Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Monolog » 18 jun 2011, 09:03

Sad će se Alispahić propiti. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 18 jun 2011, 09:57

Ja'na nam majka kad ih Dinamo sad pođe štimat. :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 18 jun 2011, 13:30

Ted Mosby je napisao/la:Jedna zanimljiva Spahićeva izjava:

Ponosan sam na svoje mjesto rođenja, drago mi je što sam rođen u državi koja uskoro ulazi u EU. To će mi pomoći u prilagodbi u Dinamu
ne kontam sta si htio rec s ovim :roll: jeli mislis da on nesto osjeca za hrvatsku :roll: jedini koji drzi ruku na srcu kada se intonira nasa himna je spaha...
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 18 jun 2011, 14:13

Ma pustite ba hrvatske podvale,koje dolaze godinama iz stampanih medija,samo ludak moze vjerovati u njihovu poganu propagandu.

Kakav Dinamo i kakvi bakraci.Zasto dopustate da vas svaki ublehas novinar obradi.Ukljucite kad svoj sopstveni mozak i pocnite njime razmisljati.Zato nam i razvaljuju drzavu sto ne znamo /ne zelimo da sami upravljamo njome,nego cekamo samo da ko drugi sta odradi.

Spahic ima ugovor do 2014 u Montpellieru,znaci jos pune 3 godine,i eto Dinamo bas ima para da otkupi jednog od najbolji defanzivaca Francuske.Pod jedan ,Dinamo nema te pare,pod dva Spahic je vezan ugovorom. Samo malo ukljucimo vijugice i logicno razmisljamo,nije tako tesko,vjerujte mi :)

Moje neko skromno misljenje je ,da se ovom pricom samo prikriva njegov pravi transfer u neki jaci klub.
Znaci,ili ce Spahic ostati u Montpellieru,ili ce otici u neki dobar klub,ako klubu/predsjedniku kluba bude odgovarala ponuda,al siguran sam 100% da je prica o Dinamu samo lazna.Cuj Dinamo,da se nasmijem :mrgreen: ,jakog mi kluba hebote.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

zlatan.edvin
Kontakt:

Post Postao/la zlatan.edvin » 18 jun 2011, 14:26

Mislim da od odlaska u Dinamo nema ništa jer zna se kakvog ludaka Spaha ima za predsjednika trenutno (gori od Mamića).
Neće ga taj samo tako pustiti ( ne vjerujem da Dinamo ima para za taj transfer), a iskreno za mene je bolje da traži klub iz lige petice ako već hoće da mijenja sredinu.

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 18 jun 2011, 23:27

A zasto se Spaha ne oglasava u vezi ovih svih natpisa? Zar je zaista nas kapiten toliko propao... Zao mi, nije malo...
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 jun 2011, 23:35

szlaja je napisao/la:A zasto se Spaha ne oglasava u vezi ovih svih natpisa? Zar je zaista nas kapiten toliko propao... Zao mi, nije malo...
Odmara to jest guzi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 19 jun 2011, 00:47

Pasodzigera je napisao/la:Ma pustite ba hrvatske podvale,koje dolaze godinama iz stampanih medija,samo ludak moze vjerovati u njihovu poganu propagandu.

Kakav Dinamo i kakvi bakraci.Zasto dopustate da vas svaki ublehas novinar obradi.Ukljucite kad svoj sopstveni mozak i pocnite njime razmisljati.Zato nam i razvaljuju drzavu sto ne znamo /ne zelimo da sami upravljamo njome,nego cekamo samo da ko drugi sta odradi.

Spahic ima ugovor do 2014 u Montpellieru,znaci jos pune 3 godine,i eto Dinamo bas ima para da otkupi jednog od najbolji defanzivaca Francuske.Pod jedan ,Dinamo nema te pare,pod dva Spahic je vezan ugovorom. Samo malo ukljucimo vijugice i logicno razmisljamo,nije tako tesko,vjerujte mi :)

Moje neko skromno misljenje je ,da se ovom pricom samo prikriva njegov pravi transfer u neki jaci klub.
Znaci,ili ce Spahic ostati u Montpellieru,ili ce otici u neki dobar klub,ako klubu/predsjedniku kluba bude odgovarala ponuda,al siguran sam 100% da je prica o Dinamu samo lazna.Cuj Dinamo,da se nasmijem :mrgreen: ,jakog mi kluba hebote.

