Isto k"o da me je neko qouto al mi prazan prostor osto ... ako neko zna o cemu je ovaj decko pisao molim ga da mi ne javljaSilvio B je napisao/la:warden je napisao/la:Ako ova kauzala ostane za AvB nema nista od njeg ,to je Branca izjavio : http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=50103
http://www.calciomercato.com/mercato/br ... ter-526227
Non sarà Villas Boas il prossimo tecnico dell'Inter. Marco Branca, dt nerazzurro, ha dichiarato all'Ansa: "Villas Boas non sarà il nostro prossimo allenatore e non solo per la clausola rescissoria che lo lega Porto".
znaci nije glavni razlog klauzula ,vec covjek nece da se glupira iz jedne vrhunske ekipe sa puno mladih talentovanih igraca u staracki dom.
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Pozz Interista prvi put cujem da postojis na forumuInterista je napisao/la:@Silvio jesi naporan zadnja 3 posta na temi su tvojastvarno ides na zivce ohladi malo vidis da nisi dobro dosao na ovu temu i razguli..
IO SONO INTERISTA
http://www.tuttomercatoweb.com/inter/?a ... XQtNTAxMTk
Dall'Inghilterra: Hiddink va al Chelsea, a giorni si chiude
Dall'Inghilterra: Hiddink va al Chelsea, a giorni si chiude
odavno sam ja na forumu redovno citam postovewarden je napisao/la:Pozz Interista prvi put cujem da postojis na forumuInterista je napisao/la:@Silvio jesi naporan zadnja 3 posta na temi su tvojastvarno ides na zivce ohladi malo vidis da nisi dobro dosao na ovu temu i razguli..
jos si INTERISTA
navrati malo cesce pisi ,,diskutuj s nama i protiv nas (jer je silvio b jedan od nas
).
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Silvio, ja sam uz tebe!
Ne kontam što tako reagujete?
Postovi don Silvia izgledaju provokatorski, ali momak sve što je napisao je skoro pa bio u pravu bilo na ovoj bilo na Juventusovoj temi...
Postovi don Silvia izgledaju provokatorski, ali momak sve što je napisao je skoro pa bio u pravu bilo na ovoj bilo na Juventusovoj temi...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Super nek onda odrzava vasU temu, nama nije potreban ,,i povedi ga kuci ako zelis vidim da ti GODI al nama SKODI.Bianconeri1988 je napisao/la:Silvio, ja sam uz tebe!![]()
![]()
IO SONO INTERISTA
- Interista di cuore
- Kontakt:
Sad je Spaletti na redu 
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Ahahahahaha,znaci idemo dalje
...Ovdje se vise ne zna ko pije a ko placa
Kako god nadam se dobrom treneru...
Kako god nadam se dobrom treneru...
INTER SIAMO NOI ! ! !
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
neznam otkud nekom pravo da bilo koga tjera sa bilo koje teme, nema tu vaših i naših tema, sve teme su svih članova ovog foruma, a ako vas nečiji postovi toliko nerviraju ima ignore i ćao, a ne ovako vas je uspio isprovocirati a očito mu je to cilj, onaj amel je bio sto puta gori još imao nekoliko profila al staviš ga na ignore i rahat 
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- sarajlija89
- Kontakt:
Pa vidis, sam si o sebi stvorio takvu sliku i svaki tvoj post se smatra kao provokacija, otuda takve reakcije. Nezz zasto imas potrebu bilo sta komentarisati ovdje, osim ako ti nije cilj da ih provociras, a izgleda da jeste.sta cu ja njima ,ja im kazem nista od sancheza oni svi mrs tamo mrs ovamo ,ja im kazem kako lazu za casemira oni meni te kreten te ovo ono i sad im kazem kako nema sanse za avb oni meni idote itd.
sta cu ja njima kad njihov tim propada nisam ja kriv.
Vise si ovdje pisao i na Juventusovoj temi, nego o vlastitom klubu i to na provokativan nacin, tako da su stvari vrlo jasne i ljudi te tako dozivljavaju i onda se pitas zasto???
