NK Široki Brijeg

ŠB.TRN
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la ŠB.TRN » 17 jun 2011, 16:42

A staces,mora igrati Marsijano i ostale panjine.Čitam u novinama da je onaj Bošnjak za nas potpisao i otisao u Gosk.Hrkaća isto dole šaljemo a čovjeku 30 godina.Pa sto ga fino ne damo da dole igra i raskinemo ugovor.Zna li netko jesu li ona dva juniora otisla u Gosk ili...........
Sramota je sta rade Zlomisliću,a samo zato sto ga nitko ne gura i sto uprava nema neke koristi od njega.Mi pojačanje jos nismo doveli,i mislim da bi bio uspjeh biti u gornjem djelu lige,a o naslovu i kupu ne trebamo ni razmišljati!!!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 17 jun 2011, 18:02

ŠB.TRN je napisao/la:A staces,mora igrati Marsijano i ostale panjine.Čitam u novinama da je onaj Bošnjak za nas potpisao i otisao u Gosk.Hrkaća isto dole šaljemo a čovjeku 30 godina.Pa sto ga fino ne damo da dole igra i raskinemo ugovor.Zna li netko jesu li ona dva juniora otisla u Gosk ili...........
Sramota je sta rade Zlomisliću,a samo zato sto ga nitko ne gura i sto uprava nema neke koristi od njega.Mi pojačanje jos nismo doveli,i mislim da bi bio uspjeh biti u gornjem djelu lige,a o naslovu i kupu ne trebamo ni razmišljati!!!
realno imate dobru ekipu,sigurno za europe
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 18 jun 2011, 11:36

ŠB.TRN je napisao/la:A staces,mora igrati Marsijano i ostale panjine.Čitam u novinama da je onaj Bošnjak za nas potpisao i otisao u Gosk.Hrkaća isto dole šaljemo a čovjeku 30 godina.Pa sto ga fino ne damo da dole igra i raskinemo ugovor.Zna li netko jesu li ona dva juniora otisla u Gosk ili...........
kako mislis nema koristi?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 18 jun 2011, 12:55

Tonel Ćutukova želja!

Nogometaši Širokog Brijega prva su momčad iz PL BiH koja je već krenula sa pripremama za sljedeću sezonu. Pripreme se vrše na Kupresu, a momčad se u Široki Brijeg vraća u subotu, te će zatim uslijediti prijateljski ogledi sa Šibenikom i Splitom.

Kako nam je već poznato od prije, Širokobriježani su sklopili ugovor sa zagrebačkim Dinamom, te je lako za očekivat da će Zagrepčani poslati jednog od svojih igrača kao pojačanje u Široki Brijeg. Naime, šuška se o dolasku Carlosa, ali sudeći prema izjavi trenera Maria Ćutuka za SN, Široki ne isključuje mogućnost dolaska Tonela kao pojačanje u zadnjoj liniji.

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 18 jun 2011, 13:26

Kevin je napisao/la:
Tonel Ćutukova želja!

Nogometaši Širokog Brijega prva su momčad iz PL BiH koja je već krenula sa pripremama za sljedeću sezonu. Pripreme se vrše na Kupresu, a momčad se u Široki Brijeg vraća u subotu, te će zatim uslijediti prijateljski ogledi sa Šibenikom i Splitom.

Kako nam je već poznato od prije, Širokobriježani su sklopili ugovor sa zagrebačkim Dinamom, te je lako za očekivat da će Zagrepčani poslati jednog od svojih igrača kao pojačanje u Široki Brijeg. Naime, šuška se o dolasku Carlosa, ali sudeći prema izjavi trenera Maria Ćutuka za SN, Široki ne isključuje mogućnost dolaska Tonela kao pojačanje u zadnjoj liniji.
Hahaha ,čitao sam novine,Ćutuk iz zahebancije rekao mi bi da možemo doveli Tonela,pa on će im igrati u prvom sastavu...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 jun 2011, 13:35

Ah, novinari... i to SN, haha.
...Život za Široki...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 18 jun 2011, 13:50

Kevin je napisao/la:
kako mislis nema koristi?
Et objasnio sam ti na sto sam mislio.Nema veze sto Zloma ide u GOSK,ne treba mu biti ispod časti,al smeta mi kad vidim koga mi ostavljamo a njega dole šaljemo!!!I zna li netko dobro informiran tko je otisao i tko će još ići u Gosk!!!?? Glupo mi da mi Hrkaća od 30 godina saljemo dole,a ovog Bošnjaka i ne znam al pise se da je potpisao za nas.Ne bude li 6 bodova od ovog Goska odmah sve igrače vratiti!!! ;) ;) :D I naravno ako ne pobjede Hrenovčice,da ne zaboravim!!! :mrgreen: :mrgreen:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 jun 2011, 13:59

Nije Bosnjak potpisao za vas,bio je kontakt ali nije pao dogovor,sad je otisao u Izrael da pokusa tamo nesto izganjati
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 18 jun 2011, 17:26

