Baš me interesuje kako će ovo završiti.
Ili će ostati dosljedan sebi i uraditi ono što ponavlja danima (s time sačuvati ponos, ali izgubiti hrpu para) ili se neće danima moći pogledati u ogledalo.
Kakav je ovaj Pedro Leon?
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Mozda jer nije igrao.U Realu nije dobio priliku i nije se baš naigrao.Tek poneku tekmu u kupu da osjeti zeleni teren.U Getafeu kao što si napisao je bio dobar.Dosta aistencija i jako koristan, ali sad je već rizik ga dovoditi iako je još mlad.Tribalian je napisao/la:@Geronimo ja se Pedra Leona secam dok je bio u mladoj reprezentaciji Spanije,tad je bio dobar.Tad je igrao u Valjadolidu,posle toga je i u Hetafeu igrao dobro,e vec u Realu ga se nesto i ne secam najbolje.
Pa brate ne znam koliko je on mlad,znam da je igrao u Spanskoj reprezentaciji otprilike u isto vreme kad su u srpskoj igrali Ivanovic i Kolarov???Mislim nije star ali nije ni nesto bas mlad.FRANK RIBERY je napisao/la:Mozda jer nije igrao.U Realu nije dobio priliku i nije se baš naigrao.Tek poneku tekmu u kupu da osjeti zeleni teren.U Getafeu kao što si napisao je bio dobar.Dosta aistencija i jako koristan, ali sad je već rizik ga dovoditi iako je još mlad.Tribalian je napisao/la:@Geronimo ja se Pedra Leona secam dok je bio u mladoj reprezentaciji Spanije,tad je bio dobar.Tad je igrao u Valjadolidu,posle toga je i u Hetafeu igrao dobro,e vec u Realu ga se nesto i ne secam najbolje.
Ima 24 godine.Po meni je veoma mladTribalian je napisao/la:Pa brate ne znam koliko je on mlad,znam da je igrao u Spanskoj reprezentaciji otprilike u isto vreme kad su u srpskoj igrali Ivanovic i Kolarov???Mislim nije star ali nije ni nesto bas mlad.FRANK RIBERY je napisao/la:Mozda jer nije igrao.U Realu nije dobio priliku i nije se baš naigrao.Tek poneku tekmu u kupu da osjeti zeleni teren.U Getafeu kao što si napisao je bio dobar.Dosta aistencija i jako koristan, ali sad je već rizik ga dovoditi iako je još mlad.Tribalian je napisao/la:@Geronimo ja se Pedra Leona secam dok je bio u mladoj reprezentaciji Spanije,tad je bio dobar.Tad je igrao u Valjadolidu,posle toga je i u Hetafeu igrao dobro,e vec u Realu ga se nesto i ne secam najbolje.
Koja je prava istina?! želio bih znatiOmerbavarac je napisao/la:NI ovdje se nista narocito ne desava. Spekulacija je sve manje i manje, mora da je more krivo.![]()
Za nekih 10-ak dana ocekujem pravi val napada uprave Bayerna prema preostalim potencijalnim pojacanjima i na kraju krajeva potpis barem jos trojice igraca. Kad kazem trojice, tu se podrazumijeva dva stopera, sto je uistinu jako tesko ostvarivo, ali ne i nemoguce. Sve zavisi od DvB-a i njegovog moguceg angazmana u Rusiju.
Treci igrac je to zamjensko krilo, a kako stvari stoje to je Japanac, za kojeg se vec zna da je skoro stigao.
Namjerno sam izostavio Vidala jer citajuci medije da se naslutiti da ce tesko doci u Bavarsku, ali mozda je ovo samo teorija zavjere ili se mozda pokusava nabiti sto veca cijena.![]()
Pravu istinu oko nedolaska Coentraoa sam maloprije procitao na drugom forumu, a vjerujem da su to isto ucinili i vecina onih koji se tamo nalaze i zaista sam se iznenadio (pozitivno).
Imamo prijatelja u Madridu.
Jednostavno oćekivo sam Conetraa no Benfica je ispala neviđen šupak. No to je nogomet. Neznam dal znate kaj se točno događalo po pitanju Conetraovog transfer, al bez obzira u kratkim crtama ću vam to ispričati. naime Benfica se sa nama dogovorila oko Coentraa i sve je bilo riješeno, bar su tako mislili bayernovi čelnici. no što je Benfica napravila. Bayernu iza leđa išli su nuditi Coentraa Realu jer su od Reala oćekivali više para, a pošto su znali da ga mogu prodati Bayernu bez obzira pokušali su dodantno omastiti brk i u tom naumu su uspjeli. Ono što je mene iznanadilo je to da je Bayernu, real javio što Benfica radi i na tome im svaka čast. Kad su u Bayernu to saznali više nisu htjeli imati posla sa Benficom i tako je Conetrao završio u reali. Ruku na srce, kada se Bayern sa Realom bori za igrača, Bayern ipak nema šanse...Šta je tu je, imamo sada Rafinhu i od njega moramo izvući najbolje kaj možemo. To nije tzv. ŠPEK transfer ali će poslužiti svrsi. Doveli smo jednog dobrog igrača za kojeg se nadam da će korektno odraditi svoj posao. Bio je jeftin i to je najveći plus kod tog transfera i mislim da će nam se na kraju isplatiti. On i Robben neće biti nimalo slabiji tandem, od tandema Lahm-Ribery!
Jao pa čo'eče rekao bi netko da ide u Getafe kako si usporedio, a i nije da je nešto "loš" u Realueffe_sa je napisao/la:jednog c.ronalda pogledat....pa ljudi gdje je christiano imao vise uspjeha u realu ili ManU???![]()
![]()
možda si malo pogrešno shvatio, ja sam na grublji nacin pokusao objasnit neke stvari....al ovde nije bila namjera da umanjim vrijednost reala, najteže se borit bayernu za jednog igrača sa realom, jer real je mit tamo igrači rado odlaze....najteže je dovest igrača ako ti je real konkurent, to je činjenica može neko druge klubove spominjat koliko hoce.....a druga stvar što mi cesto znamo reala pobijeditToxicity je napisao/la:Jao pa čo'eče rekao bi netko da ide u Getafe kako si usporedio, a i nije da je nešto "loš" u Realueffe_sa je napisao/la:jednog c.ronalda pogledat....pa ljudi gdje je christiano imao vise uspjeha u realu ili ManU???![]()
![]()
.. Pa očito misli da će nešto i vamo osvojit.. A da mu je toliko do para mislim da bi u City prije otišao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.