Frajeru, ispadaš smiješan. Mamićeva pozicija se trza, i u posljednjoj šansi da se upiše u povijest kluba, da učini to za čim vapi cijeli život, da se može do smrti kur'čiti kako je učinio taj rezultat, da može reći da je najveći Dinamovac u povijest - uvođenjem Dinama u LP - će učiniti apsolutno sve, pa čak i platiti 3-4 M eura za Spahića (Spaha mi je jako drag, ali mislim da ne vrijedi više od 5M eura). Ako on daje ogroman novac za dovođenje navijača iz cijele Hrvatske i BiH na Dinamove europske utakmice, ako on daje milijun eura za igrača Varaždina i plaća klubu pripreme u Turskoj, a kasnije tog igrača pošalje besplatno u Slaven, za šest mjeseci - a samo kako bi se dokopao Varaždinova glasa za Markovića na izborima za predsjednika HNS-a, ako kupuje majice od 60 eura i daje ih besplatno uz karte od 5 eura, tada je i spreman dati veliki novac (za Dinamo i Balkan to jest veliki novac) za igrača koji bi mu bio garancija ulaska u LP.
A Spahić se nalazi u nemilosti u Montpellieru (a i samo im je smetnja, plaća velika; a došao je besplatno, zarada bi bila velika), i bolje mu je da igra, i zbog repke, mada mislim da ćemo puknuti ko kokica protiv Bjelorusa, pa makar to bila i loša hrvatska liga. I ne znam zašto ne bi došao u Zagreb i zašto ne bi igrao LP/EL kao glavni i najplaćeniji igrač šesterostrukog prvaka neke države?

Bajdvej, kako Mamić voli reći, kad Mamićev novinar Olivari piše da je to gotova stvar, onda je to to. Kao i to da Vrsaljko odlazi iz Dinama.

http://sportske.jutarnji.hr/u-dinamo-st ... ic/954095/
Hayley <3

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 19 jun 2011, 01:39

Ted Mosby je napisao/la:Jedna zanimljiva Spahićeva izjava:

Ponosan sam na svoje mjesto rođenja, drago mi je što sam rođen u državi koja uskoro ulazi u EU. To će mi pomoći u prilagodbi u Dinamu
Tako otprilike zvučim i ja, no, ne znači da ne volim Bosnu. ;)
A druga stvar, pun mi je q. njegovo patriotizma. Niko nije nezamjenjiv i ako se dogodine pojavi neko ko će biti bolje riješenje od Spahića, bye ,bye Emire, a taj novi nek' uskoči.Tako i sa svima ostalima. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 19 jun 2011, 01:41

Ja se nadam da ce Sudic uskoro se rijesit ovih povreda. Momak je strasan stoper al u zadnje dvije godine nije igro dvije utakmice. Eto nadam se iskreno da ce se vratit gdje je bijo prije neku godinu. Rodjen je 90:e tako da je jos mlad al tesko ce biti ipak.. Emirov nasljednik akoBogda. A sad, bilo to za godinu, dvije ili tri vidjet cemo ;)
harishp je napisao/la:
szlaja je napisao/la:A zasto se Spaha ne oglasava u vezi ovih svih natpisa? Zar je zaista nas kapiten toliko propao... Zao mi, nije malo...
Odmara to jest guzi.
Bolje bi njemu bilo da on nadje neku finu curu (a ne sponzorusu) i ozeni je pa se malo smiri. Pa kakav je sa ovim klubovima nije ni cudo sto je jos "sam" a 31:a :D
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 19 jun 2011, 01:44

