retro je napisao/la:Federer odustao od nastupa u Halleu.

Ne moze vise, star, preporucujem mu da igra samo Grand Slamove! Znam da cita forum!
ps: virtu u tom teksu fali titula iz 2006. na wimbledonu

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
retro je napisao/la:Federer odustao od nastupa u Halleu.
Ako upises moju skolu recu tiLBJ MVP je napisao/la:Gdje se ima uzet bilo šta RF kačket bi najviše volio naravno mislim negdje u BiH
ćuNe idem ja u drugu,ako padnem na prijemnom upisaću kod tebeEdin TM87 je napisao/la:Ako upises moju skolu recu tiLBJ MVP je napisao/la:Gdje se ima uzet bilo šta RF kačket bi najviše volio naravno mislim negdje u BiH
ManiacsThe je napisao/la:Evo kako je najbolji od najboljih igrao tenis, a ne ovo pimplanje danas
[youtube][/youtube]
Dečko ti nikad nisi gledao Marka.adnan24 je napisao/la:ManiacsThe je napisao/la:Evo kako je najbolji od najboljih igrao tenis, a ne ovo pimplanje danas
[youtube][/youtube]
Ovo isto bi bilo moguce i danas ako bi sa druge strane bio isti igrac...problem je kad neko ko zna igrati tenis stoji na njegovom mjestu.
ManiacsThe je napisao/la: Dečko ti nikad nisi gledao Marka.
Sjedi 5.adnan24 je napisao/la:ManiacsThe je napisao/la: Dečko ti nikad nisi gledao Marka.
Prosjecan igrac koji je zivio i umir'o od servisa...danas je bruku takvih ali ne mogu doci do izrazaja
Zao mi te majstore jer ces u narednih nekoliko desetljeca slusati da je Fedex najbolji igrac svih vremena!!!Zivi bili pa vidjeli.adnan24 je napisao/la:Takvi znalci danas igraju kvalifikacije za GS
Momak je govorio o Marku Philippoussisu, a ne o Rogeru Federeru.Adnanau je napisao/la:Zao mi te majstore jer ces u narednih nekoliko desetljeca slusati da je Fedex najbolji igrac svih vremena!!!Zivi bili pa vidjeli.
Ako sam ja dobro skontao, @Adnanau mu je to rekao zbog toga sto je rekao da bi Roger to isto i sada uradio da se s druge strane nalazi ovakav igrac kao Marko Philippoussis, pa mu je uzvratio:Monolog je napisao/la: Momak je govorio o Marku Philippoussisu, a ne o Rogeru Federeru.
Adnanau je napisao/la: Zao mi te majstore jer ces u narednih nekoliko desetljeca slusati da je Fedex najbolji igrac svih vremena!!!Zivi bili pa vidjeli.
Upravo tako!!!rogeRF je napisao/la:Ako sam ja dobro skontao, @Adnanau mu je to rekao zbog toga sto je rekao da bi Roger to isto i sada uradio da se s druge strane nalazi ovakav igrac kao Marko Philippoussis, pa mu je uzvratio:Monolog je napisao/la: Momak je govorio o Marku Philippoussisu, a ne o Rogeru Federeru.Adnanau je napisao/la: Zao mi te majstore jer ces u narednih nekoliko desetljeca slusati da je Fedex najbolji igrac svih vremena!!!Zivi bili pa vidjeli.![]()
![]()
na 1:50 je li ovo aut ili sam ja corav...?ManiacsThe je napisao/la:Evo kako je najbolji od najboljih igrao tenis, a ne ovo pimplanje danas
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.