FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mislim da je sezona 2005/2006 nisam siguran
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
- bilalinho2
- Kontakt:
oklenovo je napisao/la:Mislim da je sezona 2005/2006 nisam siguran
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
osim ponovo okuplja drim tim premijer lige,nadam se da cemo zaigrati u evropi slijedece sezone???????
nakon ovake recenice ne mozes na kraju staviti upitnikesudo26 je napisao/la:osim ponovo okuplja drim tim premijer lige,nadam se da cemo zaigrati u evropi slijedece sezone???????

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
- Kontakt:
Eki drem team,pa sve kloc do kloca,ako budete ovakve igrace i dalje dovodili,proci cete gore nego prosle sezonesudo26 je napisao/la:osim ponovo okuplja drim tim premijer lige,nadam se da cemo zaigrati u evropi slijedece sezone???????

za razliku od bavas koji dovodite avdica i okrecete se mladom pogonuultra@rajvosa je napisao/la:Eki drem team,pa sve kloc do kloca,ako budete ovakve igrace i dalje dovodili,proci cete gore nego prosle sezonesudo26 je napisao/la:osim ponovo okuplja drim tim premijer lige,nadam se da cemo zaigrati u evropi slijedece sezone???????

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
A drug daleko je ovo od drim tima ali se slazem da smo se fino pojacali s tim da recimo dovedemo jos jednog napadaca i lijevog beka jer Sadikovic je premjesan igracsudo26 je napisao/la:osim ponovo okuplja drim tim premijer lige,nadam se da cemo zaigrati u evropi slijedece sezone???????
- bistrikboy
- Kontakt:
Željo-GOSK 1.pol. 2-0,igrali u prvom igraci na probi i ono sto se bore za ostanak u Želji...tekma pocela u 17.30h
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
2-1
za Zelju golove dali Rovčanin i Mešić
ma dobro je dobro mada nismo trebali primiti ovaj gol 

znal neko kakav je sastav bio
3-1 berkic sa fkz.com cuo 

-
- Kontakt:
daj boze samo pobjede jer to mi zasluzujemo...............................
................................
jedna vazna informacija polozio beslija vozacki nece vise biti udesa na kosevu:-)
MOD: Ajde drago nam je zbog Bešlije,ali malo pripazi na riječnik i smiri emocije!
................................
jedna vazna informacija polozio beslija vozacki nece vise biti udesa na kosevu:-)
MOD: Ajde drago nam je zbog Bešlije,ali malo pripazi na riječnik i smiri emocije!
pitanje za ove moje željovce.
Zna li iko kakav je status Bekrića?? ide li ili ne ide vani?? mislim,pisalo se ovih dana da sigurno ide u Tursku,pa onda da mu neda Amar i sl.
On nam je vrlo bitan igrac u timu,a sad u rekonstrukciji tima bi nam odlicno došao.
Zna li iko išta konkretnije

Zna li iko kakav je status Bekrića?? ide li ili ne ide vani?? mislim,pisalo se ovih dana da sigurno ide u Tursku,pa onda da mu neda Amar i sl.
On nam je vrlo bitan igrac u timu,a sad u rekonstrukciji tima bi nam odlicno došao.
Zna li iko išta konkretnije

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
mehic i bekric...tarik_sa je napisao/la:2-1

3:1...D:
Najvjerovatnije ide ako dogovore obestecenje ostalo je sve dogovoreno!drop je napisao/la:pitanje za ove moje željovce.
Zna li iko išta konkretnije![]()
-
- Kontakt:
Vi u utorak proitv nas pod Bijelim brijegom od 20,30h
BLISTAJ U IGRI KO MOSTARSKO SUNCE, ZA TEBE KUCA HERCEG-BOSNE SRCE!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
Ok ultras...Vidimo se u mostaru.. 

TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
dobro je curice...mirna budi pa ces dobiti cokoladu ili zvaku.HordeZla je napisao/la:joj ovih strumfova...pa oni svake sezone najavljuju titulu......dobro se sjecam prosle godine...to se furali...doveli sesliju(rekao bi covjek ronaldinho koliko su ga furali), nakog radovanovica....to vec posli gledat koji tim bi im mogao doci u europi......nema stvarno su to cudni ljudi......i nebi me cudilo da ako izgube od celika u prvom kolo,vec u drugom pjevaju "UPRAVA NAPOLJE"
BORDO JE MENZES!!
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- el-fighter
- Kontakt:
Od ovog Želje se puno očekuje. Da li će ispuniti ova očekivanja vidjet ćemo početkom sljedeće sezone. Ja bih volio da se Željo vrati u vrh.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Mi smo uvijek optimisti, a s obzirom na neke činjenice vezene za Amara Osima mislim da je logično očekivati borbu za sami vrh tabele.HordeZla je napisao/la:joj ovih strumfova...pa oni svake sezone najavljuju titulu......dobro se sjecam prosle godine...to se furali...doveli sesliju(rekao bi covjek ronaldinho koliko su ga furali), nakog radovanovica....to vec posli gledat koji tim bi im mogao doci u europi......nema stvarno su to cudni ljudi......i nebi me cudilo da ako izgube od celika u prvom kolo,vec u drugom pjevaju "UPRAVA NAPOLJE"
A što se tiće naših komšija sa Koševa, primjetio sam da su se okrenuli ka podmlađivanju ekipe, kao prije nekih 5-6 godina... Opet bi moglo biti "Sarajevske bebe" se bore za opstanak... mada bi ja volio da Vječiti derbi uvijek bude odlučujuća utakmica za titulu.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Dofu, Mamba21, NeSamSafetee, Orvel, Pablo11, WeekendOffender i 95 gostiju.