Ma moze se izvesti do 60000 pa pricajte sta hocete.

Sam si rekao da ova glavna moze primiti 25000, jos dvije ovakve sa strana stajanje se podigne i to ti je to.

Ma moze se izvesti do 60000 pa pricajte sta hocete.UrbanBatalion je napisao/la:ma sta ce nam 60000,gdje stajanje moze se dognuti tribina od 8000,sigurnooo,na donju staje 5000,srusit ono na brdu,natkrit tribine i ibo bi strasan.nama ne trab veci od 15000
ma bilo kako je dobro,samo da se nesto hoce uradit sa stadionomMarin je napisao/la:Ovo je projek stadiona za ono ko fol Europsko prvenstvo i bio bi kapaciteta 30 000 sjedećih mjesta.
Može se napraviti sasvim pristojna tribina na stajanju do nekih 5 000 mjesta i to bi bilo i više nego zovoljno za sada. Jedion na čemu bih ja inzistira je da se natkrije tako da bih ja prije recimo pristao na 3000 natkrivenih mjesta nego 6000 otvorenih ako bi bila cijena približna.
aS_Roma je napisao/la:cuj 25.000 tuga ne moze ni 10.000 primiti ... a, ciji je ovo gore stadion sto je ispisano nesto bijelim slovima![]()
![]()
![]()
![]()
moze se tolko napravit,al sta ce nam dovoljno nam 15000-20000,imaju projekti stadiona od 16000Rosas7 je napisao/la:Ma moze se izvesti do 60000 pa pricajte sta hocete.UrbanBatalion je napisao/la:ma sta ce nam 60000,gdje stajanje moze se dognuti tribina od 8000,sigurnooo,na donju staje 5000,srusit ono na brdu,natkrit tribine i ibo bi strasan.nama ne trab veci od 15000![]()
Sam si rekao da ova glavna moze primiti 25000, jos dvije ovakve sa strana stajanje se podigne i to ti je to.
Odlična tribina, samo se nadam da nije jedina na stadionu. Btw kakav je teren ?sony_91 je napisao/la:Stadion "Lipik" Mionica (jedina novija slika koju trenutno imam)
jedna je tribina na stadionu, imaš prije te samo dva reda stolica kao niža malo tribina.Omar500 je napisao/la:Odlična tribina, samo se nadam da nije jedina na stadionu. Btw kakav je teren ?
dobra travnjaksony_91 je napisao/la:jedna je tribina na stadionu, imaš prije te samo dva reda stolica kao niža malo tribina.Omar500 je napisao/la:Odlična tribina, samo se nadam da nije jedina na stadionu. Btw kakav je teren ?
travnjak, solidan za BH uslove, evo jedna slika, nemam bolje što se travnjaka tiče
druže mogo si boljih slika ubacit od oveneutralan__ je napisao/la:Stadion FK Buducnost Banovici
Stadion u Banovicima ima 2 tribine i kapacitet 5.200 sjedecih mjesta + 30,000 po livadama kad bi se racunalo, zato mislim da si pretjero sa Slobodinim stadionom koji ne moze vise od 5.000 maximalno da primiOmar500 je napisao/la:Stadion Tušanj:
Lokacija Tuzla, Bosna i Hercegovina
Kapacitet 8,500
Stadion Pecara:
Lokacija Široki Brijeg, Bosna i Hercegovina
Kapacitet 10,000
Jedva nađoh slike, idemo dalje
Bilo bi super za mladu repku. Ono, koliko sam čuo, praviće se reflektori, proširiti južna tribina na kojoj je RA, natkriti istok. Je li to istina ? Ako se ispui, biće super, još pomoćni teren da dobijete i izgradite tribinu kapaciteta za bar 800 navijača za goste i imat ćete super stadion. Svaka čast, samo tako VeležovciAlemC85 je napisao/la:Gledajući slike i makete pojedinih stadiona, rekao bi da smo sa stadionima dosta dobri, no kada se vratimo u realnost, vidimo da nije tako. Budimo realni trebaće nam dosta para ali i vremena da dobijemo super stadione, ništa ne može preko noći, ali vidim polako se nešto radi.
P.S. Pročitao sam jedan post od navijača sarajeva, koji kaže da su vrapčići mali, da bi repka igrala na njima, ako je mislio na dimenzije, možda, mada ako se napravi, kako je planirano, bit će super stadion, možda i za mladu repku...
to bi bilo extra,al nema volje,ko sto kazes u gradu je katastrofalno stanje....magic je napisao/la:Sto se mene tice stadion pod bijelim brijegom more se lako uredit,jednostavno dje stajanje digne se tribina od 5-6 tisuca,i naprave se tribine iza golova koje bi primale po 3 tisuce,sve se to fino uveze,srusi se ona gornja i dobili bi super stadion od 15-16 tisuca,mislim da to nije skupo i da je lako izvedivo,samo sto je stanje u gradu u kurcu nemogu se dogovorit oko cesme u gradskoj upravi a ne oko stadiona,,,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.