Engleska-Ceska (U21) 1
Haugesund-Start 1
Norrkoping-Helsinhborg 2
SAD-Jamajka 1
Kvota. 10,27 Uplata: 4,00 Dobitak: 41,08
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
A na drugoj pao 1x na Englezima....Mulder je napisao/la:Kladionica topic u ozbiljnoj krizi...Ajde, mozda Wimbledon malo poboljsa stvar... Dva para za danas:
SAD - Jamajka 1 1.50
Spanija- Ukrajina (21) 1 1.35
2.025
Simon je na servisu...adnan24 je napisao/la:Simon-Roger V. -trenutno je 4-6 6-4 6-3 4-5 i treba da se nastavi mec...zna li neko ko je na servisu ?
crvenocrni je napisao/la:Simon je na servisu...adnan24 je napisao/la:Simon-Roger V. -trenutno je 4-6 6-4 6-3 4-5 i treba da se nastavi mec...zna li neko ko je na servisu ?
Da je bila manja uplata reko bi ti da cekas, ali posto si vec 50 Km ulozio ja bih ti preporucio da odigras kontru..tica je napisao/la:J.Melzer-Falla???? imam listic samo jos Melzer za 190 km al vidim ovde prognoziraju iznenadjenje po forumima.
Sta mi je cinit kontrirat barem za cvaju il cekat? Uplata ja bila 50 km.
Da je bila manja uplata reko bi ti da cekas, ali posto si vec 50 Km ulozio ja bih ti preporucio da odigras kontru..aleksandarhz je napisao/la:tica je napisao/la:J.Melzer-Falla???? imam listic samo jos Melzer za 190 km al vidim ovde prognoziraju iznenadjenje po forumima.
Sta mi je cinit kontrirat barem za cvaju il cekat? Uplata ja bila 50 km.
Pa na stranici nema nista... To se skida poseban program ili..?Bečki Kongres je napisao/la:Navukao sam se strasno na poker u Premieru...Moze se strava para osvojiti !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.