Ma apsolutno, da su ga ignorisali, lakse bi svima bilo. Postoje opcije "ignore" i "prijavi post", a svaka vasa replika je dodatno trolovanje...tony-mortale je napisao/la:neznam otkud nekom pravo da bilo koga tjera sa bilo koje teme, nema tu vaših i naših tema, sve teme su svih članova ovog foruma, a ako vas nečiji postovi toliko nerviraju ima ignore i ćao, a ne ovako vas je uspio isprovocirati a očito mu je to cilj, onaj amel je bio sto puta gori još imao nekoliko profila al staviš ga na ignore i rahat
I da....dobio je 7 dana pauze
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Jel istina da smo prodali drugu polovicu ugovora Destra Genoi za 4 mil??? Ako je istina onda su nasi napravili stvarno glup potez, vec vidim da ce za par godina otkupit ga za 15-ak mil 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- SoloJuve26
- Kontakt:
Imal sta novo oko trenera??? Ja vam odavno govorim za Del nerija
.. sto se toliko mucite kad vam svak govori nee.. Pa koje budala da doce na jednu godinu na klupi intera?? Kako sam ja cito tako je Moratti izjavio da samo zeli dovesti nekog na godinu dana??
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Inter je izrazio zelju da dovede Nasrija iz Arsenala,ali kako sami kazu male su sanse za to.Vece su sanse da on zaigra za MU,Celzi ili MC.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Mihajlović najozbiljni kandidat za klupu Intera 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Saras Spa.
- Kontakt:
sarajlija89 je napisao/la:Pa vidis, sam si o sebi stvorio takvu sliku i svaki tvoj post se smatra kao provokacija, otuda takve reakcije. Nezz zasto imas potrebu bilo sta komentarisati ovdje, osim ako ti nije cilj da ih provociras, a izgleda da jeste.sta cu ja njima ,ja im kazem nista od sancheza oni svi mrs tamo mrs ovamo ,ja im kazem kako lazu za casemira oni meni te kreten te ovo ono i sad im kazem kako nema sanse za avb oni meni idote itd.
sta cu ja njima kad njihov tim propada nisam ja kriv.
Vise si ovdje pisao i na Juventusovoj temi, nego o vlastitom klubu i to na provokativan nacin, tako da su stvari vrlo jasne i ljudi te tako dozivljavaju i onda se pitas zasto???
Ma apsolutno, da su ga ignorisali, lakse bi svima bilo. Postoje opcije "ignore" i "prijavi post", a svaka vasa replika je dodatno trolovanje...tony-mortale je napisao/la:neznam otkud nekom pravo da bilo koga tjera sa bilo koje teme, nema tu vaših i naših tema, sve teme su svih članova ovog foruma, a ako vas nečiji postovi toliko nerviraju ima ignore i ćao, a ne ovako vas je uspio isprovocirati a očito mu je to cilj, onaj amel je bio sto puta gori još imao nekoliko profila al staviš ga na ignore i rahat
I da....dobio je 7 dana pauze
onaj amel je bio sto puta gori
- Saras Spa.
- Kontakt:
Hidink je izgleda novi trener. Capello također u igri
Od danas su svi u igri
Samo da ce postaviti vec jednom trenera da dovedemo par masina u nas Inter
Samo da ce postaviti vec jednom trenera da dovedemo par masina u nas Inter
INTER SIAMO NOI ! ! !
ma vala .. većega vola od onoga Beniteza sto je bio na pocetku prosle sezone tesko da mogu dovesti
najvise bih volio kad bi dosao Hiddink al vidjecemo
najvise bih volio kad bi dosao Hiddink al vidjecemo
upravo sam gledao na calcio info vijesti,,spominje se tona trenera,,, a prikazuje moratija u drustvu s gasperinijem,, setaju uz neku obalu,, smjeskaju se ,, e sad da li to znaci da je on definitivno, ostaje da vidimo,,
i da,, predsjednik vozi volva
i da,, predsjednik vozi volva
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ili vozi ili se voza u njemu? Ipak je to predsjednik 
Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.