Joj imam osjecaj da cemo Salzburg dobiti.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
U 14.20 je drugi dio izvlacenja ljudi. Znal neko hocu li umijeti ako ispusim kutiju Morave u 2 sata?

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- sarajlija89
- Kontakt:
NukeR_G1970 je napisao/la:Jel mozete vi ili Sarajevo da izvucete Rad?
A ovaj zreb je u fazonu, sto lako kad moze komplikovano...
Moze Sarajevo, oni ne mogu...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- ŽeljinManijak
- Kontakt:
Najbolje bi bilo da nam hoce doc Varaždin ili Rabotnički jel mislim da se sa njima mozemo nositi, a onda u trećem nek dođe bilo ko.
- tuborg_na_mozgu
- Kontakt:
ovo iscekivanje je pravo zdravo za srce....mozda nam se posreci ovaj put...haj ga znajRooney88 je napisao/la:U 14.20 je drugi dio izvlacenja ljudi. Znal neko hocu li umijeti ako ispusim kutiju Morave u 2 sata?![]()
![]()
![]()
Joj imam osjecaj da cemo Salzburg dobiti.![]()
SARAJEVO JADNA LI VAM SUDBA, JADNE VAS STVORI UDBA!
inače imam jarana dobar sa platinijem info iz prve ruke 100% tačno sa gazientesporom igramo
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
kad bi mi trebali znati 5 mogucih protivnika kao sto su i ovi ostali ranije znali ne konam ovo im je beze pravo..i nisam skontao sta je receno za neka 3 kluba varazdin , neki iz albanije ja msm i jos jedan ?
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <
> Željezničar 1921 <
- ŽeljinManijak
- Kontakt:
Jel to informacija od Borovinediego_TM je napisao/la:inače imam jarana dobar sa platinijem info iz prve ruke 100% tačno sa gazientesporom igramo
Ode meni zdravlje u qrc zbog ovog izvlacenja, a sto je najgore, mislim da se necemo usreciti !
Ma ima ovdje dosta levata, samo da ne dobijemo nekog konkretnog i biće dobro... Borac nije imao sreće, Široki nije imao sreće, nema smisla da ni mi nemamo sreće...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- bojan-vultures
- Kontakt:
Vama želim mnogo više sreće nego što smo je mi imali. Jbg nije red da svi izvucemo jake protivnike. Sretno!!!
- AzuR SlasH
- Kontakt:
Treća srećaHawking je napisao/la:Ma ima ovdje dosta levata, samo da ne dobijemo nekog konkretnog i biće dobro... Borac nije imao sreće, Široki nije imao sreće, nema smisla da ni mi nemamo sreće...
Samo će Pitari imati sreće, i nas će ove grupe zeznut 100%.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Znali neko na koje ce lincu biti izvalcenja za drugi krug?
Fulham ne mozemo izvuci,oni vec imaju svog protivnika! to je dobro...
- AzuR SlasH
- Kontakt:
Ma samo da nam je dogurat do grupne fazebabilonTM je napisao/la:Samo će Pitari imati sreće, i nas će ove grupe zeznut 100%.
- eliminator
- Kontakt:
imaju al protivnika za prvo pretkolobosnas_ je napisao/la:Fulham ne mozemo izvuci,oni vec imaju svog protivnika! to je dobro...
Oni imaju svog protivnika u prvom pretkolu, u drugom ga još čekaju kao i mi...bosnas_ je napisao/la:Fulham ne mozemo izvuci,oni vec imaju svog protivnika! to je dobro...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.htmlSilkoni je napisao/la:Znali neko na koje ce lincu biti izvalcenja za drugi krug?
1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool
- ŽeljinManijak
- Kontakt:
mozemo jer su oni u prvom pretkolubosnas_ je napisao/la:Fulham ne mozemo izvuci,oni vec imaju svog protivnika! to je dobro...
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 43 gosta.