Široki nije ništa potpisivao sa Bošnjakom, to je neka provala

Bošnjak je potpisao sa GOŠK-om na 3 godine

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 19 jun 2011, 19:55

sutra prizeljkujem slovence, oni su nam uvijek bili dobra mušterija :D dobra bi bila i zeta ;)

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 19 jun 2011, 20:02

Ja bi volio nekog iz Andore ili San Marina, pa red je da u ovih 9 godina jednom amatere izvučemo i pogledamo 5-6 golova na utakmici ;)

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 19 jun 2011, 21:47

Galion je napisao/la:Ja bi volio nekog iz Andore ili San Marina, pa red je da u ovih 9 godina jednom amatere izvučemo i pogledamo 5-6 golova na utakmici ;)
ma malo je 5-6 golova protiv takvih protivnika, treba bar ko Zrinjski ljetos odigrat 9-2 il tako nesto :mrgreen: .. gol svakih 5-10 minuta, cisto da ubijemo pricu onih sto kazu da je nogomet dosadan jer rijetko padaju golovi :D

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 19 jun 2011, 22:25

realno bit će dobro ako prođemo i prvo pretkolo...nemamo ekipu nikakvu a to ce se s ovim trenerom i pokazat..NAŽALOST...

svake sezone cilj Europa..do kada tako?

dok god nam menadžeri diktiraju ekipu nema tu ništa od prave momčadi

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 19 jun 2011, 22:27

Široki pobjednik memorijala Miroslav Mican Kordić, Zrinjski razbio Velež

Širokobriježani su do naslova došli nakon zaslužene pobjede u finalu turnira nad ekipom Neretve rezultatom 4:0. Strijelci za Široki bili su Špikić, Čorluka, Buhač i Ladan.

U utakmici za treće mjesto Zrinjski je sa 5:0 razbio Velež, a gosti su na kraju dobro i prošli jer je Zrinjski propustio još mnogo dobrih prilika za pogotke. Strijelci za Zrinjski bili su Jozić 2, Klarić, Buconjić i Puljić-Vlahić.

Najbolji strijelac turnira je Josip Jozić iz Zrinjskog, najbolji vratar je Josip Pehar iz Širokog, a najbolji nogometaš turnira je Franjo Skoko, također iz Širokog.

Između ove dvije utakmice odigrana je finalna ulakmica ulica/mahala u kojoj su se sastali Balinovac i Rodoč. Pobjedila je momčad Balinovca rezultatom 1:0, a strijelac pogotka bio je Ivan Šunjić.

U prethodnim vijestima...

NK Široki se plasirao u finale nakon što je pobijedio momčad FK Velež rezultatom 2:1. Širokobriježani su bili bolji tijekom cijelog meča, a do pobjede su došli u 80. minuti susreta. NK Široki je poveo u 25.minuti pogotkom Sušića i to je bio rezultat prvog dijela. Velež je poravnao u 51. minuti preko Bašića, a Široki je došao do zaslužene pobjede u zadnjim trenucima pogotkom Marića.

U drugom susretu susreli su se HŠK Zrinjski i NK Neretva. Početak susreta bio je izjednačen, a gosti su do zasluženog vodstva došli u drugom dijelu prvog poluvremena. Prvo je u 37.minuti Sršen doveo Neretvu u vodstvo, a dva minuta poslije povećao je Đoja. U drugom dijelu mladi Plemići su imali nešto više od igre, imali su i svoje prilike, ali rezultat se nije mijenjao.

Sutra se memorijal završava finalnom utakmicom Neretve i Širokog koja je na programu u 19. sati. Dva sata ranije igrat će se utakmica za treće mjesto između Zrinjskog i Veleža, a između te dvije utakmice na programu je finale turnira ulica koji je organizirao HŠK Zrinjski.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 19 jun 2011, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 19 jun 2011, 22:28

Dajte neke amatere, a u 2.pretkolo neko jako ime, recimo Fulham. Sutra ćemo sve znati
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 19 jun 2011, 22:45

Kevin je napisao/la:realno bit će dobro ako prođemo i prvo pretkolo...nemamo ekipu nikakvu a to ce se s ovim trenerom i pokazat..NAŽALOST...

Ono sto nama treba je obrana i napadac koji trpa k'o lud. Ostalo je ok uz pravog trenera. Vidjelo se to pod Bakom. Sad, sta ce biti pod Cutukom, tek treba za vidjeti.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 19 jun 2011, 22:47

ŠB_Fidelis je napisao/la:
Kevin je napisao/la:realno bit će dobro ako prođemo i prvo pretkolo...nemamo ekipu nikakvu a to ce se s ovim trenerom i pokazat..NAŽALOST...

Ono sto nama treba je obrana i napadac koji trpa k'o lud. Ostalo je ok uz pravog trenera. Vidjelo se to pod Bakom. Sad, sta ce biti pod Cutukom, tek treba za vidjeti.
samo to?? ;)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 19 jun 2011, 22:56

Samo to. :)
...Život za Široki...

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 20 jun 2011, 13:11

Olimpija :D :D

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 20 jun 2011, 13:12

ahahah..opet derete Olimpiju :D

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Merhaba, nokee i 57 gostiju.