FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TeaM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TeaM87 » 20 jun 2011, 16:13

FK Željezničar vs Sheriff Tiraspol
14.07.2011 - 20:15 sati

24dana 04h 02min 00sec

[youtube][/youtube]
FKŽ !

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 20 jun 2011, 16:13

Sta ste se prepali,
samo da Osim nabije kondiciju ovim nasim balerinama
ima 20-tak dana taman dovoljno da jedu travnjak
jos poneko pojacanje i nije nemoguce proci 2 i 3 pretkolo.
Samo da mogu trcat 90 min a ne da padnu nakon 10 kao u Izraelu
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 20 jun 2011, 16:13

Ma u dvije utakmice može se izbaciti bilo ko. Bar je dosad to nemali broj puta dokazano. Nema potrebe da se odmah diže bijela zastava. Muški ući u utakmicu, pa šta bude...ha ja.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 20 jun 2011, 16:14

Manijac18 je napisao/la:kao sto Amar rece moglo je i bolje ali i gore.. gledao sam ih prosle godine protiv Dinama i nisu uopste prikazali neku extra igru, vise su na srecu uspjeli proc.. osim toga ekipa im je oslabljena ove godine, sto znaci da ukoliko dovedemo par pravih pojacanja mogli bi se nadati prolazu..

zna li neko sta je sa Smajicem jel dolazi kod nas?
Nadam se da će dvojac Smajić-Ješe doći kod nas i ovaj Morales zadovoljiti. Tada bi nam samo ostalo da dovedemo još jednog napadača, mada nije to toliko hitno, imamo Adilovića i 3-4 mlade nade : Ramić, Baljić, Nikolić, Pehilj. Kažu da je Smajić izrazio Želju da igra za Želju, samo da je problem ugovor s njegovim timom, ali se i to da riješiti. Ješe ipak neće u Split, tako da će najvjerovatnije kod nas, što ne bi bilo loše.

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 20 jun 2011, 16:18

Ja vam kazem da cemo im j.bat majku ! Znaci proci cemo 100% ,i bolje sto ste pesimisti da ne dizete euforiju,ali ja sam siugran u prolaz ! ;)
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 20 jun 2011, 16:24

Kolko ce biti cijene ulaznica? Mozda je malo preprano al eto odprilike ako neko zna. Na godisnjem sam i napokon imam priliku da gledam svog Zelju! :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 20 jun 2011, 16:24

Ovdje ce samopouzdanje odluciti,a ako im Serif Konjevic bude pjevao prije utakmice bit ce svega :mrgreen: .
FK Željezničar
Chelsea FC

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 20 jun 2011, 16:27

Sad mi se žrijeb i ne čini tako loš kao u prvom trenutku. Sheriff jest dobro igrao prošle sezone, dobili su i Dinamo Kijev u grupi, sa Alkmaarom neriješeno, ali nije ovo baš ista ekipa.

Klub su napustili: Aleksandr Erokhin (desetka, njihov Zeba), Vladimir Volkov i Ognjen Vranješ (standardni bekovi), Edgars Gauracs (12 utakmica, 11 golova), Miloš Adamović i Nadson, a Dalibor Volaš je, ako se ne varam, posuđen Mariboru.
Nikavih posebnih pojačanja, ako sam dobro upratio, ali ima tu par dobrih mladih igrača koji prošle sezone nisu dobivali preveliku minutažu.

Jesu favoriti, ali može se igrati. Odlično je i to što bi bili nosioci u trećem pretkolu, otvorila bi se vrata Play-offa. :)
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 jun 2011, 16:28

Galion je napisao/la:kaže jedan lik:''Željezničar ... što je to?'' :lol:
Serif ,a sta je to ? ja za ovaj klub nikad nisam čuo
Nego otkad se to u Moldaviji igra fudbal ?
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 20 jun 2011, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 20 jun 2011, 16:31

Ljudi pa ako se desi cudo i prodjemo Sheriff bicemo nosioci u trecem pretkolu!! :D

Al samo bez euforije! ;)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 20 jun 2011, 16:32

Ma oni su previše napuvani. Misle kako im je ona Iskra dobila prelakog protivnika u Varaždinu. Mislim je Varaždin slab, ali ko su oni da podcjenjuju Hrvate, Bosance ili Gruzijce (mislim da im 3. klub s njima igra)

Just do it.TM
Kontakt:

Post Postao/la Just do it.TM » 20 jun 2011, 16:32

sajo10 je napisao/la:Kolko ce biti cijene ulaznica? Mozda je malo preprano al eto odprilike ako neko zna. Na godisnjem sam i napokon imam priliku da gledam svog Zelju! :)
5 jug, 10 zapad i istok.....
;)
:)

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 20 jun 2011, 16:33

sajo10 je napisao/la:Kolko ce biti cijene ulaznica? Mozda je malo preprano al eto odprilike ako neko zna. Na godisnjem sam i napokon imam priliku da gledam svog Zelju! :)
Počni štediti već danas i možda će uspjeti uštediti za ulaznicu :mrgreen: . Neće biti više od 10 km. ;)
FEDERER= KLOC

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 20 jun 2011, 16:36

Bogami kad sam viidio obradovao sam se, sto posto ce ic podcjenjivacki na nas, prva utakmicu u sarajevu, jos da je na Grbavici to bi gorilo, al vjerujem da ni ovako nece nista losije, bitno je samo ih ovdje pobijediti, kolko god samo da se pobjedi, al prvo dovest jos kojeg dobrog igraca i s punom puskom na njih krenut.

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 20 jun 2011, 16:37

kakav ba sheriff zgazicemo ih

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 20 jun 2011, 16:39

Zar Grbavica ne ispunjava uslove za igranje u kvalifikacijama za EL ? Bila je priča da smo i protiv Hapoela trebali igrati na Grbavici, ali nisu oni htjeli zbog sigurnosti ( Grbavica u po grada, bojali se da ih neko ne raznese snajperom s obližnjeg nebodera :lol: ) . Uglavnom, i da ispunjava uslove, ja ne bi nikoga ugostio bez prethodnog šminkanja stadiona, a za taj poduhvat bi trebalo 1-2 miliona KM najmanje

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 20 jun 2011, 16:40

Sheriff :lol: čuj jači nego prošle godine, onda bi bilo logično da su šampioni, prolazimo 70% 8-)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 20 jun 2011, 16:42

Omar500 je napisao/la:Zar Grbavica ne ispunjava uslove za igranje u kvalifikacijama za EL ? Bila je priča da smo i protiv Hapoela trebali igrati na Grbavici, ali nisu oni htjeli zbog sigurnosti ( Grbavica u po grada, bojali se da ih neko ne raznese snajperom s obližnjeg nebodera :lol: ) . Uglavnom, i da ispunjava uslove, ja ne bi nikoga ugostio bez prethodnog šminkanja stadiona, a za taj poduhvat bi trebalo 1-2 miliona KM najmanje
Od Olimpijade u Minhenu svi izraleski sportski kolektivi imaju ogromne sigurnosne zahtjeve kad igraju vani. Svaku njihovu ekipu, kao i reprezentacije, prati i nekoliko agenata Mossada.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

the maniacs 87
Kontakt:

Post Postao/la the maniacs 87 » 20 jun 2011, 16:45

gollum je napisao/la:Sad mi se žrijeb i ne čini tako loš kao u prvom trenutku. Sheriff jest dobro igrao prošle sezone, dobili su i Dinamo Kijev u grupi, sa Alkmaarom neriješeno, ali nije ovo baš ista ekipa.

Klub su napustili: Aleksandr Erokhin (desetka, njihov Zeba), Vladimir Volkov i Ognjen Vranješ (standardni bekovi), Edgars Gauracs (12 utakmica, 11 golova), Miloš Adamović i Nadson, a Dalibor Volaš je, ako se ne varam, posuđen Mariboru.
Nikavih posebnih pojačanja, ako sam dobro upratio, ali ima tu par dobrih mladih igrača koji prošle sezone nisu dobivali preveliku minutažu.

Jesu favoriti, ali može se igrati. Odlično je i to što bi bili nosioci u trećem pretkolu, otvorila bi se vrata Play-offa. :)
Nemamo pravo se žaliti na žrijeb jer Sherif prema transfermarkt-u vrijedi nešto više od 5 mil. eura dok neke ekipe koje su nas mogle zapasti vrijede: Fulham (100 mil. eura), Red bull Salzburg (32 mil. eura), Dinamo Bukurest (22 mil. eura), Austria Wien (20 mil. eura), Nacional (20 mil. eura) i još mnogo klubova postoji koji su nas mogli zapasti a da imaju skuplji igrački kadar. Naša ekipa prema transfermarkt-u košta 7.4 mil eura dok Sherif košta 5 mil. eura.
Treba napomenuti da od prošle sezone u igračkom kadru Sherif-a se dosta toga promijenilo dosta ih je dobrih igrača napustilo klub.
Nadam se da uz adekvanta pojačanja možemo proći Sherif.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, Cwirek, kontra, Levin, Lokomotifa i 53 gosta.