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 18 jun 2011, 15:50

BIHfan je napisao/la:
Jedno je cinjenica, koga god je Edin mrzio taj je postao igracina, a koga je gotivio (Malone, sad James) bili su luzeri. :lol:
Opet prica kako je James vodja ekipe, a on to nije. Usporedjuje uspavanku Wade protiv Bullsa sa uspavankom Jamesa u finalu. WTF? Pa Wade je uvjek bio prisutan u kljucnim momentima u seriji protiv Bullsa, a ovog nigdje nije bilo citavu seriju a pogotovo te kljucne momente.
opet Bullsovci pametuju.OMG :roll:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 jun 2011, 16:09

L-Train je napisao/la: opet Rosetardi seru.OMG :roll:

Prepravljeno. ;)

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 18 jun 2011, 16:12

L-Train je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
opet Bullsovci pametuju.OMG :roll:
Bogami ja se slazem sa bih fan ogromna je razlika u losoj predstavi wadea protiv chikaga i jamesa protiv dallasa. Wade je bio sjajan u 4. cetvrtini u produzetku davao trice blokirao dok james to nije radio u finisu utakmica protiv dallasa al svjedno je pali smo ko ekipa a ne zbog jednog igraca dosta se tu stvari poklopilo dallasu a nama nije nismo jos spremni za titulu bili.A edin ima stvari naravno gdje se neslazem ali to je normalno al u vecini slucajeva se slazem i covjek stvarno ima kosarku u malom prstu al zna ponekad malo subjektivno da analizira igru pojedinih igraca sto je opet normalno :D

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 18 jun 2011, 16:14

MaGiCa je napisao/la:

Prepravljeno. ;)
:lol:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 18 jun 2011, 16:29

Pogodio je Edin u srž kad je James-ovu igrao u finalu objasnio sa "kukavicki"...najbolje receno.

Slozio bi se sa @BiHFan i @bear grylls oko ovog dijela sa Wade-om...mislim ipak da je on bio dosta korisniji Miami-ju protiv Bullsa i Bostona nego James protiv Dallasa.

Baviti se sudjenjem mislim da i nije bas realno poslije ovog finala...ili je to vec postala tradicija poslije svake NBA sezone :?

Slazem se da treba i smiriti malo sa "pljuvanjem" po Jamesu ali i sam je kriv za veliki dio te price...kako i Edin kaze kad ismijavas protivnika kao oni Dirka a onda te taj isti Dirk izdominira na terenu,onda ispadnes smijesan...nekako su sami sebi stvorili probleme...posebno James koji je vec znao da mu je ugled itekako pao posljednjih godinu dana.
Zadnja izmjena: adnan24, dana/u 18 jun 2011, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 18 jun 2011, 16:29

MaGiCa je napisao/la:

Prepravljeno. ;)
Oces reci da ovo sto sam ja napisao nije tacno?
Sve su to cinjenice druze moj, istina boli.
Pogledaj Jamesove prve partije u playoffu sa Cavsima i vidjeces da su njegove najlosije utakmice zavrsavale sa 15 poena, a Rose-ove najgore zavrse sa preko 20 poena. Rose jest usrao u finalu istoka al sve je to radi manjka iskustva. A James se usere po ko zna koji put na istom mjestu, znaci nije u pitanju iskustvo vec kukavicluk.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 jun 2011, 16:34

opet ste poceli :).. hajde ba malo zavrila je sezona pa da barem odmorimo do prvog jula to sa Jamesom, Rosom,Rondom :)..barem odmorite do 1 jula kad pocnu prvi free agenti dolaziti, ako uopste bude bilo prelazaka i ako sezone uopste i bude
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 18 jun 2011, 16:36

SaltCityAttack je napisao/la:opet ste poceli :).. hajde ba malo zavrila je sezona pa da barem odmorimo do prvog jula to sa Jamesom, Rosom,Rondom :)..barem odmorite do 1 jula kad pocnu prvi free agenti dolaziti, ako uopste bude bilo prelazaka i ako sezone uopste i bude
Ovi James fanovi ne zele da priznaju sve same cinjenice. Ja makar priznam u vezi Rose-a, al oni nikako.
FK DELFIN NEUM

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 jun 2011, 17:08

@SCA

Obrati se tvojoj ekipi.

