Sto bas je dobar trener, a pritom je i lijep i zgodanBegAx je napisao/la:Jezik pregrizao!Buu je napisao/la:I ja bi ga volio vidjet kod vasadnanhz je napisao/la:Malo ovu pauzu da ubijemo, sta mislite evo Celik i Abdulah prekinuli saradnju meni licno se svidja njegov rad samo sto lik nije imao nekog prostora za vise da uradi u tim klubovima licno ja bi ga volio vidjet na klupi sta vi mislite
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
NO PYRO NO PARTY
Ma boga mi uz ovakvo stanje u klubu, nisam bas siguran u prolaz, al nadam se da ce se to rijesiti, i jos je neko na nekom forumu rekao prije kraja da ce Ibrakovic biti trener Sarajeva, sto se meni bas i ne djasvi al et
Zadnja izmjena: Sole, dana/u 20 jun 2011, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma sve je to u redu i da nije situacija u klubu takva, kakva jeste, optimista bih bio...
Sto kazete, nisu bolji od Helsingborga, ali ni mi nismo ko onda. Ukoliko se ubrzo stanje u klubu ne stabilizuje, iluzorno je ocekivati prolazak...nemamo ni trenera, ne zna se ni ko ce ostati, a ko otici, uprava je isto ni tamo - ni vamo...ccccccc
Jbg, nismo srece imali...
Sto se Ibrakovica tice - moze
Sto kazete, nisu bolji od Helsingborga, ali ni mi nismo ko onda. Ukoliko se ubrzo stanje u klubu ne stabilizuje, iluzorno je ocekivati prolazak...nemamo ni trenera, ne zna se ni ko ce ostati, a ko otici, uprava je isto ni tamo - ni vamo...ccccccc
Jbg, nismo srece imali...
Sto se Ibrakovica tice - moze
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
zajebancija majstore.VanBasten je napisao/la:šta si ti, neki moralistaTeaM87 je napisao/la:]
Sretno, doduse nije vas mazio zdrijeb, ali mozete proc.![]()
de okači šta Leševima, rano im je za depresiju
Svu srecu vam zelim
FKŽ !
neka, dobra je...TeaM87 je napisao/la:zajebancija majstore.VanBasten je napisao/la:šta si ti, neki moralistaTeaM87 je napisao/la:]
Sretno, doduse nije vas mazio zdrijeb, ali mozete proc.![]()
de okači šta Leševima, rano im je za depresiju
Svu srecu vam zelim
Šega mi, i moldavci i ovi šveđani kukaju jednako kao i naši. Biće intresting
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
dr.van nostrand je napisao/la:
Bilo koji drugi klub od ovih sa lijeve strane bi bio mnogo laksi protivnik , ne znam jedino kakav je taj Minsk , al cim nije Dinamone vjerujem da su nesto posebno jaki ..
14 / 7 PRED BEHRN ARENI U ÖREBRO , SRCEM ZA FKS !
Vi ste srece proci cete sigurno,uglavnom i uz vas sam
Sretno komsije i ajmo podici ovaj koeficijent!
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Mi jedino i karamo ove Skandinavce 
- KB-TM87
- Kontakt:
Teško teško 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Al je lakše nego vaše...KB-TM87 je napisao/la:Teško teško
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Sigurno je olakšavajuća okolnost veliki broj naših ljudi gore. Sjetimo se Helsingborga, s tim da u Orebru ima još više naših. A na Koševu ima da im se zaledi **** kada istrče, još na 30+ stepeni 
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma šta vam je, Orebro, ko su ti ?! Pa ljudi ako njih ne možemo proći onda i nismo za Europe.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- KB-TM87
- Kontakt:
Orebro stari Švedski klub

Željezničar - kult glavnog grada
-
nijemi poliglota
- Kontakt:
Ma koji ba Orebro...HIF i Elfsborg su neka imena a za ovaj "Od rebro" se ne zna dalje od susjedne im Norveske...pa zadnje kolo igrali protiv nekih fenjerasa 0:0...mislim da bi Sarajevo proslo u 3. pretkolo i sa dosta slabijom ekipom od trenutne...
Kad ja pođoh, na koševo, na koševo stadionnn...
Samo znam da smo mi znatno slabiji u odnosu na 2009. godinu
Nadam se novom, kvalitetnom, treneru i platama te eventualno 1-2 pojacanje....
Djelimicno se slazem,jer mislim da oni vise strepe i sa rezervom prilaze ovom duelu i zato samo hrabro i napasti ove svede gore da im zabijemo koji go.J.bo orebro pa nije barcelona.Oni treba da tako razmisljaju.GunnerS je napisao/la:Ma šta vam je, Orebro, ko su ti ?! Pa ljudi ako njih ne možemo proći onda i nismo za Europe.
sa ovim kadrom tesko da mozemo ista ovim svedima
Protivnik koji se može proći, ali bit će jako teško i sve će zavisiti od prve utakmice..Ukoliko donesemo dobar rezultat iz Švedske, siguran sam da na Koševu potvrđujemo prolaz
Što prije treba riješiti situaciju u klubu, i kvalitetno odraditi pripreme, jer bi Šveđani mogli imati prednost u snazi i kondiciji s obzirom da im je prvenstvo u punom jeku, što bi se posebno moglo odraziti pred kraj utakmica ili u eventualnim produžetcima...
Ne bi bilo loše pred polazak u Švedsku održati sastanak sa igračima, i po ko zna koji put ih podsjetiti za kakav klub igraju i da trebaju dati i posljednje atome snage za sveti dres
Sretno nam !
Što prije treba riješiti situaciju u klubu, i kvalitetno odraditi pripreme, jer bi Šveđani mogli imati prednost u snazi i kondiciji s obzirom da im je prvenstvo u punom jeku, što bi se posebno moglo odraziti pred kraj utakmica ili u eventualnim produžetcima...
Ne bi bilo loše pred polazak u Švedsku održati sastanak sa igračima, i po ko zna koji put ih podsjetiti za kakav klub igraju i da trebaju dati i posljednje atome snage za sveti dres
Sretno nam !
FORZA MARŠAL !!!
Ma znaju igraci za kakav klub igraju, nisu blesavi. Takav odnos spram navijaca ne mogu naci nigdje.... samo sto se kod nas uvijek pred bitne utakmice potegne prica o dugovanjima, premijama, platama i to nas rasturi. Tako je bilo protiv besiktasa, nakon genka... Ma samo plati igrace, obecaj im koliko je sutra po 'milju' za prolaz i vidjeces kako ce da grizu 
Hebat cemo im mamu maminicu,udaramo ih nogama u glavu u dvomecu lagano!
Mogli smo i bolje ali i gore proci,tako da je ovo zlatna sredina kojom sam licno zadovoljan,jes da je daleko,al gore ce ovi nasi dijasporci napunit stadion
Mogli smo i bolje ali i gore proci,tako da je ovo zlatna sredina kojom sam licno zadovoljan,jes da je daleko,al gore ce ovi nasi dijasporci napunit stadion
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.