sajo10 je napisao/la:Ja se nadam da ce Sudic uskoro se rijesit ovih povreda. Momak je strasan stoper al u zadnje dvije godine nije igro dvije utakmice. Eto nadam se iskreno da ce se vratit gdje je bijo prije neku godinu. Rodjen je 90:e tako da je jos mlad al tesko ce biti ipak.. Emirov nasljednik akoBogda. A sad, bilo to za godinu, dvije ili tri vidjet cemo ;)
Malo sam off. al' ja očekujem njega,Bešića,Bičakčića i Hajrovića kao štopere BiH u sl. kvalifikacijama (još za SP, ako bog da), uz Pandžu,za nedaj bože, pod uslovom da svak' od ovih uspije u svom klubu, savršen bedem.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 19 jun 2011, 10:11

ako ode u hrvatsku za mene je Budala...
BLUE NATION.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 jun 2011, 11:17

Koji lik. Cuj hoce u Dinamo. Ispadnu iz Evrope, i onda igraj protiv Lokomotive, Intera iz Zapresica i drugih velikana. Svi se igraci cupaju kako god znaju iz te lige, ali on zeli tamo igrat. Boze sacuvaj. Ocito je sta je motiv ovdje. Da se zayebaje u Hrvatskoj, jer to ne dopustaju u Montpellieru.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

nihco

Post Postao/la nihco » 19 jun 2011, 12:52

nisam siguran ali ako ode u dinamo, to bi moglo potvrditi kontraverze oko njegovog karaktera ......ipak nije uobicajeno da igrac, u naponu snage za stopera, bez sumnje cijenjen i trazen sirom europe, odluci otici u dinamo...... to ne znaci nista drugo nego da mu se svidja ideja igranja utakmica male odgovornosti i niskog intenziteta po hrvatskim selima, uz par europskih utakmica,.......to jeste njegov izbor, to ne znaci da ce igrati losije za reprezentaciju ali daleko od toga da je pohvalno i da ce biti odgovarajuci uzor mladjim igracima i onima koji dolaze, ipak, on je lider......
Sent from my Commodore 64

edin001
Kontakt:

Post Postao/la edin001 » 19 jun 2011, 12:59

Pa nije ni cudo isti karakter kao mamic ima takoda ce se slagat savrseno

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 19 jun 2011, 13:08

badblueboylivno je napisao/la: Frajeru, ispadaš smiješan. Mamićeva pozicija se trza, i u posljednjoj šansi da se upiše u povijest kluba, da učini to za čim vapi cijeli život, da se može do smrti kur'čiti kako je učinio taj rezultat, da može reći da je najveći Dinamovac u povijest - uvođenjem Dinama u LP - će učiniti apsolutno sve, pa čak i platiti 3-4 M eura za Spahića (Spaha mi je jako drag, ali mislim da ne vrijedi više od 5M eura). Ako on daje ogroman novac za dovođenje navijača iz cijele Hrvatske i BiH na Dinamove europske utakmice, ako on daje milijun eura za igrača Varaždina i plaća klubu pripreme u Turskoj, a kasnije tog igrača pošalje besplatno u Slaven, za šest mjeseci - a samo kako bi se dokopao Varaždinova glasa za Markovića na izborima za predsjednika HNS-a, ako kupuje majice od 60 eura i daje ih besplatno uz karte od 5 eura, tada je i spreman dati veliki novac (za Dinamo i Balkan to jest veliki novac) za igrača koji bi mu bio garancija ulaska u LP.
A Spahić se nalazi u nemilosti u Montpellieru (a i samo im je smetnja, plaća velika; a došao je besplatno, zarada bi bila velika), i bolje mu je da igra, i zbog repke, mada mislim da ćemo puknuti ko kokica protiv Bjelorusa, pa makar to bila i loša hrvatska liga. I ne znam zašto ne bi došao u Zagreb i zašto ne bi igrao LP/EL kao glavni i najplaćeniji igrač šesterostrukog prvaka neke države?

