NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Opet Olimpija...sigurno vam nije zanimljivo, al bar znate da prolazite. Sa srecom 
bogbatina je napisao/la:Olimpija![]()
Dobo mozete se nositi nema sta
hebo ti ovo izvlačenje,iako smo nositelji dobivamo ekipe koje znaju igrati nogomet,može li nas ijednom luxemburg,andora,san marino zapasti....
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Opet prokleta Olimpija, koja je ovaj put sigurno 30-40 posto bolja nego prosle sezone...
Pa daj jednom hebenu Andoru, Luksemburg i slicna sranja... makar u prvom pretkolu.
Pa daj jednom hebenu Andoru, Luksemburg i slicna sranja... makar u prvom pretkolu.
...Život za Široki...
2. pretkolo Austria 100% 
- fanatic1991
- Kontakt:
ipak mislim da ste bolji i da ce te proci (sad dal` ce to biti lagano il` ne ne znam ali mislim da prolazite)ŠB_Fidelis je napisao/la:Opet prokleta Olimpija, koja je ovaj put sigurno 30-40 posto bolja nego prosle sezone...
sretno vam
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
tradicija sa srećom se nastavlja...u pm..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne znam trenutacno. Olimpija je sigurno bolja nego prosle godine, plus motiv. Da je tu Baka i da dovucemo par pojacanja pravih, rekao bih ok, imamo igru za njih, a ovako ne znam kako ce jos ekipa izgledati, igrati, kako ce reagirati, ja bih rekao da je 50:50, a volio bi da se varam no ne znam kako ce ekipa izgledati pod Cutukom.fanatic1991 je napisao/la:ipak mislim da ste bolji i da ce te proci (sad dal` ce to biti lagano il` ne ne znam ali mislim da prolazite)ŠB_Fidelis je napisao/la:Opet prokleta Olimpija, koja je ovaj put sigurno 30-40 posto bolja nego prosle sezone...
sretno vam
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 20 jun 2011, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
Olimpija 4. zavrsila u prvenstu sa 20 bodova iza Maribora
Ma nema veze to,Slovenija je velesila u odnosu na ove andorce,sanmarince...pa Slovenska reprezentacija je igrala i Sp i Ep....eno Varaždin dobije neke amatere,a ne bi mogli ni Drinu iz Zvornika pobijediti,tako oni i natraju koeficijent...bogbatina je napisao/la:Olimpija 4. zavrsila u prvenstu sa 20 bodova iza Maribora
najbolji im strijelci bili Bešič Adnan i Škerjanc Davor po 8 golova a Tomo Šokota zabio 7 
ne mozes ti nikoga dovući za utakmicu sa Olimpijom, ovo je dobar izbor jedini oni imaju navijače ostalo bezvezeŠB_Fidelis je napisao/la:Ne znam trenutacno. Olimpija je sigurno bolja nego prosle godine, plus motiv. Da je tu Baka i da dovucemo par pojacanja pravih, rekao bih ok, imamo igru za njih, a ovako ne znam kako ce jos ekipa izgledati, igrati, kako ce reagirati, ja bih rekao da je 50:50, a volio bi da se varam no ne znam kako ce ekipa izgledati pod Cutukom.fanatic1991 je napisao/la:ipak mislim da ste bolji i da ce te proci (sad dal` ce to biti lagano il` ne ne znam ali mislim da prolazite)ŠB_Fidelis je napisao/la:Opet prokleta Olimpija, koja je ovaj put sigurno 30-40 posto bolja nego prosle sezone...
sretno vam
Još fali da nas Fulham trefi...
sta je tu loše?? London malo svakako ne mozemo proci bilo kogaDabar je napisao/la:Još fali da nas Fulham trefi...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
A ne znam bas, nije ih nesto doslo bilo na uzvrat, niti su se setali gradom kao mi gore, ocekivano, al eto. Ako nista, bit ce zanimljivije ove godine, i sigurno ne tako uvjerljivo rezultatski, ako ikako bude prolaz to jest. Ali, naravno, treba vjerovati, u svakom slucaju valja obavezno sve to upratiti.
...Život za Široki...
ja mislim da je Fulham u 3 pretkoluljutinar je napisao/la:sta je tu loše?? London malo svakako ne mozemo proci bilo kogaDabar je napisao/la:Još fali da nas Fulham trefi...
- Giallorossi
- Kontakt:
Olimpija je u drugom dijelu prvenstva bila vrlo dobra ,msl da cak 15 utakmica zaredom nisu izgubili jos su se vrlo dobro pojacali ,ciljaju na titulu ove godine u prvenstvu tako da tesko da ce te ih proci.sretno 
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Zao mi je sto niste izvukli neke debile, nego ste dobili Olimpiju, gdje nece ni jedne sekunde biti lagano !
Ja cu poludjeti dok dodje pocne izlacenje, a kako nam je krenulo drzavu, ne bi me cudilo da Zeljo Fulhama izvuce !
Ja cu poludjeti dok dodje pocne izlacenje, a kako nam je krenulo drzavu, ne bi me cudilo da Zeljo Fulhama izvuce !
od 5-og kola su imali taj niz,10 pobjeda i 5 remija,al su opali kasnije...Giallorossi je napisao/la:Olimpija je u drugom dijelu prvenstva bila vrlo dobra ,msl da cak 15 utakmica zaredom nisu izgubili jos su se vrlo dobro pojacali ,ciljaju na titulu ove godine u prvenstvu tako da tesko da ce te ih proci.sretno
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Sigurno je da su kvalitetniji i motiviraniji vise nego prosle godine. Ovo ce vec biti dosta teze, al eto, nikako da potrefi neki levat ispocetka odmah, cisto zagrijavanja radi, no dobro, sto se mora nije tesko, Slovenci sigurno igraju nogomet, al igramo valjda i mi, bar se nadam, nisam jos vidio koncept igre novog trenera, a u obranu svakako nemam povjerenja, tako da je krajnje vrijeme da se nesto poduzme po tom pitanju.
...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Marokanci58 i 23 gosta.