FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 jun 2011, 23:11

babilonTM je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:Adilović će doživjeti procvat u Želji. Sjećam se utakmica na kojima je Lazo bukvalno smetao Zebi, ovaj ga čovječe parkira po šesnestercu, sad neće bit tako. Ovaj je pokretljivi, bolji u igri jedan na jedan, sve u svemu je BOLJI OD LAZE. U onakvom Čeliku duplo više golova od Lazara, nije malo. Na prozivci i u toku priprema očekujemo još provjerenih igrača, da uajedno krenemo u nove pobjede!
U onom Celiku sto vas je razvalio na pola Grbavice?? i da njeg nije bilo pobjedu bi odnio??? Jel takvom Celiku??? :lol: :lol:

Čeliku koji nije pogledao na go na Grbavici, i Čeliku koji u finalu Kupa poslije 15 godina popije tri komada. O tom Čeliku ja govorim, a sad haj lagano ODLEPRŠAJ S TEME KLUBA, KOJI DŽABA UZIMA NAJBOLJE IGRAČE TVOG KLUBA!
Ako je on najbolji igrac Celika ja sam James Bond.. Ja ti samo hocu reci da je i u ''takvom'' Celiku imao sansi, a on debil nije znao iskoristiti..
Celik!3,2,2.

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 18 jun 2011, 23:17

Najbolji, nego šta. :mrgreen:
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 18 jun 2011, 23:17

Brata sam mu proklinjao kada je bio kod nas,kostao nas je toliko bodova.Zbog njega uvijek sam Eldina dozivljavao sa nekom rezervom.Ali taj momak je i u mladoj reprezentaciji bio kapiten i znam da je dugo bio prvi izbor u napadu Tulicu.Necu nista govoriti o kvalitetu tog momka,dok se zaista svi ne uvjerimo.Dosao je djaba,ako se i zajebemo lako ga je na tribine poslati.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 18 jun 2011, 23:18

Čeliku koji nije pogledao na go na Grbavici, i Čeliku koji u finalu Kupa poslije 15 godina popije tri komada. O tom Čeliku ja govorim, a sad haj lagano ODLEPRŠAJ S TEME KLUBA, KOJI DŽABA UZIMA NAJBOLJE IGRAČE TVOG KLUBA!
Ako je on najbolji igrac Celika ja sam James Bond.. Ja ti samo hocu reci da je i u ''takvom'' Celiku imao sansi, a on debil nije znao iskoristiti..[/quote]

Ako je u onakvom Celiku imao toliko sansi onda ce sigurno upola vise imati sansi u Želji sto automacki dovodi do zakljucka da ce mu i realizacija biti duplo veca....tacnije ako je u "onakvom" celiku zabio 15 golova i vodi se kao prvi strijelac ekipe,mozes zamislit koliko ce ih se nadavati u velikom zelji...haj sad zdravo Bond,James Bond..!!

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 18 jun 2011, 23:22

Mandrak je napisao/la:
FIFA/UEFA je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Cuj ovog malja :o :shock: ...eto Varea, Wagner, Renato i Diogo došli na lijepe oci u široki :lol:
malju reci cifru onda :D :D
Vidiš li da ti covjek briše postove koji veze nemaju sa temom, a ti navalio baš ko retard :o :shock: e svašta
sta ce ti reci vidis kad nezna pa pocne da vrijedja haha a to je odlika slabih ljudi ili onih koji nemaju nikakve fakte da udju u raspravu a pisu nebuloze!
Fina Gradska sarajevska raja

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 18 jun 2011, 23:32

Dok god je Amar na klupi Zelje kod mene ce biti no sikiriki jer svima je jasno da covjek ima jasnu viziju i kvalitet barem za nase lige.Za evropu treba puno vise stvari na koje Amar ne moze uticati.Ove dvije godine u Zelji je bilo puno vise pozitivnih stvari nego negativnih sto najvise trebamo zahvaliti Osimu.Zato ne naglabajte vise o Adilovicu,Drakulu,Jeseu itd. bice kako bude sve ce se pokazati na terenu.

