Pre-season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Pre-season 2011-2012
No way.
Clippers je Clippers.
Najveci luzeri u NBA.. Kosarkaski Arsenal
Clippers je Clippers.
Najveci luzeri u NBA.. Kosarkaski Arsenal
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
ma pusti ti te price, ovo je NBA i tu preko noci igrom slucaja Washington Wizards mogu postati contender....
Clippersi bi vjerovatno dosli i do PO ove sezone da ih nisu pratili povrede kljucnih igraca tokom cijele sezone, takve povrede tesko ove velike ekipe nadoknadjuju a kamoli ove slabije
Clippersi bi vjerovatno dosli i do PO ove sezone da ih nisu pratili povrede kljucnih igraca tokom cijele sezone, takve povrede tesko ove velike ekipe nadoknadjuju a kamoli ove slabije
- Donnie Darko
- Kontakt:
bili su daleko od playoffa i dok su bili zdravi, tako da ti to za playoff ne drzi vodu. 
drzi tekako vodu, oni su rijetko kad i bili kompletni, vazda im je neko falio iz prve petorke vecinom Kaman i Gordon a i Williams je rovit dosao kod njih, jos kad se uigraju malo bolje bice svasta
Sve dok im je trener Vinny del negro sumnjma da ce doci do playoff-a
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Ako dodje do lockouta onda nam preostaje da pratimo NCAA. Otvorit cemo temu i komentarisat. Daj Boze da se dogovore, hebem ti vise pare. Hajd sto kvare ljude, vec i unistavaju NBA, fudbal i opcenito sport.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Tu temu svakako treba otvoriti,ja ne znam zasto je jos nema,ali mene mrzi da pisem uvod za to.BIHfan je napisao/la:Ako dodje do lockouta onda nam preostaje da pratimo NCAA. Otvorit cemo temu i komentarisat. Daj Boze da se dogovore, hebem ti vise pare. Hajd sto kvare ljude, vec i unistavaju NBA, fudbal i opcenito sport.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma podforum je NBA liga, a ne NCAA. Treba prvo pitati moderatora KK_Bosna dal odobrava takvu temu, pa nek se onda otvori.Devil je napisao/la:Tu temu svakako treba otvoriti,ja ne znam zasto je jos nema,ali mene mrzi da pisem uvod za to.BIHfan je napisao/la:Ako dodje do lockouta onda nam preostaje da pratimo NCAA. Otvorit cemo temu i komentarisat. Daj Boze da se dogovore, hebem ti vise pare. Hajd sto kvare ljude, vec i unistavaju NBA, fudbal i opcenito sport.![]()
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Poćelo je sa ponudama za Howard-a
Golden State nudi Monta Ellis, Andris Biedrins i Ekpe Udoh
Naravno Orlando ih glatko odbio
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
Jbt Curry i Howard u istoj ekipiStipe je napisao/la:Poćelo je sa ponudama za Howard-a
Kako bi od Orlanda bilo prejako da ga u GSW pošalju hoćeš da ideš e pa ebi se idi u GSW
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ma sve i da ga posalju u GSW, covjek bi tamo odigrao jednu sezonu i rekao vozda, isto kao sto ce se Williams ispaliti iz New Jersey-a poslije sljedece sezone, osim ako mu bude vise stalo do para nego do titule
BIHfan je napisao/la:Ma podforum je NBA liga, a ne NCAA. Treba prvo pitati moderatora KK_Bosna dal odobrava takvu temu, pa nek se onda otvori.Devil je napisao/la:Tu temu svakako treba otvoriti,ja ne znam zasto je jos nema,ali mene mrzi da pisem uvod za to.BIHfan je napisao/la:Ako dodje do lockouta onda nam preostaje da pratimo NCAA. Otvorit cemo temu i komentarisat. Daj Boze da se dogovore, hebem ti vise pare. Hajd sto kvare ljude, vec i unistavaju NBA, fudbal i opcenito sport.![]()
tema o NCAA se moze slobodno otvoriti u sekciji "ino kosarka - ostalo"
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Vidis mozda bi i poslali da nije otiso vec u NYK????LBJ MVP je napisao/la:Jbt Curry i Howard u istoj ekipiStipe je napisao/la:Poćelo je sa ponudama za Howard-a
Naravno Orlando ih glatko odbio![]()
Kako bi od Orlanda bilo prejako da ga u GSW pošalju hoćeš da ideš e pa ebi se idi u GSWNuggetsi su trebali Mela u Wolwse
il se vratio vec u Denver :S :S
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- Donnie Darko
- Kontakt:
Melo15 je napisao/la:Vidis mozda bi i poslali da nije otiso vec u NYK????LBJ MVP je napisao/la:Jbt Curry i Howard u istoj ekipiStipe je napisao/la:Poćelo je sa ponudama za Howard-a
Kako bi od Orlanda bilo prejako da ga u GSW pošalju hoćeš da ideš e pa ebi se idi u GSWNuggetsi su trebali Mela u Wolwse
![]()
not
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma brate samo budala moze pravit takav tradeLBJ MVP je napisao/la:Jbt Curry i Howard u istoj ekipiStipe je napisao/la:Poćelo je sa ponudama za Howard-a
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Zašto ne čitaš jbtMelo15 je napisao/la:Vidis mozda bi i poslali da nije otiso vec u NYK????LBJ MVP je napisao/la:Jbt Curry i Howard u istoj ekipiStipe je napisao/la:Poćelo je sa ponudama za Howard-a
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Zašto ne čitaš jbtLBJ MVP je napisao/la:Vidis mozda bi i poslali da nije otiso vec u NYK????Melo15 je napisao/la:Jbt Curry i Howard u istoj ekipiLBJ MVP je napisao/la:Poćelo je sa ponudama za Howard-a
![]()
Golden State Wolwes???
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Šta mi radi ovaj prijemni
al dobro isti qrac Golden State i Minesota neozbiljne ekipe izgleda u skorijoj budućnosti neće ni biti ozbiljne
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.