pjevajmooooo
zajednooooooooo
naprijed naprijed Zeljo volim teeeee
ludo jaaaaaaaaa
ko nikogaa
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Ovo izvukose prvo predkolo za minut.Sta je ovo??Majkemi ja nisam ni skonto a ono izvuceni parovi.Koi je ovo sistem???????????Hare je napisao/la:Jel ovo Zeljo nosioc![]()
SRETNO
123456 je napisao/la:Ovo izvukose prvo predkolo za minut.Sta je ovo??Majkemi ja nisam ni skonto a ono izvuceni parovi.Koi je ovo sistem???????????Hare je napisao/la:Jel ovo Zeljo nosioc![]()
SRETNO
Da su tako uradili, ne bi mogli namjestit,, kako njiima odgovarababilonTM je napisao/la:A meni još nije jasno što nisu donijeli dva velika lavora, ubacili sve nosioce u jedan i sve nenosioce u drugi i izvlačili.
ma jasta ba radi 2x uzastopno siroki dobija olimpiju a prvak dobiva izraelce....Dejo je napisao/la:Da su tako uradili, ne bi mogli namjestit,, kako njiima odgovarababilonTM je napisao/la:A meni još nije jasno što nisu donijeli dva velika lavora, ubacili sve nosioce u jedan i sve nenosioce u drugi i izvlačili.
Ja bi njima SIPU poslao, da im oni izvlace.babilonTM je napisao/la:A meni još nije jasno što nisu donijeli dva velika lavora, ubacili sve nosioce u jedan i sve nenosioce u drugi i izvlačili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.