FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@ Zli nije Hoardic budala da se vraca,taj je davno prevazisao nasu ligu
A Irfan je spomenuo nedavno da su Dupovac i Kojasevic najvrijedniji igraci uz Kenu...ovo je receno u smislu da se za njih moze uzeti najveca lova
A Irfan je spomenuo nedavno da su Dupovac i Kojasevic najvrijedniji igraci uz Kenu...ovo je receno u smislu da se za njih moze uzeti najveca lova
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Stipu Irfinovu suplju.... Realno na Dupovcu i Harisu se lova moze uzeti..Ovo ostalo dabog-da...Ma da ni Comor nije los,meni licno je bolji od Kene al sta se moze...I samo Torlaka za kapitena uz trenera kao sto je Husref beg...miky_hz je napisao/la:@ Zli nije Hoardic budala da se vraca,taj je davno prevazisao nasu ligu
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "
Ma ja, bolje ti znas od Redzepagica.ZLi je napisao/la:Stipu Irfinovu suplju.... Realno na Dupovcu i Harisu se lova moze uzeti..Ovo ostalo dabog-da...Ma da ni Comor nije los,meni licno je bolji od Kene al sta se moze...I samo Torlaka za kapitena uz trenera kao sto je Husref beg...miky_hz je napisao/la:@ Zli nije Hoardic budala da se vraca,taj je davno prevazisao nasu ligu
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ma kakav Redzepagic 'ta ce on pojma on nemaBegAx je napisao/la:Ma ja, bolje ti znas od Redzepagica.ZLi je napisao/la:Stipu Irfinovu suplju.... Realno na Dupovcu i Harisu se lova moze uzeti..Ovo ostalo dabog-da...Ma da ni Comor nije los,meni licno je bolji od Kene al sta se moze...I samo Torlaka za kapitena uz trenera kao sto je Husref beg...miky_hz je napisao/la:@ Zli nije Hoardic budala da se vraca,taj je davno prevazisao nasu ligu
Gdje ce imati kad nam dovodi svoje anonimuse..SOKIC ??? Ko je taj,odakle? Iz Ceske, dosao pijeske...Sta nije igrao ni za C tim tamo gdje vec... Dokazi nam svoje sposobnosti da mozes pa dovedi ovo nase dijete,dijete Fk Sarajeva Haurdica to je vec nesto,za pohvalit...
Hajde uozbilji seZLi je napisao/la:Gdje ce imati kad nam dovodi svoje anonimuse..SOKIC ??? Ko je taj,odakle? Iz Ceske, dosao pijeske...Sta nije igrao ni za C tim tamo gdje vec... Dokazi nam svoje sposobnosti da mozes pa dovedi ovo nase dijete,dijete Fk Sarajeva Haurdica to je vec nesto,za pohvalit...
Koliko nebuloza na jednom mjestu, moj ZLi.
Nikad se nezna..Mozda mu kaze hajd u Sarajevo da igras dzaba...Dokaz smigalovici,Haskici al je deckima i to cast!!!BegAx je napisao/la:Hajde uozbilji seZLi je napisao/la:Gdje ce imati kad nam dovodi svoje anonimuse..SOKIC ??? Ko je taj,odakle? Iz Ceske, dosao pijeske...Sta nije igrao ni za C tim tamo gdje vec... Dokazi nam svoje sposobnosti da mozes pa dovedi ovo nase dijete,dijete Fk Sarajeva Haurdica to je vec nesto,za pohvalit...Pasa moj, nije to tako lako kako ti mislim. Mislis da je dovoljno da Redzepagic kaze, haj ti samnom u Sarajevo, gdje ces igrati za manju platu. Momak igra u Ceskoj ligi koja je duplo kvalitetnija od nase. Nakon sto Sarajevo finansijski stane na noge, onda cemo pricati o Haurdicima, Mahmutovicima...
Koliko nebuloza na jednom mjestu, moj ZLi.Sutite, i pustite ljude da na miru rade!
"Imam nekoliko konkretnih ponuda, a prije nekoliko dana kontaktiran sam od strane čelnika Sarajeva. Međutim, ne očekujem da se ponovo jave dok ne srede stanje u klubu. Dakle, ne brinem za svoju budućnost, ponuda ima ali ne želim žuriti sa konačnom odlukom", zaključio je Milošević.
Znaci, Semjon ceka poziv nasih!
Pixi je igracina za veliku vecinu nasih igraca.Odmah vidis dal neko zna igrati ili ne.Pixi definitivno zna,a to sto nema s kim i sto moras nasim tzv igracima da nacrtas kako i gdje da pokriva teren i odigra ili utrci u prostor e to je ono sto J**+ nase koke a nije horoz.Pod hitno naci nacina da se vrate svi igraci iz protekle sezone i sa par adekvatnih "pojacanja" pripremati se za evropu.JER EVROPA JE NAVIKLA NA NAS.FCS.HZ.
Kojasevic bi anjvise pomogao ekipi kada bi ga isplatili i onda AUTOMATSKI PRODALI,bilo kome.
Kojasevic je tip igraca za malog fudbala. Decko uzme loptu pa pocne driblati ,pa onda sagne glavu pa zapne po dijagonali ...pa dribla,pa onda pocne driblati i prema nasem golu i tako u nedogled.
