Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Merzić dao gol za Teplice 

Odlicno! Stvarno mi je drago za njega.ra1981 je napisao/la:Merzić dao gol za Teplice

Imali negdje video njegovog gola?
zec je u hajduku, to je zavrsena prica, eno i hrvatski mediji saputaju, a da je blizu istine pokazuje i podatak da hajduk nema pola napadača kada ih napusti kalinicMirza_Hordas je napisao/la:Tarik14 je napisao/la:Tako je. Mada smatram da je doslo krajnje vrijeme da Zec prede u jednu jacu ligu nego HNL.MentalitaUltras je napisao/la:Pa daj ba kakav elington
Lik grije klupu u 2 eng. ligi
Pa bolje onda da Zec dobije Priliku nego on ..
u potpunosti se slažem, za njega je jača liga
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ma kakav Grafite i .....pasiji,Dzeko,Ibisevic,Muslimovic,Zec,Topic.........niko nama ne treba sto se napada tice.Eh da je rekao Vidic da zeli ili neki obrambeni igrac u redu.
BosnaE
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Sandefjord 1 - 2 Odd Grenland ,Rascic,Salcinovic igrali cijeli mec,dok je mec sa klupe odgledao Samir Saric.
BosnaE
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ra1981 je napisao/la:Merzić dao gol za Teplice
bravo merziću
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
lolRiNo je napisao/la:zamisli u napadu Bosne i Hercegovine ovaj dvojac:ra1981 je napisao/la:Upravo tako!Iskreno meni je dobro to pravilo,jer inače nebi bilo razlike između reprezentacija i klubova.A stvarno neznam što ste na tog Grafitea navalili,pa draže mi je vidit Ibiševića i(li) Muslimovića u napadu s Džekom nego nekog Grafitea.
Grafite
Nathan Ellington
![]()
Meni su Drazi Vedo i Džeko

ali bi bila scena gledati to, a iza njih dialiba

Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ma nek ćiro još pozove i bajana, znal neko gdje je, šta je,...
koju poziciju igra, ja zaboravio
tako bi imali grafitea, ellingtona, dialibu i bajana

tako bi imali grafitea, ellingtona, dialibu i bajana

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
e i onbubreg je napisao/la: lol![]()
![]()
![]()
ali bi bila scena gledati to, a iza njih dialiba)))

pa bi nas umjesto plavo-zuti zvali crno-bijeli

100% sportski i krajnje opušten potpis
Nurković odlično odigrao (branio) meč protiv Rijeke evo snimka i nekoliko stvarno dobrih intervencija:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktualnos ... _z_rijeka/
SAMO ŽELJO
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Bogami,svaka mu cast.Odbranio je covjek najmanje sedam osam 99% sansi.Ovime bi lahko bilo moguce da Nurkovic ostane u Wisli.SINE je napisao/la:Nurković odlično odigrao (branio) meč protiv Rijeke evo snimka i nekoliko stvarno dobrih intervencija:
BosnaE
- bistrikboy
- Kontakt:
Salzburg: Admir Vladavić prešao u austrijski Red Bull
24SI - RTM portal saznaje da je Admir Vladavić, nekadašnji napadač Veleža i Željezničara, te slovačke Žiline, promijenio sredinu i da je prešao u austrijski Red Bull Salzburg.
Prema prvim, još uvijek nepotvrđenim informacijama, ovaj napadač bh. reprezentacije uspio je konačno dobiti dozvolu da ode iz slovačkog kluba.
Podsjetimo, posljednjih dana mnogo se pisalo o njegovom eventualnom prelasku u poljsku Wislu iz Krakowa, ali predsjednik Žiline je bio stopirao taj transfer.
Ipak, kako se saznaje, popularni Vlada uspio je osigurati novi angažman i to u jednom od najjačih austrijskih klubova - Red Bull Salzburgu.
(24sata.info)
24SI - RTM portal saznaje da je Admir Vladavić, nekadašnji napadač Veleža i Željezničara, te slovačke Žiline, promijenio sredinu i da je prešao u austrijski Red Bull Salzburg.
Prema prvim, još uvijek nepotvrđenim informacijama, ovaj napadač bh. reprezentacije uspio je konačno dobiti dozvolu da ode iz slovačkog kluba.
Podsjetimo, posljednjih dana mnogo se pisalo o njegovom eventualnom prelasku u poljsku Wislu iz Krakowa, ali predsjednik Žiline je bio stopirao taj transfer.
Ipak, kako se saznaje, popularni Vlada uspio je osigurati novi angažman i to u jednom od najjačih austrijskih klubova - Red Bull Salzburgu.
(24sata.info)

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Mislim da je to gotova stvar, sad je samo pitanje koliko će tamo braniti i hoče li ovaj trener forsirati njega ili ovog durgog golamna koji je ujedno Poljak i njihov povremeni reprzentativac, mada mislim da će Nurković ovakvim odbranam uzeti prvo mjesto u timu.newton_heath_lyr je napisao/la:Bogami,svaka mu cast.Odbranio je covjek najmanje sedam osam 99% sansi.Ovime bi lahko bilo moguce da Nurkovic ostane u Wisli.SINE je napisao/la:Nurković odlično odigrao (branio) meč protiv Rijeke evo snimka i nekoliko stvarno dobrih intervencija:
SAMO ŽELJO
Vladavić u Red Bull Salzburgu
reprezentacija .net
reprezentacija .net
- Komunikacija
- Kontakt:
a Nurkovica i parada,svaka mu cast!
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nurkovic majstor, svaka cast.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
wau
jao odbrana, pa 90% golmana ne skupi toliko dobrih odbrana u 4,5 utakmica ;=o
ako poslije ovoga ne prodje probu onda mogu slobodno dovesti Buffona ili nekoga slicnog, ja neznam sta covjek vise mora da uradi da se dokaze
dobro, daleko od toga da ce on svaku utakmicu braniti tako ali opet je pokazao da zna braniti
jao odbrana, pa 90% golmana ne skupi toliko dobrih odbrana u 4,5 utakmica ;=o
ako poslije ovoga ne prodje probu onda mogu slobodno dovesti Buffona ili nekoga slicnog, ja neznam sta covjek vise mora da uradi da se dokaze

dobro, daleko od toga da ce on svaku utakmicu braniti tako ali opet je pokazao da zna braniti

Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
poslije ovog potpisuje 100%
sad se u Mallorci fataju za glavu 
odlican Nurkovic fakat

odlican Nurkovic fakat
ja ne znam je li iko od vas čitao da će Wisla dovesti još jednog golmana u ponedjeljak koji će potpisati ukoliko bude bolji od Nurkovića..znači, još ništa nije gotovo