Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Boixos Nois. Oni su prije radili sami koreografije , i u 90-tim su pravili dosta sranja po gostovanjima ,Laporti su prijetili smrcu uglavnom dosta problematicna skupina koja zadnjih godina bojkotuje Barcine tekme , ne znam razlog tacno .Barsa,pa oni cak ni nemaju organizovanu navijacku grupu,imaju navijace koji idu na tekme,ali ne postoji grupa.
Znaci u pravu sam za ovo sto sam rekao,jer sam dosta podataka nasao i na Barsinim stranama nekim?Trenutno ne postoji nista organizovano i klub je prema podacima finansirao koreografije na "velikim"utakmicama????juznjak> je napisao/la:Boixos Nois. Oni su prije radili sami koreografije , i u 90-tim su pravili dosta sranja po gostovanjima ,Laporti su prijetili smrcu uglavnom dosta problematicna skupina koja zadnjih godina bojkotuje Barcine tekme , ne znam razlog tacno .Barsa,pa oni cak ni nemaju organizovanu navijacku grupu,imaju navijace koji idu na tekme,ali ne postoji grupa.
Prave navijace zna se ko ima u Spaniji ,Sevilla,Atletico,Oviedo,Betis,Sporting,Cadiz,Zaragoza,Athletic,Malaga itd.
Boixos Noisima je zabranjen ulazak na stadion,ne bojkutuju.juznjak> je napisao/la:Boixos Nois. Oni su prije radili sami koreografije , i u 90-tim su pravili dosta sranja po gostovanjima ,Laporti su prijetili smrcu uglavnom dosta problematicna skupina koja zadnjih godina bojkotuje Barcine tekme , ne znam razlog tacno .Barsa,pa oni cak ni nemaju organizovanu navijacku grupu,imaju navijace koji idu na tekme,ali ne postoji grupa.
Prave navijace zna se ko ima u Spaniji ,Sevilla,Atletico,Oviedo,Betis,Sporting,Cadiz,Zaragoza,Athletic,Malaga itd.
Finansije su jedno,al napraviti nesto je sasvim drugo sto svakako neko ko nije upucen u tifo scenu hajmo reci ne moze napraviti pa kad bi imao ne znam ti koliko novca.zabranjenja gostovanja grupi to se ne smatra problematicnim i opasnim mozes se kladiti da su ti isti pravili probleme na proslavi.Imal Bayer Leverkusen Ultrase??Pa opet su skinuli par zastava i salova tim Atletico Ultrasima koje ti spominjes.Nisu Hool ekipa Barcini navijaci,vjerovatno ni Realovi al usudtii se ponjti torbi i torbi palica na aerodrom je znak jedne jako smjele akcije za Amsterdam.Hool ekipe ti sad mozes nabrojat na prste ruku i mozda nogu ovo ostalo je sve 0.Englezi nemaju vecih ispada vec dugo pa onda opet bljesak Aston Villa-Birmingham dokaz da su oni i dalje tu samo drakonske kazne to ne dozvoljavaju....Ne znam ko je sta pobrkao al ja mislim da ja nisamTribalian je napisao/la:Znaci u pravu sam za ovo sto sam rekao,jer sam dosta podataka nasao i na Barsinim stranama nekim?Trenutno ne postoji nista organizovano i klub je prema podacima finansirao koreografije na "velikim"utakmicama????juznjak> je napisao/la:Boixos Nois. Oni su prije radili sami koreografije , i u 90-tim su pravili dosta sranja po gostovanjima ,Laporti su prijetili smrcu uglavnom dosta problematicna skupina koja zadnjih godina bojkotuje Barcine tekme , ne znam razlog tacno .Barsa,pa oni cak ni nemaju organizovanu navijacku grupu,imaju navijace koji idu na tekme,ali ne postoji grupa.
Zaboravio si ovdje dvije respektabilne grupe Espanyola a pogotovo Deportivajuznjak> je napisao/la:Boixos Nois. Oni su prije radili sami koreografije , i u 90-tim su pravili dosta sranja po gostovanjima ,Laporti su prijetili smrcu uglavnom dosta problematicna skupina koja zadnjih godina bojkotuje Barcine tekme , ne znam razlog tacno .Barsa,pa oni cak ni nemaju organizovanu navijacku grupu,imaju navijace koji idu na tekme,ali ne postoji grupa.
STEVIE je napisao/la:iduce sezone najvjerovatnije se nece igrati boca-river posto river izgleda ispada u drugu ligu
kod mene vrijedi upravo suprotno.QUARESMA 18<<< je napisao/la:ne mogu da vjerujem da je RIver ispao u drugu ligune pratim argentinsku ligu, River najvise simpatisem u Argentini, Bocu ne volim nikako, mislio sam da se River bori za titulu kad ono pade u drugu ligu
Nije Super Clasico sve u Argentini, ima još rivalstava kao Derby de Avellaneda, Clasico Platense,Clasico Rosario,San Lorenzo - Huracan,Banfield- Lanus, Colon-Union, Talleres- Belgrano.domineysn je napisao/la:Nema više Super Classica, jednog od najvećih derbija svih vremena, barem ne u predstojećoj sezoni u Argentini. Stvarno mi je žao što je River Plate ispao. Dao je mnoge fantastične igrače, 33 puta osvojio prvenstvo, 2 Copa Libertadoresa i mnoge druge trofeje (ne treba više trošiti riječi na ovog argentinskog diva).![]()
Naravno da nije (nisam ni rekao da jeste), ali ćeš se složiti sa mnom kada kažem da im je to "glavno obilježje".Colo Colo je napisao/la:Nije Super Clasico sve u Argentini, ima još rivalstava kao Derby de Avellaneda, Clasico Platense,Clasico Rosario,San Lorenzo - Huracan,Banfield- Lanus, Colon-Union, Talleres- Belgrano.domineysn je napisao/la:Nema više Super Classica, jednog od najvećih derbija svih vremena, barem ne u predstojećoj sezoni u Argentini. Stvarno mi je žao što je River Plate ispao. Dao je mnoge fantastične igrače, 33 puta osvojio prvenstvo, 2 Copa Libertadoresa i mnoge druge trofeje (ne treba više trošiti riječi na ovog argentinskog diva).![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.