Tip igraca koji apsolutno nema pregled igre,e uposljava suigrace,nema zavrsnu loptu..dribling je sve sto ima,i to je solidno,i apsolutno gusi igru cijele ekipe. A da en kazem da je u defanzivi akrina i to teska.
Igrac za turnira,bajramskog i sask bozicnog i to je to. Mozda da ima neki trener da ga otrjezni,ali ovo sto je pruzao kod nas...neka hvala,to nam ne treba.
Kojasevic je tip igraca za malog fudbala. Decko uzme loptu pa pocne driblati ,pa onda sagne glavu pa zapne po dijagonali ...pa dribla,pa onda pocne driblati i prema nasem golu i tako u nedogled.
Tip igraca koji apsolutno nema pregled igre,e uposljava suigrace,nema zavrsnu loptu..dribling je sve sto ima,i to je solidno,i apsolutno gusi igru cijele ekipe. A da en kazem da je u defanzivi akrina i to teska.
Igrac za turnira,bajramskog i sask bozicnog i to je to. Mozda da ima neki trener da ga otrjezni,ali ovo sto je pruzao kod nas...neka hvala,to nam ne treba.
ako ti veze nemas ko je sokic onda suti i nemoj ga odmah pljuvati...momak je za nase lige i vise nego dobar igrac ...ZLi je napisao/la:Gdje ce imati kad nam dovodi svoje anonimuse..SOKIC ??? Ko je taj,odakle? Iz Ceske, dosao pijeske...Sta nije igrao ni za C tim tamo gdje vec... Dokazi nam svoje sposobnosti da mozes pa dovedi ovo nase dijete,dijete Fk Sarajeva Haurdica to je vec nesto,za pohvalit...
ko ga je ijednom gledao kako igra zna o cemu govorim....momku nije ni dao sansu,cak nezna ni ko je on ,al odmah se treba dobro israti po momku..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
S njim nisam, moguce je da cemo se veceras cuti, ako sta saznam odma pišemBegAx je napisao/la:Jesi li pricao sa Haskicem?Ljumani_Banovici je napisao/la:Almir Šmigalović ''Sutra idemo na pripreme u Fojnciu, pa cu potpisati za koji dan''
Dakle on je sada vaš igrač. Valjda vam posluži.
iz njegovih usta LIČNO... čuo se ja s njim i tako mi rekao
1947!
U 12:00 izvlacenje LP, a u 13:00 EL.Bhfanatik je napisao/la:U koliko je sutra izvlacenje?
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Haskić se već nalazi u Sarajevu sa igračima. I on je pred potpisom za novi klub zajedno sa Šmigalovićem !
1947!
Evo poklanjam ti moj 1000 post! Hvala ti na informaciji!Ljumani_Banovici je napisao/la:Haskić se već nalazi u Sarajevu sa igračima. I on je pred potpisom za novi klub zajedno sa Šmigalovićem !
Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 19 jun 2011, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
-
-SiviSoko-
- Kontakt:
Amir Rizvanović, predsjednik Fudbalskog kluba Sarajevo u ostavci sutra (ponedjeljak) će donijeti odluku da li će ostati na čelu koševskog premijerligaša.
“Još nisam odlučio. Analiziram sve što smo uradili za šest mjeseci i mogu reći da smo ispunili sve ciljeve. Izborili smo plasman u Evropu, izvršavali smo tekuće finansijske obaveze, sačinili plan sanacije... U petak sam nakon neodržane Skupštine bio veoma razočaran, htio otići, a sada, nakon nekih razgovora, pomalo razmišljam o tome da ostanem. Odluku ću donijeti u ponedjeljak“, izjavio je Rizvanović za Avaz.
Sarajevo, koje bi, nakon Koševa, trebalo nastaviti pripreme u Fojnici, sutra će se naći u žrijebu drugog pretkola Evropske lige, i to kao nosilac.
“Volio bih da imamo sreće u žrijebu i da nas zapadne što lakši protivnik, a onda da u trećem pretkolu dobijemo atraktivnog rivala i napunimo Koševo“, istakao je Rizvanović.
“Još nisam odlučio. Analiziram sve što smo uradili za šest mjeseci i mogu reći da smo ispunili sve ciljeve. Izborili smo plasman u Evropu, izvršavali smo tekuće finansijske obaveze, sačinili plan sanacije... U petak sam nakon neodržane Skupštine bio veoma razočaran, htio otići, a sada, nakon nekih razgovora, pomalo razmišljam o tome da ostanem. Odluku ću donijeti u ponedjeljak“, izjavio je Rizvanović za Avaz.
Sarajevo, koje bi, nakon Koševa, trebalo nastaviti pripreme u Fojnici, sutra će se naći u žrijebu drugog pretkola Evropske lige, i to kao nosilac.
“Volio bih da imamo sreće u žrijebu i da nas zapadne što lakši protivnik, a onda da u trećem pretkolu dobijemo atraktivnog rivala i napunimo Koševo“, istakao je Rizvanović.
Ma ostaje on
Vec je poceo razmisljati o punom Kosevu,samim tim i punoj kasi
Vec je poceo razmisljati o punom Kosevu,samim tim i punoj kasi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Tako je Rizva! 

Pravi dinGospo, za razliku od Bleksona!

Pravi dinGospo, za razliku od Bleksona!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.