FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pocele pripreme za novu sezonu koja ce ako Bog da biti uspjesna najmanje kao i prosle dvije,Amar i uprava se ne kofrce i ne dizu u nebo a to je dobar znak.Igracki kadar solidan a ako bude slobodnih igraca bit ce jos bolji.A sto se tice majica,salova i slicno nema potrebe da se ponasamo kao djeca,jednostavno sve provokacije ignorisimo fala Bogu ima mnogo ljepsih stvari oko Zelje o kojima treba da pisemo.Finansijska situacija solidna,dugovanja prema igracima nema,doci ce solidna pojacanja a i prica oko izgradnje Grbavice nije vise suplja prica vec realnost.Pa prema tome plava braco sretan i uspjesan pocetak nove sezone i da dozivimo puno radosti u njoj sa nasim Zeljom a za druge ma bas briga.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Potpis!!!dino lj je napisao/la:Pocele pripreme za novu sezonu koja ce ako Bog da biti uspjesna najmanje kao i prosle dvije,Amar i uprava se ne kofrce i ne dizu u nebo a to je dobar znak.Igracki kadar solidan a ako bude slobodnih igraca bit ce jos bolji.A sto se tice majica,salova i slicno nema potrebe da se ponasamo kao djeca,jednostavno sve provokacije ignorisimo fala Bogu ima mnogo ljepsih stvari oko Zelje o kojima treba da pisemo.Finansijska situacija solidna,dugovanja prema igracima nema,doci ce solidna pojacanja a i prica oko izgradnje Grbavice nije vise suplja prica vec realnost.Pa prema tome plava braco sretan i uspjesan pocetak nove sezone i da dozivimo puno radosti u njoj sa nasim Zeljom a za druge ma bas briga.
Einigkeit und Recht und Freiheit
Koliko sam ja upratio, ovo nam je trenutni igrački kadar :
Golmani : Ibrahim Šehić, Elvis Karić, Semir Bukvić
Odbrana : Patric Gerhardt Nyema, Jadranko Bogičević , Velibor Vasilić, Benjamin Čolić, Goran Marković, Emir Alić ( ? )
Veza : Perica Stančeski, Zajko Zeba, Edin Višća, Nermin Zolotić, Muamer Svraka, Nermin Jamak, Mirsad Bešlija, Dejan Drakul, Srđan Savić, Srđan Stanić, Elvir Čolić
Napad : Eldin Adilović, Omar Baljić, Šaban Pehilj, Aleksandar Nikolić, Mirsad Ramić
Amar Prutina ( pozicija ? )
Uglavnom, dosta solidno. Ima tu dosta propuha u odbrani, to je za sada najkritičnije, jer nemamo lijevog beka, tu će sigurno neko doći. Idealno bi bilo dovesti još po jedno pojačanje na svaku poziciju, eventualno dva u odbranu. Dosta je tu mladih igrača, pogotovo onih iz naše škole. Uglavnom ja mislim da će ovo dobro izgledati u prvenstvu i da ćemo razvaliti konkurenciju. U Europi već slabije, za nju nam trebaju ipak pojačanja u pravom smislu te riječi. Ali dobro, nije da se žalim.
Drago mi je za ovog Bukvića, kažete da ima dosta talenta i da bi možda mogao biti i naš prvi golman, u slučaju odlaska Šehića. Alića i Prutinu ne znam, koliko sam skontao to su naši momci, juniori ?
Golmani : Ibrahim Šehić, Elvis Karić, Semir Bukvić
Odbrana : Patric Gerhardt Nyema, Jadranko Bogičević , Velibor Vasilić, Benjamin Čolić, Goran Marković, Emir Alić ( ? )
Veza : Perica Stančeski, Zajko Zeba, Edin Višća, Nermin Zolotić, Muamer Svraka, Nermin Jamak, Mirsad Bešlija, Dejan Drakul, Srđan Savić, Srđan Stanić, Elvir Čolić
Napad : Eldin Adilović, Omar Baljić, Šaban Pehilj, Aleksandar Nikolić, Mirsad Ramić
Amar Prutina ( pozicija ? )
Uglavnom, dosta solidno. Ima tu dosta propuha u odbrani, to je za sada najkritičnije, jer nemamo lijevog beka, tu će sigurno neko doći. Idealno bi bilo dovesti još po jedno pojačanje na svaku poziciju, eventualno dva u odbranu. Dosta je tu mladih igrača, pogotovo onih iz naše škole. Uglavnom ja mislim da će ovo dobro izgledati u prvenstvu i da ćemo razvaliti konkurenciju. U Europi već slabije, za nju nam trebaju ipak pojačanja u pravom smislu te riječi. Ali dobro, nije da se žalim.
