FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Šta reći ? Protivnik i nije toliko strašan s obzirom da im je otislo pola ekipe pa uz malo srece ih možemo proci 

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Deset sezona za redom su pobjedivali al eto ove prosle nisu mogli...
Divizia Naţională: 10
2000–01, 2001–02, 2002–03, 2003–04, 2004–05, 2005–06, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2009–10
Divizia Naţională: 10
2000–01, 2001–02, 2002–03, 2003–04, 2004–05, 2005–06, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2009–10
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
kaže jedan lik:''Željezničar ... što je to?'' 

Drugo pretkolo
"Željezničar" (BiH) - "šerif" (MDA)
Kapetan "Šerif" Vaja Tarkhnishvili:
Koristili smo igrati Bosanaca i Sasha Kaykut Ognjen Vranješ.Samo u njemu se ne može suditi o nogometu u toj zemlji.Oni su - dobri igrači i reprezentacija Bosne i Hercegovine pokazuje dobre rezultate.Vjerujem da je u bivšoj Jugoslaviji, po definiciji, dobar nogomet. "šerif" je igrao u dvije uzastopne godine u grupi fazi, a mi jako želimo ponoviti ovaj uspjeh .Inače, nećemo razumjeti naše navijače.Mi se smatraju favoriti, ali to je zbog naših prethodnih postignuća.U nogometu, svi moramo pokazati na terenu.Nadam se da ćemo uspjeti.Pobjednik našeg para odlučiti na terenu.
"Željezničar" (BiH) - "šerif" (MDA)
Kapetan "Šerif" Vaja Tarkhnishvili:
Koristili smo igrati Bosanaca i Sasha Kaykut Ognjen Vranješ.Samo u njemu se ne može suditi o nogometu u toj zemlji.Oni su - dobri igrači i reprezentacija Bosne i Hercegovine pokazuje dobre rezultate.Vjerujem da je u bivšoj Jugoslaviji, po definiciji, dobar nogomet. "šerif" je igrao u dvije uzastopne godine u grupi fazi, a mi jako želimo ponoviti ovaj uspjeh .Inače, nećemo razumjeti naše navijače.Mi se smatraju favoriti, ali to je zbog naših prethodnih postignuća.U nogometu, svi moramo pokazati na terenu.Nadam se da ćemo uspjeti.Pobjednik našeg para odlučiti na terenu.
FKŽ !
Da Vladimir Volkov,odlicno bek/krilo jedan od najboljih u timu Sheriffa.Ako se secate ja sam bio jedan od retkih ako ne i jedini koji je tvrdio da ce Sheriff da izbaci Dinamo u dve utakmice,a taj i ovaj Sheriff se vrlo malo kvalitetom razlikuju,ovoliki zaostatak za Daciom je posledica nekih drugih problema a ne igrackih.kalimero je napisao/la:Ako znas daj malo vise informacija o igrackom kadru.Nedavno je cini mi se jedan njihov igrac potpisao za Partizan?Devil je napisao/la:A u pm,pa zasto Zeljo nema srece nikada.![]()
![]()
Nista ostaje samo da se pocne spremati za PL BIH a u evropi pokusati dostojno predstaviti svoje ime i BIH,nazalost ne vidim nacin kako moze proci dalje.
Prvi golman ekipe im je Stoyanov,ocekivalo se mnogo vise od njega dok je igrao za juniore CSKA ali nikada nista,ima nekoliko poziva za Bugare.
U odbrani im je nezamenjiv Brankovic,prosao obilic,OFK,Partizan,bio 2 sezone u Zrinjkom i sada je tamo,uz nejga je i mladi Aleksandar Pesic prosao skolu Radnickog iz Nisa,a tu je i Slovenac Miral Samardzic iz Maribora dosao ali nije puno igrao u Sheriffu,a sada je tu i Marcel Metua pristigao iz Banata jedan od najboljih bekova koji je igrao prosle sezone u Srbiji iako je Banat bio druga liga.
Vezu drze Fred,Baca Nikolic,a u napadu Franca i Volas ubice.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
@Devil
Napokon neko ko se u kadar razumije...a u kakvim su to problemima bili, pa nisu ligu uzeli ?
I šta ti misliš, onako otprilike, kada bi doveli 3-4 pojačanja ( štoper, krilo, bek, napadač) , kolike bi nam šanse bile ? Što se pojačanja tiče, mislim na igrače koji bi odma u prvu postavu ušli.
Napokon neko ko se u kadar razumije...a u kakvim su to problemima bili, pa nisu ligu uzeli ?
I šta ti misliš, onako otprilike, kada bi doveli 3-4 pojačanja ( štoper, krilo, bek, napadač) , kolike bi nam šanse bile ? Što se pojačanja tiče, mislim na igrače koji bi odma u prvu postavu ušli.
Mozes misliti kako bi se osjecao kad bi mu neko morao objasniti da se jedan klub ili grad zove po nekom širokom brijeguGalion je napisao/la:kaže jedan lik:''Željezničar ... što je to?''
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
Željo treba nabiti kondicije da ne bilo kao protiv hapoela da nas pretrčavaju kao malu djecu. Šerif sa ovim igračima nije neki bauk,
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
Kako smo mi mala zemlja, tugatm87gigo je napisao/la:Mozes misliti kako bi se osjecao kad bi mu neko morao objasniti da se jedan klub ili grad zove po nekom širokom brijeguGalion je napisao/la:kaže jedan lik:''Željezničar ... što je to?''

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Omar500 je napisao/la:@Devil
Devil je ko fudbalska enciklopedija, treba ga iskopirat đe jeftino

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
pitaj onog čiču što je 84-te čuvo ovce na pecari za koliko je para prodo njivu na kojoj je sad stadion velikog širokog!Galion je napisao/la:kaže jedan lik:''Željezničar ... što je to?''
-
- Kontakt:
Pa dobro je ba , sta da smo dobili veliki FULHAM !? , Sto se tice seriffa nije im igracki kadar kao prosle godine , najjbolji napadac im je otisao , i jos nekoliko dobrih igraca , Sretno nam. MOŽEMO PROCI ! , jos ako dodje onaj Juan manuel morales i Sultan Sulejman , možemo proci !
-
- Kontakt:
Rekao si puno o igračkom kadru, ja lično ovaj Šerif pratim već 2-3 sezone, bili su zaista dobri. Eh sad, istina koju i ti i ja 100% znamo jeste da je njihov vlasnik kluba (odnosno mafijaš) imao dosta problema u zadnje vrijeme i NE ULAŽE TOLIKO NOVCA U KLUB koliko je do sada. Ekipa jeste slabija u odnosu na prošlu, pa bar jedno 30%, ali ako vidimo na kojim granama je naš fudbal, to je onda tu negdje. 55-45 za njih. Ovdje, također, dosta pričaju da su izbacili Dinamo iz Zagreba, ali su pi*kasto igrali, Dinamo ih je nadigrao, vidjelo se da su mnogo kvalitetnija ekipa i na kraju sretno prođu (što je rezultat krize u Dinamu u to vrijeme, kako su u Sloveniji primili nekoliko komada, sigurno se sjećaš). Sve u svemu, ako Željo dovede Smajića i Ješea ili 2 igrača koji su slične kvalitete, na istim pozicijama, ov bi se moglo glat proći, sa jedno 2 razlike u ukupnom skoru. Samo me strah Željinog neiskustva, naivnosti, ali valjda će Amar to nekako posložiti fino.Devil je napisao/la:Da Vladimir Volkov,odlicno bek/krilo jedan od najboljih u timu Sheriffa.Ako se secate ja sam bio jedan od retkih ako ne i jedini koji je tvrdio da ce Sheriff da izbaci Dinamo u dve utakmice,a taj i ovaj Sheriff se vrlo malo kvalitetom razlikuju,ovoliki zaostatak za Daciom je posledica nekih drugih problema a ne igrackih.kalimero je napisao/la:Ako znas daj malo vise informacija o igrackom kadru.Nedavno je cini mi se jedan njihov igrac potpisao za Partizan?Devil je napisao/la:A u pm,pa zasto Zeljo nema srece nikada.![]()
![]()
Nista ostaje samo da se pocne spremati za PL BIH a u evropi pokusati dostojno predstaviti svoje ime i BIH,nazalost ne vidim nacin kako moze proci dalje.
Prvi golman ekipe im je Stoyanov,ocekivalo se mnogo vise od njega dok je igrao za juniore CSKA ali nikada nista,ima nekoliko poziva za Bugare.
U odbrani im je nezamenjiv Brankovic,prosao obilic,OFK,Partizan,bio 2 sezone u Zrinjkom i sada je tamo,uz nejga je i mladi Aleksandar Pesic prosao skolu Radnickog iz Nisa,a tu je i Slovenac Miral Samardzic iz Maribora dosao ali nije puno igrao u Sheriffu,a sada je tu i Marcel Metua pristigao iz Banata jedan od najboljih bekova koji je igrao prosle sezone u Srbiji iako je Banat bio druga liga.
Vezu drze Fred,Baca Nikolic,a u napadu Franca i Volas ubice.
U mom svijetu važe moja pravila
Elegant je napisao/la:Kako smo mi mala zemlja, tugatm87gigo je napisao/la:Mozes misliti kako bi se osjecao kad bi mu neko morao objasniti da se jedan klub ili grad zove po nekom širokom brijeguGalion je napisao/la:kaže jedan lik:''Željezničar ... što je to?'', ne znaju ljudi da postojimo.
Nek su oni velesila. Ne možemo reći da smo favoriti, ali nismo bez šansi. Ljudi Moldavija, Moldavija...jel znate tri igrača iz Moldavije??? Pojma nemaju o nama, pa šta? Nemamo ni mi o njima! Dovest još tri igrača da valjaju i svjetla obraza predstaviti klub i zemlju.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Ako ćemo realno oni su prošle godine jedva prošli Tiranu. Ali poslije Hapoela ja ne želim da mislim da smo mi bolji od bilo koje solidne evropske ekipe.
FEDERER= KLOC
Ma neki sukobi u upravi ili tako nesta koliko sam uspeo da razumem nedavno,i zaista vidi se da su stvarno losi rezlultati mada sada je to sve smireno koliko znam,dosao je novi trener Raskhevich koji je vodio U19 tim Sheriffa i u poslednja 4 kola od kada je tu ima remi sa Tiraspolom i tri pobede uz gol razliku 14:1.Omar500 je napisao/la:@Devil
A pazi i tada ne bi Zeljo imao velike sanse za prolaz dalje jer Gusan jednostavno zeli da vidi Sheriff proletos u evropi i ucinice sve da tako bude,e sada da u drugom pretkolu napuste takmicenje bio bi pravi krah i ja stvarno ne bih voleo da budem u kozi Raskhevica i ostalih ako se to desi zato bez obzira na pojacanja Sheriff je veliki favorit ovde.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma daj eto Moldavija je ono evropska vele sila, jedino o Moldaviji što sam čuo je da imaju mnogo svojih državljanki na privremenom radu po zapadnoj evropi - Moldavke su svudaElegant je napisao/la:Kako smo mi mala zemlja, tugatm87gigo je napisao/la:Mozes misliti kako bi se osjecao kad bi mu neko morao objasniti da se jedan klub ili grad zove po nekom širokom brijeguGalion je napisao/la:kaže jedan lik:''Željezničar ... što je to?'', ne znaju ljudi da postojimo.

IGRAJ ŽELJO HRABRO BORI SE !
G R B A V I C A 2
Željezničar može izbaciti Sheriff uz malo sreće.
Sheriff je izbacio Dinamo, ali onaj ko nije gledao utakmicu ne zna na kakav način. U prvoj utakmici nas je sudac zakinuo, u drugoj se sve poklopilo.. i na kraju nas izbace na penalima, iako je Lončarić obranio 3 penala.
Nisu za podcjenjivanje, ali ne treba ih se nešto posebno bojati.. pogotovo jer su prodali nekoliko standardnih igrača.
Sheriff je izbacio Dinamo, ali onaj ko nije gledao utakmicu ne zna na kakav način. U prvoj utakmici nas je sudac zakinuo, u drugoj se sve poklopilo.. i na kraju nas izbace na penalima, iako je Lončarić obranio 3 penala.
Nisu za podcjenjivanje, ali ne treba ih se nešto posebno bojati.. pogotovo jer su prodali nekoliko standardnih igrača.
...što je više lome to je volim jače...
Nemojte mene napadati, nisam ništa loše mislio, samo iznosim šta pišu po forumu. 

kao sto Amar rece moglo je i bolje ali i gore.. gledao sam ih prosle godine protiv Dinama i nisu uopste prikazali neku extra igru, vise su na srecu uspjeli proc.. osim toga ekipa im je oslabljena ove godine, sto znaci da ukoliko dovedemo par pravih pojacanja mogli bi se nadati prolazu..
zna li neko sta je sa Smajicem jel dolazi kod nas?
zna li neko sta je sa Smajicem jel dolazi kod nas?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.