AMAR OSIM!
AMAR OSIM!

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 18 jun 2011, 23:34

Ako prodjemo drugo pretkolo , upamtite dolazi AZ ALKMAR !

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 18 jun 2011, 23:36

Colo Colo je napisao/la:Izgleda nam dolazi Adis Čulov jutros je pio kafu sa Bukijem u Bristolu.
nema ništa od toga ,čulov je pod ugovorom još godinu

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 18 jun 2011, 23:39

Izvinjavam se ako je vec bilo...

[youtube][/youtube]

Ko nije pogledao, obavezno neka pogleda, strasan interview..za sve one koji nisu upoznati sa likom i djelom Josipa Katalinskog, a i za one koji bi htjeli vise da znaju...govorio je o svemu pomalo ;)

Skija, pocivaj u miru :!:

@Devil

Citas li?? Evo nasao sam :lol: , ako ne vidis poslat cu ti na PP :P
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 jun 2011, 00:09

legenda79 je napisao/la:
Ako je u onakvom Celiku imao toliko sansi onda ce sigurno upola vise imati sansi u Želji sto automacki dovodi do zakljucka da ce mu i realizacija biti duplo veca....tacnije ako je u "onakvom" celiku zabio 15 golova i vodi se kao prvi strijelac ekipe,mozes zamislit koliko ce ih se nadavati u velikom zelji...haj sad zdravo Bond,James Bond..!!
Hajd dobro zivite u svom svijetu u kojem ste najbolji, a Hapoel i slicni ce vas (bar na trenutke ) vracati u stvarnost.. vi i vas veliki zeljo, pa ni jedan klub iz nase lige nije velikan cak ni kad se poredi sa Vrbanjusom, al et..
Celik!3,2,2.

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 19 jun 2011, 00:10

Sutra se jos cekaju Jese i Smajic ovaj drugi je blizu potpisa ;)
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 19 jun 2011, 00:11

Sta ce biti sa Rovcaninom, Gancevom, Odovicem i Pehiljom?

Znaci za sad je ovako:

OUT: Spahic, Mesic, Perak, Popovic (?), Culum (?)

IN: Adilovic, Drakul, (Ramic & Zolotic)
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 19 jun 2011, 00:15, ukupno mijenjano 2 puta.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 19 jun 2011, 00:12

legenda79 je napisao/la:
Hajd dobro zivite u svom svijetu u kojem ste najbolji, a Hapoel i slicni ce vas (bar na trenutke ) vracati u stvarnost.. vi i vas veliki zeljo, pa ni jedan klub iz nase lige nije velikan cak ni kad se poredi sa Vrbanjusom, al et..
Sto ste vi toliko zapeli za Adilovica? Ko da vam je krivo, a ne drago sto vas je napustio. Otiso je od vas i KRAJ PRICE.
NO PYRO NO PARTY

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 19 jun 2011, 00:13

Buu je napisao/la:
legenda79 je napisao/la:
Sto ste vi toliko zapeli za Adilovica? Ko da vam je krivo, a ne drago sto vas je napustio. Otiso je od vas i KRAJ PRICE.
Vidi sto kupe Amarove fazone... :lol: :lol:
A nismo zapeli, nego se neki ovdje hvale kako su uzeli naseg kapitena za 0.00 KM, a mi samo hocemo dokazati da on nit je bio kapiten(kad je nesto nametnuto to nije pravilno) nit da je bio najbolji, i mi citavu sezonu jedva cekamo da ode, ja sam vec rekao da Bog da se vi sa njim usrecili kao i mi..
Celik!3,2,2.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 19 jun 2011, 00:15

