Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Re: Chat
Hah miky mene si mislio prevarit
Ma bjaaaziii jos ovaj Zagor napisao upozorenje ko da sam teroristaUnica_Liverpool_ je napisao/la:Hah miky mene si mislio prevarit
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- adnan_nanda
- Kontakt:
dobro je da nas je upozorio ja sam odma iskljucio zvucnik i onako gledao znao sam da ce nesto vrisnutmiky_hz je napisao/la:Ma bjaaaziii jos ovaj Zagor napisao upozorenje ko da sam teroristaUnica_Liverpool_ je napisao/la:Hah miky mene si mislio prevarit
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
šta je ovo?????? jel ovo svi spavaju?????

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Silma_liverpool
- Kontakt:
Ma ne spavaju,ima nekih koji su jos uvijek budniMirza_Hordas je napisao/la:šta je ovo?????? jel ovo svi spavaju?????![]()
Završili ispiti do 9 mjeseca, pa se ne mora spavati neko vrijeme hehe. Ko zna možda se vratim aktivno na ovaj forum, kada kažem aktivno onda mislim na citiranjeMirza_Hordas je napisao/la:šta je ovo?????? jel ovo svi spavaju?????![]()
Ma nije, nego je zafrkano ovako , čovjek se zagleda u onu sliku sve čeka kad će se otvoriti kad ono odjednommiky_hz je napisao/la:Ma bjaaaziii jos ovaj Zagor napisao upozorenje ko da sam teroristaUnica_Liverpool_ je napisao/la:Hah miky mene si mislio prevarit
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- bistrikboy
- Kontakt:
Rz88 nas napustio i presao na forum sara.jevo-x.com gdje je za 24 sata napisao cca.170 postova...
Vrati se tvoje ovce ne mogu bez tebe
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- el-fighter
- Kontakt:
A ja napišem 20 postova na dan i kažu mi da samo nabijam broj postova, a vidiš ovaj za jedan dan 170 postova.bistrikboy je napisao/la:Rz88 nas napustio i presao na forum sara.jevo-x.com gdje je za 24 sata napisao cca.170 postova...
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ma to se tek zagrijava, vidices kad udje u fazonbistrikboy je napisao/la:Rz88 nas napustio i presao na forum sara.jevo-x.com gdje je za 24 sata napisao cca.170 postova...
Trenutno je na 204bistrikboy je napisao/la:Rz88 nas napustio i presao na forum sara.jevo-x.com gdje je za 24 sata napisao cca.170 postova...
Hahaha, ako ovako nastavi, past ce im server.
- bistrikboy
- Kontakt:
A nama puca pricu obaveze,ode na put ovo onoribery je napisao/la:Trenutno je na 204bistrikboy je napisao/la:Rz88 nas napustio i presao na forum sara.jevo-x.com gdje je za 24 sata napisao cca.170 postova...
Vrati se tvoje ovce ne mogu bez tebe![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- alan_kardec
- Kontakt:
bistrikboy je napisao/la:A nama puca pricu obaveze,ode na put ovo onoribery je napisao/la:Trenutno je na 204bistrikboy je napisao/la:Rz88 nas napustio i presao na forum sara.jevo-x.com gdje je za 24 sata napisao cca.170 postova...
Vrati se tvoje ovce ne mogu bez tebe![]()
Zna li neko ko je uopšte Rz88?
Šta taj čovjek radi?
Čime se bavi?
Dal čovjek igdje izlazi ili samo tipka?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
HAHA,ja znam situaciju kad je nakon jednog od povrataka poslije bana,za manje od sat ostavio post na svakoj temi na forumu,i kad udjes ono na pocetnu,gotovo sve najnovije odg imao je doticni,covjek je cudo!Zna se ponesto o njemu ali necemo ovako,nije ok 
AMAR OSIM!!!
Šta zafrkajete čovjeka bezze...
Evo jednu jaaako tešku zagonetku(mislim da je znate,ali eto),pa da vidim ko će uspjeti odgovoriti...
Bumbar jest,pčela nije...Šta je to?
Evo jednu jaaako tešku zagonetku(mislim da je znate,ali eto),pa da vidim ko će uspjeti odgovoriti...
- reds_forever
- Kontakt:
Pa bumbar ...bayer 04 je napisao/la:Šta zafrkajete čovjeka bezze...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
reds_forever je napisao/la:Pa bumbar ...bayer 04 je napisao/la:Šta zafrkajete čovjeka bezze...
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
BrnJeeH je napisao/la:reds_forever je napisao/la:Pa bumbar ...bayer 04 je napisao/la:Šta zafrkajete čovjeka bezze...
logično
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Imam problem ljudi,a ne znam koga da pitam,pošto ja nemam veze sa kompjuterima...Sve što napišem na internetu(iskljucivo na internetu)napiše mi se naopako,s desna na lijevo...Kako ću sve vratiti na normalu...Ovo sam pisao u wordu,pa kopirao...
Question: Internet explorer is writing backwards how do I fix that.?
Answer: Try pressing the (insert) button on the keyboard.
Pritisni tipku 'insert' na tastaturi.
Answer: Try pressing the (insert) button on the keyboard.
Pritisni tipku 'insert' na tastaturi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 12 gostiju.