Drago mi je za ovog Bukvića, kažete da ima dosta talenta i da bi možda mogao biti i naš prvi golman, u slučaju odlaska Šehića. Alića i Prutinu ne znam, koliko sam skontao to su naši momci, juniori ?
za našu ligu smo dobri, vjerovatno i bolji nego prošle godine jer sarajevo i borac neće zadržati glavne igrače na okupu. al' za evropu treba puno više, barem jedno PRAVO pojačanje (a ne prinova) u svakoj liniji.
u celiku su svi katastrofa, Osim je vidio nesto kod njega i probat ce ga ali je sigurno ako se ne bude trudio i igro da ce na klupi zavrsit... a u celiku se to nije moglo desit...[/quote]nick je napisao/la: Da si iz Zenice znao bi malo vise stvari sto se tice kapitenske trake... A smatrati Adilovica jednim od najboljih igraca Celika moze samo onaj ko ga nije gledao ili ti je mozda drag zbog promasenog penala
Ja mu zelim sve najbolje neka da 30golova u Zelji ... samo nek nije u Celiku
Ko zna mozda ga Amar promijeni jer joj Bog i batina u Zelji dok to Ibrakovic objektivno nije bio pa je vjerovatno Adilovic igrao opustenije...
Inace po meni je Lazar bolji u formaciji sa dva spica dok je Adilovic bolji u formaciji sa jednim i mislim da ga je zato Amar i doveo jer on igra 4 2 3 1 bar u onim utakmicama koje sam ja gledao
ma kakva dva spica ko jos igra kod nas sa dva spica... ne znam koliko si gledo lazara ali sta je taj fulio i sta je skino sa linije a lopta ide u go to je cudo
lazar je nama drag jer se boriosvaku utakmicu bilo drina bio celik, vazda su ga tukli ali ni jednom nije izbjego duel... ja bih njega najradije ko stopera stavio ali jbg... adilovic zna dat go 10 golova u nasoj ligi u prosjecnom celiku( ne omalovazam, nit mislim da su ostali puno bolji) ali u zelji ce imat zebu, viscu, besliju iza sebe i siguran sam da ce dati vise golova od lazara...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
jarane ja gledam jednu drugu stvar... Lazar se nije nadavao golova ali zato jesu svi oko njeganick je napisao/la:ma kakva dva spica ko jos igra kod nas sa dva spica... ne znam koliko si gledo lazara ali sta je taj fulio i sta je skino sa linije a lopta ide u go to je cudolazar je nama drag jer se boriosvaku utakmicu bilo drina bio celik, vazda su ga tukli ali ni jednom nije izbjego duel... ja bih njega najradije ko stopera stavio ali jbg... adilovic zna dat go 10 golova u nasoj ligi u prosjecnom celiku( ne omalovazam, nit mislim da su ostali puno bolji) ali u zelji ce imat zebu, viscu, besliju iza sebe i siguran sam da ce dati vise golova od lazara...
Za razliku od Adilovica on nije sebican i gine za loptu i jak je ko zemlja ima igru glavom sto Adilovic nema
Lazara se smije pod voz baciti za loptu... Adilovic ne smije macku napasti itf.. uglavnom kada krenu utakmice bice ti jasnije
Vise golova od Lazara nije tesko dati ali je tesko biti korisniji igrac bar po mom vidjenu
- admir_ze1982
- Kontakt:
Cestitke na Sulejmanu Smajicu, definitivno najbolje moguce pojacanje.
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
-
amarpustahija
- Kontakt:
Jel to potpiso ?admir_ze1982 je napisao/la:Cestitke na Sulejmanu Smajicu, definitivno najbolje moguce pojacanje.
- KB-TM87
- Kontakt:
admir_ze1982 je napisao/la:Cestitke na Sulejmanu Smajicu, definitivno najbolje moguce pojacanje.
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- admir_ze1982
- Kontakt:
Imam info iz " druge " ruke da jeste !
Znaci info 98% sigurna!
Smajke je zvijer!!!
Znaci info 98% sigurna!
Smajke je zvijer!!!
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
- KB-TM87
- Kontakt:
aBd , imaš pivu ako budeš navraćao u Sarajevoadmir_ze1982 je napisao/la:Imam info iz " druge " ruke da jeste !![]()
Znaci info 98% sigurna!
Smajke je zvijer!!!
Njega završava Cviko al još nije sigrno!!!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Bilo bi dobro da dodje,dobar je on igrac.babilonTM je napisao/la:Njega završava Cviko al još nije sigrno!!!
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- admir_ze1982
- Kontakt:
Ma brate, dogovorio momak, uslovi se utanacili, jos samo da stavi parafbabilonTM je napisao/la:Njega završava Cviko al još nije sigrno!!!
- KB-TM87
- Kontakt:
Eto nek on i Ješe dođu i onda još samo napadač i imamo ekstra tim. 
-
old school
- Kontakt:
mene samo dialiba zanima
mislim da od jesea nema nista,smajic bi trebao biti nas igrac,sto bi znacilo da moramo sve karte baciti na lijevog beka i jos jednog stopera..Ne znam koliko je istina, mozda neko moze potvrditi da se u vezu sa Željom dovodi Ćorić iz borca kao i nikolic,mada za nikolica cisto sumnjam...
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Ako je tačno onda ti hvala na informaciji.Samo su se nešto gurali i ovi iz Zrinjskog.admir_ze1982 je napisao/la:Ma brate, dogovorio momak, uslovi se utanacili, jos samo da stavi parafbabilonTM je napisao/la:Njega završava Cviko al još nije sigrno!!!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !