sto onda ne igraju ligu prvaka ako su jaciaS_Roma je napisao/la:Buditi raja realni taj Šeriff je strasna ekipa, prosle godine ubili Dinama.
Sad su sigurno jos jaci.
Uglavnom Sretno
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
burek pita
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ajde neka mi netko nesto objasni!!! Posto je i Sarajevo domacin u prvom susretu a i mi, tko ce igrati prvi mec na Kosevu???
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Izabrali smo jednog od laksih protivnika,jer Serif je maltene rasprodao ekipu,dovoljno govori da su u Moldavskoj ligi jedva izborili Evropu...oni jesu bili jaki,ali nekad...sad su jedna prosjecna moldavska ekipa koju definitivno mozemo proci! ako ih dobijemo u Sarajevu u revansu mozemo izboriti 3 pretkolo EL! mislim da smo mogli proci puno gore...dovesti ciljana pojacanja,dobro se ipripremiti i imamo realne sanse za prolaz dalje!
Nismo dobili Real da su sanse ravne nuliSaurman je napisao/la:Šanse su ravne nuli za prolaz dalje , dobili smo teškog protivnika defintivno.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Hajde ba, manite se kuknjave. Nismo dobili lakog protivnika, ali nismo dobili ni najgoreg. Nemojte računati da je to ista ekipa kao ona što je prošle godine izbacila Dinamo. Sada je na struci da dovede koje istinsko pojačanje i da se muški suprotstavimo. Šanse su nam 40-60%. Samo ozbiljan pristup, i ne skidati gaće odmah.
Treba biti realan i priznati da su mnogo jaca ekipa, tesko da cemo ista napraviti protiv Šerifa.
P.S. Pogledaj te njihov stadion i sportski kompleks http://www.fc-sheriff.com/eng/club/stadium
P.S. Pogledaj te njihov stadion i sportski kompleks http://www.fc-sheriff.com/eng/club/stadium
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Oni su izbacili Dinama jer je Dinamo bio apsolutni favorit, a ovako su oni apsolutni favoriti (uslovno rečeno) tako da tu vidim našu šansu...
Prošle sezone su igrali grupnu fazu EL-a, svi ih redom bušili, Bate Borisov, Dynamo Kyev i AZ čini mi se...
Samo opušteno...
Glupo je da se unaprijed predamo i odmah kukamo...
Keep the faith, you Manics!
Prošle sezone su igrali grupnu fazu EL-a, svi ih redom bušili, Bate Borisov, Dynamo Kyev i AZ čini mi se...
Samo opušteno...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ispravka. Sarajevo prvu utakmicu igra u Švedskoj, Željo na Koševu. Ukoliko bi i Sarajevo i Željo igrali prvu kući, klub koji ima bolji koeficijent odlučivao bi ko će kada igrati, u ovom slučaju FK Sarajevo.Capt_Billy je napisao/la:Ajde neka mi netko nesto objasni!!! Posto je i Sarajevo domacin u prvom susretu a i mi, tko ce igrati prvi mec na Kosevu???
Zadnja izmjena: formance, dana/u 20 jun 2011, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- Capt_Billy
- Kontakt:
Live spijuniranje FAN ZONE Sherifa!!!
http://www.fc-sheriff.com/eng/forum/viewtopic.php?t=755

"Posted: Mon Jun 20, 2011 14:44
Iron Sheriff must pass, but the approach to matches should be very serious.Bosnians know how to play football.What are their former players Edin Dzeko, Mario Stanic"
http://www.fc-sheriff.com/eng/forum/viewtopic.php?t=755
"Posted: Mon Jun 20, 2011 14:44
Iron Sheriff must pass, but the approach to matches should be very serious.Bosnians know how to play football.What are their former players Edin Dzeko, Mario Stanic"
Zadnja izmjena: Capt_Billy, dana/u 20 jun 2011, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
Najbitniji je ozbiljan pristup s naše strane i još 2-3 pojačanja. Ne treba ih se bojati, moglo je biti mnogo gore. Imamo dvije tekme, probati kući da napravimo pritisak s tribina i zabijemo odma gol u prvom poluvremenu. I naravno, probati ne primiti gol kući. Za tako nešto nam trebaju 2-3 iskusna igrača
slazem se s tobom! ud adekvatna pojacanja i dobre pripreme mozemo proci Serif..oni ce nas sigurno potcjeniti,a i nisu jaki kao nekad..tako da imamo sasvim dobre sanse,naravno uz malo srece... ako ih pobjedimo u Sarajevu onda su nam sanse velike za prolaz!Omar500 je napisao/la:Proći ćemo ako bude dobrih pojačanja. Za nadati je da su ova dvojica na probi dobri igrači, i da će potpisati Smajić i Ješe. Još jedan napadač bi trebao i to je to ( ali baš napadač, u pravom smislu te riječi )
Da su jedva nisu.Prvak im pobjegao 9 bodova a oni treceplasiranom 5.k_c je napisao/la:Izabrali smo jednog od laksih protivnika,jer Serif je maltene rasprodao ekipu,dovoljno govori da su u Moldavskoj ligi jedva izborili Evropu...oni jesu bili jaki,ali nekad...sad su jedna prosjecna moldavska ekipa koju definitivno mozemo proci! ako ih dobijemo u Sarajevu u revansu mozemo izboriti 3 pretkolo EL! mislim da smo mogli proci puno gore...dovesti ciljana pojacanja,dobro se ipripremiti i imamo realne sanse za prolaz dalje!
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Pa nisu brate vanzemaljci...
Ja sam samo želio da izbjegnemo Fulham-a u širokom luku, a ovi ostali... može ih se sve smirit kvalitetnom taktikom.
Uz to taj Šerif je možda jaka ekipa, ali realno ni mi nismo naivni...
Ja sam samo želio da izbjegnemo Fulham-a u širokom luku, a ovi ostali... može ih se sve smirit kvalitetnom taktikom.
Uz to taj Šerif je možda jaka ekipa, ali realno ni mi nismo naivni...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Ne zavaravaj se tim stadionima i sličnim bakračima..Prošle godine sam ih pratio protiv Dinama, pa se bas sjećam komentara Ivana Blažička, kako njih drži neki mafijaš i da je stadion napravio on za moldavsku reperezentaciju. Koliko vidim po promjeni ekipe u odnosu na prošlu godini, tom mafiozi je dosadila ta igračka zvana Sheriff..Ne trebamo ih uopšte precjenjivati, a još manje podcijeniti..Znači muški i hrabro, nisu Barcelona.Elegant je napisao/la:Treba biti realan i priznati da su mnogo jaca ekipa, tesko da cemo ista napraviti protiv Šerifa.
- kosewsko hill
- Kontakt:
upravo tako brate.. šta je trebalo ?Da opet one yehudije dobijemo ??? dobrog lijevog beka još čekamo i ev. napadača i ne treba se bojati sekunde ! Sve je do Amara i uprave sada, da li će iskeširati za ova pomenuta dva igrača ili ćemo se orijentisati da dovedemo ta dva igrača koji će biti dovoljni za visok domet u domaćim takmičenjima.Bianconeri1988 je napisao/la:Oni su izbacili Dinama jer je Dinamo bio apsolutni favorit, a ovako su oni apsolutni favoriti (uslovno rečeno) tako da tu vidim našu šansu...
Samo opušteno...
Željo - My first love!!!
e **** ga serif i hljeb 
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Eto ovaj latino što je došao on će izgleda popuniti tu poziciju lijevog beka...tako piše na SC-u...Znači vjerovatno još jedna pozicija riješena, tačno mi je muka gledati Stanića na toj poziciji više...
Moldavci se usrali, odmah Džeku spominju
Moldavci se usrali, odmah Džeku spominju
Ž '21!
Ma nisu oni ko prosle sezone sta vam je ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
a cijenica je da ih drzi bogatas.. zato imaju onakav stadion i onakve komplekse.. cijenica je da su prodali pola.. ako ne i vise proslogodisnje ekipe.. cinjenica je da su jedva izborili evropu te da su sada neki prosjecni moldavski klub. Cinjenica je da je lopta okrugla i da imamo kolke tolke sanse

Ovako, prošle godine svoj evropski put Šerif je počeo u 2. pretkolu kvalifikacija za Ligu Prvaka.
2. pretkolo
Šerif-Dinamo(Albanija) 3:2
KUĆI: 3:1 U GOSTIMA: 0:1
3. pretkolo
Šerif-Dinamo(Zagreb)2:2(6-5 na penale)
KUĆI: 1:1 U GOSTIMA: 1:1
4. pretkolo
Šerif-Basel(Švicarska) 0:4
KUĆI: 0:3 U GOSTIMA: 0:1
Ispadanjem u 4. pretkolu Lige Prvaka osigurali su grupnu fazu Europa lige.
Dynamo Kyiv 11
BATE 10
AZ 7
Sheriff Tiraspol 5
Završili su posljednji u grupi, sa 5 bodova i samo jednom pobjedom.
2. pretkolo
Šerif-Dinamo(Albanija) 3:2
KUĆI: 3:1 U GOSTIMA: 0:1
3. pretkolo
Šerif-Dinamo(Zagreb)2:2(6-5 na penale)
KUĆI: 1:1 U GOSTIMA: 1:1
4. pretkolo
Šerif-Basel(Švicarska) 0:4
KUĆI: 0:3 U GOSTIMA: 0:1
Ispadanjem u 4. pretkolu Lige Prvaka osigurali su grupnu fazu Europa lige.
Dynamo Kyiv 11
BATE 10
AZ 7
Sheriff Tiraspol 5
Završili su posljednji u grupi, sa 5 bodova i samo jednom pobjedom.
Zadnja izmjena: babilonTM, dana/u 20 jun 2011, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Trenutno korisnika/ca: antibot, Balorda, Plavamamba i 46 gostiju.