MaGiCa je napisao/la:@adnan24
Treba mu dovesti dominantnog centra, posto su te cifre bile u ono vreme kad je neki O'Neal drzao reket.
Ovo je dokaz da u tvojim ocima Kobe jednostavno nije mogao biti dobar u tom periodu...po tebi on je imao peh u karijeri sto je igrao sa Shaq-om jer svaka dobra partija je zato sto je tu bio dominantni centar...mnogo je bolje kao James...kad odigras dobro onda te svi dizu a kad odigras lose to je zbog slabih saigraca(Cavsi pa cak i sad Miami)
S druge strane kad uzmes u obzir da je Kobe tad bio druga opcija u napadu ove brojke su jos impresivnije...takodje jasno je da je i Shaq imao vise prostora jer je Kobe bio blago receno opasan sa vanjskih pozicija(ali naravno to nije bitno

A mozes pogledati i neku utakmicu iz te serije sa Spursima ili prije toga sa Porltandom i Kingsima pa ces vidjeti kako je igrao i kakve je poene davao...ako su to lagani poeni kao produkt prostora koji ostavlja Shaq onda ja ne znam sta su teski poeni.
Ali djaba ja tebi sve ovo pisem kad ti to sve znas ali jednostavno nisi u tom fazonu...samo mi nisi jasan uopste...navijac Lakersa koji u svakom svom postu dize Jamesa a omalovazava sve ono sto je Kobe postigao u karijeri...nesto tu ne stima