Bajdvej, kako Mamić voli reći, kad Mamićev novinar Olivari piše da je to gotova stvar, onda je to to. Kao i to da Vrsaljko odlazi iz Dinama.

http://sportske.jutarnji.hr/u-dinamo-st ... ic/954095/
Bas tako, ja takodje mislim da bi njemu bilo dobro u Dinamu. A i on sam zeli doc jer mu je obitelj blizu.
I jedna ispravka, Dinamo nije sesterostruki prvak Hrvatske, nego trinaesterostruki, sest titula je osvojio u zadnjih sest sezona plus one prije, tamo do '91. ;))

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 19 jun 2011, 14:02

Bosanski Adriano :lol: :mrgreen:

"E, moj decko neme're se cugat, curice ganjat i hostaplerisat' po cijenu noc, pa doc' sport se bavit'"
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 19 jun 2011, 15:38

Dinamo je opcija za neke 2-3 god, ovo je prerano. Ovako mozemo samo ocekivat neku svadju s Mamicem (a to sigurno dolazi) i na zimu odlazak u Katar i sl otaljavanje posla.

Spahi nije do fudbala, izgleda. Ako je tako, onda **** ga. Treba razmotrit i neke druge opcije, ne mozemo se oslanjat na nekog ko igra rekreativni fudbal u hrvatskoj, odnosno dvije jake utakmice godisnje. (posto dinamo vjerovatno nece uci u LP)

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 19 jun 2011, 15:53

floyd je napisao/la:Dinamo je opcija za neke 2-3 god, ovo je prerano. Ovako mozemo samo ocekivat neku svadju s Mamicem (a to sigurno dolazi) i na zimu odlazak u Katar i sl otaljavanje posla.

Spahi nije do fudbala, izgleda. Ako je tako, onda **** ga. Treba razmotrit i neke druge opcije, ne mozemo se oslanjat na nekog ko igra rekreativni fudbal u hrvatskoj, odnosno dvije jake utakmice godisnje. (posto dinamo vjerovatno nece uci u LP)
a jel u EL nema jakih utakmica???
Villareal, Brugge, Anderlecht, PAOK, Ajax, Sparta Prag, RB Salzburg, Tottneham, Udinese, sve su to timovi s kojim je Dinamo igra zadnje 2-3 sezone u kvalifikacijama il grupnoj fazi EL/UEFA Kupa i meni se nesto ne cini da su to bile lake utakmice

al i dalje ne mozes tvrdit da Dinamo nece u LP, glupo je to rec, kao sto je glupo rec i da ce uc .. ako dodje Spaha to bi bila tocka na i od pojacanja i Dinamo bi realno mogao krenut na LP ;)

nihco

Post Postao/la nihco » 19 jun 2011, 16:24

gospodin Seljakovic je napisao/la:
floyd je napisao/la:Dinamo je opcija za neke 2-3 god, ovo je prerano. Ovako mozemo samo ocekivat neku svadju s Mamicem (a to sigurno dolazi) i na zimu odlazak u Katar i sl otaljavanje posla.

a jel u EL nema jakih utakmica???
Villareal, Brugge, Anderlecht, PAOK, Ajax, Sparta Prag, RB Salzburg, Tottneham, Udinese, sve su to timovi s kojim je Dinamo igra zadnje 2-3 sezone u kvalifikacijama il grupnoj fazi EL/UEFA Kupa i meni se nesto ne cini da su to bile lake utakmice

al i dalje ne mozes tvrdit da Dinamo nece u LP, glupo je to rec, kao sto je glupo rec i da ce uc .. ako dodje Spaha to bi bila tocka na i od pojacanja i Dinamo bi realno mogao krenut na LP ;)
razumijem da ti mozda navijas za dinamo, ja kao navijac reprezentacije, ne mogu biti sretan sto ce stub odbrane i lider nacionalnog tima igrati u hnl, jos manje cinjenicom da je to njegov licni izbor, pored puno atraktivnih mogucnosti......
Sent from my Commodore 64

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: BOSNAAAMOJAAA, denza i 13 gostiju.