odkad je ova vijest ? to ono od jucer ili nesto od danas??Silkoni je napisao/la:Idemo u raspad..
Rizvanović: Mislim da ću definitivno reći zbogom
Umjesto da se zbiju redovi i dođe do rješenja ovakav potez i njihovo ponašanje jasan su mi signal da je vrag odnio šalu, odnosno šta da učinim, tvrdi Rizvanović
Amir Rizvanović, predsjednik Upravnog odbora Sarajeva u ostavci, bio je iznenađen i zatečen dešavanjima na Skupštini.
"Neshvatljivo je ponašanje delegata. Umjesto da se zbiju redovi i dođe do rješenja ovakav potez i njihovo ponašanje jasan su mi signal da je vrag odnio šalu, odnosno šta da učinim», kazao je Rizvanović i nastavio:
"Skoro sam ubjeđen da ću se definitivno povući. Meni ovakva lakrdija ne treba. Želim da klub bude na stabilnim nogama, no to nekome ne odgovara. Još malo ću razmisliti, ali sam skoro pa siguran da ću reći definitivno zbogom", naglasio je Rizvanović.
Predsjednik UO u ostavci još jednom je potvrdio da bi izvukao klub na zdrave osnove.
"Imao sam rješenje, ali kako da ga sprovedem? Osim toga, sve igrače koji nisu bili na prozivci vratio bih u prvi tim. To bi bio moj prvi zadatak", zaključio je Rizvanović.
RIZVA OSTANI !!!!