@Lyontard

Momak, ne znam ko ovde tardise za Jamesa. Ako gledas u mene, pogresio si. ;)
Ja ne gotivim Jamesa, ali nisam slep pa da ne vidim ko je najbolji igrac sveta. 8-)
A to sto nije sam razvalio Mavse, kao sto je vec uradio Bullsima - to je problem druge vrste. O tome bi se dalo argumentovano raspravljati, kad biste ti&co. umesto sto trolate - napisali nesto konstruktivno, bez da je napad na licnost. U ovom slucaju - samog Jamesa.
Ovako, aporijama nikad kraja, ako znas sta su to 'aporije'. :roll:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 18 jun 2011, 17:10

MaGiCa je napisao/la:@SCA

Obrati se tvojoj ekipi.

@Lyontard

Momak, ne znam ko ovde tardise za Jamesa. Ako gledas u mene, pogresio si. ;)
Ja ne gotivim Jamesa, ali nisam slep pa da ne vidim ko je najbolji igrac sveta. 8-)
A to sto nije sam razvalio Mavse, kao sto je vec uradio Bullsima - to je problem druge vrste. O tome bi se dalo argumentovano raspravljati, kad biste ti&co. umesto sto trolate - napisali nesto konstruktivno, bez da je napad na licnost. U ovom slucaju - samog Jamesa.
Ovako, aporijama nikad kraja, ako znas sta su to 'aporije'. :roll:
Ti ako nisi fan Jamesa, onda sam ja David Stern.
A stobom na temu o Jamesu vise ne zelim ulaziti, jer ubise te kompleksi od Bullsa. A i imas komplekse od istine, surove istine koju ti neces da prihvatis.
FK DELFIN NEUM

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 jun 2011, 17:26

BIHfan je napisao/la: Ti ako nisi fan Jamesa, onda sam ja David Stern.
A stobom na temu o Jamesu vise ne zelim ulaziti, jer ubise te kompleksi od Bullsa. A i imas komplekse od istine, surove istine koju ti neces da prihvatis.

Nisam fan niti jednog igraca, ali znam da prepoznam all time greats-e kad ih vidim.
James je jedan od njih, a vasi pokusaji da ga predstavite kao nekog slepca su truli.
Kompleksi od Bullsa :?: :lol: :lol: :lol:
Da navijam za Utah ili za Sunse ili za Knickse, pa da pricamo na tu temu. Ali navijacu najslavnijeg NBA kluba pricati o kompleksima je smesno. Pogotovo o klubu koji je imao 1 extra generaciju i nista vise od toga. 8-)

Znaci bice da si se zabrojao, gosn Sterne. :mrgreen:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 18 jun 2011, 17:32

Mozda je James i odvojio titulu samo mi to od silne mrznje ne vidimo,a stvarno kako iko moze nes ruzno reci prema onako skromnom i lijepo odgojenom mladicu.Inace on ne obecava titule vec suti i radi kao npr Dirk.

A ovi sto ne vole Bullse,njihova stvar,muci ih proslost.

Moze nove serija
EVERYBODY HATES LEBRON-LEQUEEN

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 18 jun 2011, 17:37

MaGiCa je napisao/la:
BIHfan je napisao/la: Ti ako nisi fan Jamesa, onda sam ja David Stern.

Nisam fan niti jednog igraca, ali znam da prepoznam all time greats-e kad ih vidim.
James je jedan od njih, a vasi pokusaji da ga predstavite kao nekog slepca su truli.
Kompleksi od Bullsa :?: :lol: :lol: :lol:
Da navijam za Utah ili za Sunse ili za Knickse, pa da pricamo na tu temu. Ali navijacu najslavnijeg NBA kluba pricati o kompleksima je smesno. Pogotovo o klubu koji je imao 1 extra generaciju i nista vise od toga. 8-)

Znaci bice da si se zabrojao, gosn Sterne. :mrgreen:
Hahahahahah, pa bolan niko ne brani vise Jamesa ovdje od tebe i onda mi kazes da ga ne gotivis. :lol:
Hajd sto nemas pojma o kosarci, vec nemas pojma ni sta sam mislis. Tebi je haus u glavi. Ja kao navijac Bullsa vise cjenim Kobea nego ti (sad ces ti opet reci da to nije tacno) , a to all greats je smijesno, jest on all greats al po glupiranju i kukavickom ponasanju. Ako si na to mislio slazem se.
FK DELFIN NEUM

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 jun 2011, 19:27

E @Bihfan @Magica jedini ima živaca da vama objašnjava neke stvari(ti i @dema mi tu upadate u oči kao prvi)ne brani niko Jamesa šta ima neko branit Jamesa šta je to James nekom od nas.Uništavate čitav pdf svojim raspravama.
Činjenica je da je James odigrao užasno finalnu seriju,a i činjenica je da vi njemu spočitavate neke skroz nebitne stvari što kaže Edin: "Meni je bilo smijesno kad su neki 'napaceni ljudi' poceli da pljuju po Jamesu, kako nije cestitao protivnicima...". :roll:
Popustie nas malo više s Jamesom skobtali smo svi da ga ne volite iz nekog razloga ne volim ni ja Kobea,Mela... i mnoge druge pa ne serem svaki dan na forumu kakav je on ko čovjek hajd da ga vi poznajete bilo bi mi jasno :?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 jun 2011, 19:38

LBJ MVP je napisao/la:E @Bihfan @Magica jedini ima živaca da vama objašnjava neke stvari(ti i @dema mi tu upadate u oči kao prvi)ne brani niko Jamesa šta ima neko branit Jamesa šta je to James nekom od nas.Uništavate čitav pdf svojim raspravama.
Činjenica je da je James odigrao užasno finalnu seriju,a i činjenica je da vi njemu spočitavate neke skroz nebitne stvari što kaže Edin: "Meni je bilo smijesno kad su neki 'napaceni ljudi' poceli da pljuju po Jamesu, kako nije cestitao protivnicima...". :roll:
Popustie nas malo više s Jamesom skobtali smo svi da ga ne volite iz nekog razloga ne volim ni ja Kobea,Mela... i mnoge druge pa ne serem svaki dan na forumu kakav je on ko čovjek hajd da ga vi poznajete bilo bi mi jasno :?

+1

Samo sto se ne slazem u vezi sa Kobijem. ;)
Rosetardsi ne mogu da shvate da braniti dostignuca nekoga, te njegov lik i delo, ne znaci da neko obozava tog igraca ili da mora da navija za njega i za njegov tim. Jednostavno se ne slazem sa vasim horskim pljuvanjem po Kingu, za kog smatram da je trenutno najbolji igrac sveta. Toliko. Razumnome dosta.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 jun 2011, 19:41

BIHfan je napisao/la:
Hahahahahah, pa bolan niko ne brani vise Jamesa ovdje od tebe i onda mi kazes da ga ne gotivis. :lol:
Hajd sto nemas pojma o kosarci, vec nemas pojma ni sta sam mislis. Tebi je haus u glavi. Ja kao navijac Bullsa vise cjenim Kobea nego ti (sad ces ti opet reci da to nije tacno) , a to all greats je smijesno, jest on all greats al po glupiranju i kukavickom ponasanju. Ako si na to mislio slazem se.
Mozda je meni 'haus' u glavi, sta god to znacilo.
Ali, siguran sam da bih se slatko odmorio da mi je tvoje pameti na makar mesec dana. ;)

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 18 jun 2011, 19:56

cuj ne volimo,sta cu volit one koji lazu,obecaju 7 titula a ne mogu nijednu uzet,jos se klince,rugaju itd,a pokusaj budala na forumu da budu zanimljive mi je smijesan

najvise izvikani luzer u istoriji NBA,dajte malo statistike da ga opravdamo

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 18 jun 2011, 23:18

MaGiCa je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Mozda je meni 'haus' u glavi, sta god to znacilo.
Ali, siguran sam da bih se slatko odmorio da mi je tvoje pameti na makar mesec dana. ;)
Ne bi se odmorio, al bi makar mjesec dana imao pamet u glavi.
FK DELFIN NEUM

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.