Manijac18 je napisao/la:Adilovic kakav god bio, bio im je kapiten a uzeli smo im ga za 0KM..
kapiten postao,svi znaju kako i preko koga...bar zenicani..jedino valja sto vam je dosao dzaba.. ;)

i covjek ni u jednom klubu nije isao preko 11-12 golova..koliko sam ja upoznat..taraba zesca...
u celiku je zabio 9 golova..od tih 9 golova,5 ih je bilo iz penala.. ;)

i naravno da nam nije krivo ni sekunde sto je presao u zelju...dan kada je otisao iz celika ostace upisan zlatnim slovima,jer je istinsko pojacanje njegov odlazak.. ;)
stroj za promasivanje... ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 19 jun 2011, 00:18

legenda79 je napisao/la:
Sto ste vi toliko zapeli za Adilovica? Ko da vam je krivo, a ne drago sto vas je napustio. Otiso je od vas i KRAJ PRICE.[/quote]
Vidi sto kupe Amarove fazone... :lol: :lol:
A nismo zapeli, nego se neki ovdje hvale kako su uzeli naseg kapitena za 0.00 KM, a mi samo hocemo dokazati da on nit je bio kapiten(kad je nesto nametnuto to nije pravilno) nit da je bio najbolji, i mi citavu sezonu jedva cekamo da ode, ja sam vec rekao da Bog da se vi sa njim usrecili kao i mi..[/quote]

Pa eto dokazi da mu je nametnuto ? Imas li dokaz? Puric, Adilovic i onaj mali su vam najbolji igraci bili ostalo je sve kari.na.
NO PYRO NO PARTY

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 19 jun 2011, 00:28

Sto se tice transfera u PL : Zeljo je ove godine doveo najbolja pojacanja , i ima dobre sanse sa ovom ekipom da dogura malo dalje od prvog pretkola... Znam da ce reci mnogi da se provaljujem , al mozda cak i da udju u grupnu fazu uz malo srece pri zrijebu. Smajic , Adilovic , Drakul , Jos stanceski ulazi u formu , Nyema ostaje ... Jos dva iznenadjenja i sve je moguce...

Zeljo uskoro abd Bosanski Dinamo
>>No body likes us but we dont care<<

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 19 jun 2011, 00:38

sarajlija89 je napisao/la:Izvinjavam se ako je vec bilo...

[youtube][/youtube]

Ko nije pogledao, obavezno neka pogleda, strasan interview..za sve one koji nisu upoznati sa likom i djelom Josipa Katalinskog, a i za one koji bi htjeli vise da znaju...govorio je o svemu pomalo ;)

Skija, pocivaj u miru :!:

@Devil

Citas li?? Evo nasao sam :lol: , ako ne vidis poslat cu ti na PP :P
Ljudina u svakom pogledu.ŠKIJA počivaj u miru!!!!!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 19 jun 2011, 01:08

sajo10 je napisao/la:Sta ce biti sa Rovcaninom, Gancevom, Odovicem i Pehiljom?

Znaci za sad je ovako:

OUT: Spahic, Mesic, Perak, Popovic (?), Culum (?)

IN: Adilovic, Drakul, (Ramic & Zolotic)
otpisi sve četvoricu .... ;)
sve izvjesnije da ce Smajic potpisat ...

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 19 jun 2011, 01:28

legenda79 je napisao/la:
Hapoel je jedan i desio se i sta je tu je ..ali shvati da je zeljo iznad toga i da je zeljo bio veliki klub prije hapoela a bogami i ostao poslije...velicine su relativne stvari i svako sebi stvara sliku velicine necega svojega.ali pored relativnosti postoje fakti,cinjenice i istorija koja nekoga ili nesto pravi velikim u odnosu na druge.Ti fakti,cinjecice,istorijat,uspjesi su uveliko na strani Zelje u odnosu na druge timove a pogotovo Celik koji je ako budemo iskreni i realni,posteni i ako uzmemo sve relevantne faktore zaista jedan solidni ali ipak mali klub za instituciju zvanu Željznicar.
Usput nemoj mi samo replicirat prijatelju jer sam siguran da si shvatio sta zelim da ti kazem,ukoliko nisi uzmi pa se informisi napravi statistiku uporedi podatke i dobit ces rijesenje zagonetke koja te proganja,boli a s kojom se moras pomiriti i suociti..!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Hrasno15 i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []